Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Valdes megint "formaban" van.FCB-Mate-FCB írta:De megijedtem.
True Story!Deus írta:ez gennyóság volt tőlük....
Az a szivas,hogy mar 1-1 kenyszercsere volt... sajnos.#David Villa# írta:Gyerünk srácok! Pörögjünk, mert a hazaiak vért ittak!
Reméljük nem lesz egyik oldalon se sérülés!
Jaja. Amint mar mondtam felek amikor ellenuk lepunk palyara,plande vendegbe. Szerintem lesznek itt meg golok mindket reszrol. Remelem mi jovunk le gyoztesen a vegen.#David Villa# írta:Meg bizony, ilyen egy szívós csapatot, mint a Betis. Kemény második félidő elé nézünk. Nagyon kéne a győzelem. Mindent bele srácok!barcapowa írta:Betisnek megjott a kedve rendesen.
Akkor meg a hónalja alá kapja. Itt tehetetlen vt, annyi idő alatt meg nem lehet lereagálni, h emeljem-e akarom vagy sem.thiagoalcantara írta:nem Valdés-t akarom szidni, de azért a kezét ha emelte volna kivédte volna :/
Meg bizony, ilyen egy szívós csapatot, mint a Betis. Kemény második félidő elé nézünk. Nagyon kéne a győzelem. Mindent bele srácok!barcapowa írta:Betisnek megjott a kedve rendesen.
Betis nagyon szivos ellenfel. Rendesen felek amikor kell ellenuk jaccani. Nem is gondoltam,hogy ellenuk Messinek sikerul megdonteni a rekordot.Kelemen Berti írta:nincs ez még letudva