Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ilyen szabály biztosan nem létezik. Botía is 2 évig a mi játékosunk volt és kölcsönben szerepelt a Gijónban, mégis pályára lépett még ellenünk is.Gareth Tello írta:Érdekes...![]()
Szvsz az a helyzet, hogy a Sevilla kölcsönbe adta a Barça B-nek, így semmiképpen sem léphet pályára a nagycsapatban, mivel tulajdonképpen még egy (azonos bajnokságban játszó) másik klub kötelékébe tartozik.
De elvileg bárki, aki nevezve van a B keretből a bajnokságba (márpedig ő nevezve van, hiszen egyébként nem játszhatna), az játszhat a nagyoknál.Gareth Tello írta: Érdekes...![]()
Szvsz az a helyzet, hogy a Sevilla kölcsönbe adta a Barça B-nek, így semmiképpen sem léphet pályára a nagycsapatban, mivel tulajdonképpen még egy (azonos bajnokságban játszó) másik klub kötelékébe tartozik.
Érdekes...salas9 írta:És tessék. Szerintem tényleg a szerződésében lehet valami külön pont, vagy én nem tudom. A most felhívott fiatalok között sincs ott a neve: Tello, Joan Román, Sergi Gómez, Balliu, Araújo, Ié, Dongou, Miguel Ángel, Espinosa, Quintillá, Ilie és Oier![]()
Araujo-é viszont ott van, aki -véleményem szerint- még nem alkotott maradandót...
És tessék. Szerintem tényleg a szerződésében lehet valami külön pont, vagy én nem tudom. A most felhívott fiatalok között sincs ott a neve: Tello, Joan Román, Sergi Gómez, Balliu, Araújo, Ié, Dongou, Miguel Ángel, Espinosa, Quintillá, Ilie és OierGareth Tello írta:Ígéretes eddig a teljesítménye, csak így tovább!

Nem tudom eddig miért nem hívták fel akár edzeni. Bár lehet a szerződésében(Sevillától van kölcsönbe) van róla valami, nem tudom, más nem jut eszembeGareth Tello írta:Ígéretes eddig a teljesítménye, csak így tovább!

Annak én is örülnék, bár eddig nem került a nagycsapat közelébe, még nem is edzett velük, de hátha.salas9 írta:Amúgy elég jól mozog Alberto. Ráadásul a statisztikái is mutatósak 16 meccs 8 gól 7 gólpassz! Egyszer őt is megnézném felnőttben, mondjuk Córdoba elleni visszavágón

Deulofeu be is jött csereként Lobato helyett, de egyelőre ő sem tud segíteni a csapaton, még mindig vezet a Madrid-verő együttes.salas9 írta:Sajnos vezet az Alcoron 1-0-ra a fiatalok ellen.
Amúgy a mai kezdő:
Oier - Patri, Lomban, Planas, Balliu - S.Roberto, L.Gustavo, Rafinha - Kiko, L.Alberto, Lobato.
Cserék:
Masip, S.Gómez, Edgár Ié, Ilie, Espinosa, Araujo és Deulofeu.
Luis Alberto a hős, ismételten, Rafinhának jár a pacsi az asszisztért.a Marca írta:¡RATATATATATATATATA RATATATATATATATA RATATATATATATATATATA HAY GOL HAY GOL HAY GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL DEL BARÇA B!

17-én írja alá, akkor kiderül.Piquenbauer írta:A Sport egyébként azt írja, hogy ez lesz az első profi szerződése az első csapattal. A kérdésem így csupán annyi, hogy vajon így rendesen az első keret tagja lesz-e, és ha igen, akkor vajon kap-e valami másik mezszámot is? (Ha jól tudom per pill a 20-as és a 24-es szabad, mindkettő azért mert a "tulajdonosaik" kölcsönben szerepelnek máshol.)
Ja, szép volt, bár a meccset nem tudta megnyerni a Barça B, 1-1 lett a vége. Mondjuk a listavezető ellen ez is szép eredmény.shutterisland írta:amúgy a listavezető elche ellen ma kiharcolta és felrakta a tizit a léc alá.
Gondolkodtam magamban tegnap amikor valaki Touré visszahívását írta valamelyik topikba, nem is akartam leírni, de most mégis megteszem.kristop írta:
sergi robertoról még anno megjósoltam, hogy hiába a JDS hype, szerintem ő hamarabb fog bekerülni a felnőtt csapathoz. na, ez a keretre nem lett igaz, mert dos santos már az első keret tagja, de játékpercre igen. most továbbmegyek, sergi roberto szerintem meg is fog ragadni az első csapatban, dos santosnak meg max a nyárig marad.

Elfogultabb vagy, mint én de nagyjából egyetértek, kivétel ezzel amit kiragadtam. Robbennek csak kevés meccsét láttam, így nem szeretnék róla nyilatkozni, viszont CR és Neymar akkora zsugákat szokott osztani, hogy csak ámulnak a nézők, de nagy cselgép volt Ronaldinho is, és még a mai napig be szokták linkelni milyen forintos passzokat oszt Brazilíában.shutterisland írta:
azt is tudni kell, hogy a legtöbb esetben a cselkirályok nem nagy passzerek.
kivétel mindig van (iniesta,messi) viszont ott van robben,ronaldo,neymar,stb...akik a posztjukon világelitnek tekinthetőek.