Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025
Szerintem meg a pihenés az a kispadon ülve is pihenés, mert nem játszik a játékos, tehát nem lesz fáradt a következő meccsen. Nem attól fáradnak el a játékosok, hogy a stadionban vannak, hanem attól, hogy játszanak.Rinku írta:Ezeket a pihenőket úgy nem értem amúgy. Mármint azt a részét igen, hogy pihentetni kell az embereket, azzal nincs gond. De mi a fenének kell kint ülniük a stadionban? Miért?! Ez a pihenés? Pihenni a kispadon is lehet, úgy meg akár gond esetén még játszani is lehet, édes mindegy valakinek, hogy lent vagy két emelettel feljebb ül. Aki pihen, az pihenjen otthon, a családjával, ne a stadionban üljön. Tök értelmetlen ez így... Szép és jó, hogy megnézik a meccset, örülnek a többieknek, de ez nem pihenés. A pihenés az, ha otthon vagy, és olvasol, alszol vagy kikapcsolódsz. Ezen "pihenéseknek" semmi értelmük nincs.
Ennek én is örülnék, annyi kivétellel, hogy Messi helyett Alexis kezd, úgy, hogy Alexis szélső lenne, Villa pedig középen játszana. Messi-nek is kell pihenő, a Malaga elleni meccs sokkal fontosabb, itt egy döntetlen is jó lenne nekünk.Gareth Tello írta:Ennek alapján egy ilyen kezdőnek örülnék:
Pinto - Montoya, Bartra, Mascherano, Adriano - Thiago, Song, Sergi Roberto - Tello, Messi, Villa.
Hát éppenséggel tavaly januárban is voltak komoly gondok, Espanyol 1-1, Villareal 0-0 (idáig az utolsó gól nélküli meccsünk), mindez pont a kétfrontos harc idején.Mezner2 írta: Igaz ez is,de szerintem,ezt már tavaly is leírtam,a mi játékunkhoz a legfontosabb összetevő az állandóság,nem véletlen az sem,hogy minden évben februárban van a holtpont,amíg megy a két-három frontos harc,addig mindig sokkal élesebb,pengésebb a csapat,mert játékban vannak,és folyamatosabb a terhelés
Azért én megpróbálnék felállni egy Sanchez-Villa csatárkettőssel, mögöttük három kp - Pedo-Cesc-Tello és egy vkp - Song, akik labdákkal tömik őket. Nem tűnne rossz ötletnek, baj esetén szerkezetváltás és cserék. Biztonsági okokból Messit, Iniestát és Xavit nevezném a padra. Ha minden rendben van, beállniuk nem kell, annyiban változna az összkép, hogy nem a karéjról, hanem a padról nézik a meccset, de ha történetesen felüt a baj - mert az mindig benne van a pakliban -, tudjon lépni Roura. Én ezt egyszer kipróbálnám, szvsz jobb alkalom nincs rá, 2:0 fórban vagyunk, nem nézem le a Córdobát, de azért mégsem egy Betis jön hozzánk.messideco írta:Azért egy Alves-Piqué-Mascherano-Montoya-Song-Fabregas-Thiago-Pedro-Villa-Tello összeállítású csapatnak nem lehet akadály a Cordoba legyőzése például nem? Mondom, a kulcsemberek inkább pihenjenek a Malaga ellen.
Igaz ez is,de szerintem,ezt már tavaly is leírtam,a mi játékunkhoz a legfontosabb összetevő az állandóság,nem véletlen az sem,hogy minden évben februárban van a holtpont,amíg megy a két-három frontos harc,addig mindig sokkal élesebb,pengésebb a csapat,mert játékban vannak,és folyamatosabb a terhelés,be vannak járatva a srácok,az európai csapatok közül szerintem a Barca az a csapat,ahol a legkevésbé számít a rotáció.messideco írta:Azért egy Alves-Piqué-Mascherano-Montoya-Song-Fabregas-Thiago-Pedro-Villa-Tello összeállítású csapatnak nem lehet akadály a Cordoba legyőzése például nem? Mondom, a kulcsemberek inkább pihenjenek a Malaga ellen.
Szerintem meg ez nem lenne jó,ha az elején talál egy gól a Cordoba,akkor a B csapatnak még nagyon meleg lehet ez az ütközet,paprikás hangulattal,ami senkinek nem hiányzik,kezdjenek csak Messi-ék,vágjanak be 2-t 3-t nekik,és félidőben mehetnek pihenni.messideco írta:Simán kihagynám a keretből Iniestát, Xavit, Messit, Busquetset és talán Albát is pihentetés céljából, vasárnap már a Malaga jön idegenben, nem lesz könnyű egyáltalán. Az első keret keveset játszó tagjai, plusz a B keretből néhányan meg tudják oldani a könnyűnek látszó továbbjutást. Visca el Barca!
Mindenkinek üzenem: http://www.frombar.tv/Capon írta:Jó erős kezdő.
Nem feltétlen néztem volna meg a mai meccsünket, de ha már ilyen erős csapatot küld ki Tito akkor... már csak egy jó stream kell majd. Remélem valaki megdob vele minket.
Azért meglepő, hogy a védelembe és a támadó sorba 1 fiatal sem került be.
Igen, eléggé erős kezdőt dobott össze Tito. Vélhetően most akarja eldönteni a párharcot, hogy itthon a fiatalok játszhassanak, bár egy Atletico elleni meccs előtt én is több ember pihentetését vártamGareth Tello írta:Pinto, Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba, Song, Xavi, Thiago, Pedro, Messi and Villa.

Ugyanerre a kezdőre gondoltam én is!Barcaman1993 írta:Nálam ilyesmi jöhetne szóba:
Pinto-Alves, Mascherano, Bartra, Montoya-Thiago, Song, Dos Santos-Alexis, Messi, Villa

Nálam ilyesmi jöhetne szóba:Gareth Tello írta:Meglepően erős keret, azt sajnálom, hogy így egy fiatal (értsd: Barça B-s) sem kaphat lehetőséget, bár ha nagyobb arányú győzelmet aratunk holnap este, a visszavágón már könnyű szívvel lehet játszatni Sergi Robertóékat. (Espinosát látnám még nagyon szívesen...)
Figyelembe véve, hogy hétvégén az Atléticóval játszunk, egy igen tartalékos csapatot küldenék ki a gyepre, Messivel, hogy a rekord tovább döntődjön.Alves ne kezdjen rögtön, csereként beszállhat majd a mérkőzés vége felé.
Pinto - Montoya, Song, Mascherano, Jordi Alba - Xavi, Busquets, Thiago - Tello, Messi, Villa.
Xavi helyett jöhet JdS a félidőben, ha addigra megvan a vezetés.