Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
NEM kell senki, ezért nem is írtam nevet és az sem érdekel mennyit volt sérült!DE az már érdekel, h egy ilyen profi focista miért nem tud 1 db passzt úgy átvenni, h az ne pattanjon el tőle méterekkel?!Ha ennyire nem megy, akkor az "üljön vissza az iskola padba".....Villa, Puyol, Piqué is volt sokáig sérült, mégis letudják kezelni azt az átkozott labdát, de ez a szerencsétlen chilei még arra sem volt képes!A 16-son belüli nevetséges "hanyatt vágódásairól" már ne is beszéljünk!Köszönjük, Emese! És akkor Torres jöjjön helyette vagy Torghelle Sanyi?![]()
Köszönjük, Emese! És akkor Torres jöjjön helyette vagy Torghelle Sanyi?Zsazsa Jr írta:A télen sürgősen meg kellene válni tőle, amíg még ér vmit, mert ezzel a "teljesítménnyel" még NB I-be se nagyon férne be!!!Kérem szépen sérülés ide v oda, de A.S. NEM tud labdát lekezelni!!!!
Én sem tudom, hogy mit kellene vele csinálni, mert pont amiket leírsz, bizonyítják, hogy jól játszik, azt leszámítva, hogy nem lő gólt.shutterisland írta:ma is halvány volt, de azért elég sokszor csak szabálytalanul tudták megállítani.
az első gólnál tanárian vitte el az embert, míg pedronak hatalmas ziccerlabdát adott, a sors fintora, hogy pedrito barátunk sincs jobb formában, mint sanchez.
Én senkihez sem hasonlítottam, nem is állítottam, h jelenleg jobb az említetteknél, úgyhogy nem értem miért nekem szegezed a kérdést?! Gondolom azért, mert én nem bénázom le.csababarca írta:recrea világosíts fel hogy mit tud amit egy bojan tello cuenca vonal nem? szerintem semmit.
bocs,de ezek feltételezések,és nem érvek. Ronaldinho a mai napig ha legnagyobb lehetne,ha...shutterisland írta:sokkal, sokkal többet.recrea világosíts fel hogy mit tud amit egy bojan tello cuenca vonal nem? szerintem semmit.
az már más kérdés, hogy sajnos ebből nagyon keveset láthatunk, köszönhetően részben a sérüléseknek, részben az önbizalomhiánynak.
egy topformában lévő alexis (és láttam már anno udinében vagy a válogatottban szuperül játszani, még ha nálunk ritkán is) annyit ér, mint ez a 3 együtt.
sokkal, sokkal többet.recrea világosíts fel hogy mit tud amit egy bojan tello cuenca vonal nem? szerintem semmit.
Persze, h volt, aztán nálunk sérült meg a válogatott utáni első meccsen.#David Villa# írta:Volt már olyan, hogy nem sérülten tért vissza a válogatottól?
Úgy néz ki, hogy rendesen befürödtünk a sráccal. Bíztam benne, de hosszú idő óta csak -1 embert jelent csak a pályán.