Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Még pár hete olvastam, hogy az első negyedbeli legjobb statjai Anthonynak vannak.Legtöbb pont, legjobb mezőnymutató, akkor valami 10-12 pont s majd 60% körüli statja volt.Brutálisan tudja elkezdeni a meccseket.Game90 írta:
Ja, Melo csak 22-nél járt az 1. negyed (!!!) után, 2. negyedre kicsit visszavett, most 26-nál jár.
Év fórumozója ilyen hibát ne kövessen elGame90 írta: Edit vagyok: bocs a dupláért.
Celtics 13 TO, Mayo & Collison 16 TOBob_Marley írta:Na megnéztem a meccset
http://www.nba1.hu/index.php?lap=archivumcikk&uin=14kanty írta:Egészségetekre:
http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2012/12/13/alleyoop20
Úgy tűnik... Bár ez a meccs is azok közé tartozik, amit nyerni kellett volna, csak hát Dwight bácsinak nem megy a free throwneobarca írta:Bajusz már munkálkodik nálatok?Sanama írta:Kobe: 14-23 shooting/Rest of team: 14-46 shooting
Hát igen...
Védekezés valahol a -1 és a 0 közötti szinten van a LAL-nél...
Na mind1, várjuk vissza Gasolt és Nasht... ez eddig elég keserves
Bajusz már munkálkodik nálatok?Sanama írta:Kobe: 14-23 shooting/Rest of team: 14-46 shooting
Hát igen...
Védekezés valahol a -1 és a 0 közötti szinten van a LAL-nél...
Na mind1, várjuk vissza Gasolt és Nasht... ez eddig elég keserves
DuhonZolee23 írta: Mondjuk jelenleg ki a kezdő PG a Lakersnél? Morris vagy Blake? Őket még ha valakit behívnak az utcáról az is alázná, és Williams azért egy jó kezű irányító, várható volt hogy 20 körül fog dobni.
Mondjuk jelenleg ki a kezdő PG a Lakersnél? Morris vagy Blake? Őket még ha valakit behívnak az utcáról az is alázná, és Williams azért egy jó kezű irányító, várható volt hogy 20 körül fog dobni.Game90 írta: de a védekezés kritikán aluli, ilyen Mo Williams-ek is aláznak a LAL ellen.
Idei Bynum < idei Howard.Game90 írta:
Tudom, hogy még korai, de tavalyi Bynum > idei Howard.
Na ez szép volt, s korrektneobarca írta:Javíts ki, ha tévedek, de én megpróbálok elfogultság nélkül írni. Sztem elég rég óta írok a NYK-ról és megpróbálok objektív lenni. Tisztában vagyok a csapat lehetőségeivel és képességeivel. Természetesen tudom, hogy nem lesz meg itt a bajnoki cím. Viszont hatalmas javulás van és nagy boldogsággal tölt el. Divízió elsőség meg lehet, ami a kb 1000év sikertelenség és a divízió erősséget figyelembe véve elismerésre való dolog. De rájátszásban a 2. körig várom a csapatot. Jó látni a Knicks szárnyalását, de nyugi, én 2 lábbal a földön járok!Tocy írta:Jézusom, Knicks-fanok...ezért kicsit visszavennék![]()
És az a csapat, amelyik ellen Chalmers és Battier fejenként 4 üres triplát dobhat el James és Wade betörései nyomán?Zolee23 írta:Mondjuk az a csapat, amelyiknek egy Chalmers vagy Battier megtudja bontani a védelmét, az jobb ha be sem jut a PO-ba.Tocy írta:éppen Chalmers, Battier, bárkit lehetne mondani a támadóoldalon.
Javíts ki, ha tévedek, de én megpróbálok elfogultság nélkül írni. Sztem elég rég óta írok a NYK-ról és megpróbálok objektív lenni. Tisztában vagyok a csapat lehetőségeivel és képességeivel. Természetesen tudom, hogy nem lesz meg itt a bajnoki cím. Viszont hatalmas javulás van és nagy boldogsággal tölt el. Divízió elsőség meg lehet, ami a kb 1000év sikertelenség és a divízió erősséget figyelembe véve elismerésre való dolog. De rájátszásban a 2. körig várom a csapatot. Jó látni a Knicks szárnyalását, de nyugi, én 2 lábbal a földön járok!Tocy írta:Jézusom, Knicks-fanok...ezért kicsit visszavennék
Tisztában vagyok, hogy az is taktika, csak éppen éppen a gyors leindítás, a zona és a az ellenfél gyenge büntetőzése között van különbség. Mert az utóbbi az egész játékot megtöri, ezért mondom azt, hogy nézhetetlen. Igen nem tudod mérni, de nem kell Nobel díj, ahhoz hogy kikövetkeztesd, hogy egy átlag amerikai mit néz szívesebben. Azt, hogy gyors leindítás és a végén egy zsák vagy azt, hogy az egyik játékost két másodpercenként faltolják, majd dob két büntetőt és az egész kezdődik elölről.Bob_Marley írta:Nem értjük egymást, de mindegy.kanty írta:Nézhetetlen egy átlagember számára, nem számodra. :p Ami számodra nézhetetlen az egy átlagembernek szórakoztató![]()
.
A második felére pedig egyszerű a válasz. A pénz. A ligának sokkal jobban megéri ez, a nagy piacokon igenis nagy csapatok kell legyenek, mert ott dől a pénz. S a pénz az eljut a vezetőkhöz, eljut a játékosokhoz is. Ha megnézed az NBA-ben nagyon jól megvannak fizetve a játékosok, a többi major sportokhoz képest (legalábbis NHL, NFL, a baseball-t nem követem). Ezzel csak azt akarom mondani, hogy az egész jól működik.
Amit Te mondasz az nagyon szép és nagyon jó, de csak elméletileg.
Amit írtam azért írtam, mert az is taktika hogy zónázok, az is taktika ha gyorsleindításokra alapozok, s az is taktika ha az ellenfél gyenge büntetőzőjét lefaltolom.
Az nem érv hogy nézhetetlen, mert azt nem tudod lemérni.És ezért írtam hogy nekem meg az idióta játék a nézhetetlen, mert az nem játék, hogy felviszem s eldobom, ahhoz aztán tényleg sok ész kell.S a lényeg nem azon van hogy én, hanem hogy egy fogalomról beszélünk, amire nem tudsz exakt dolgot írni.
Ugyanolyan mint a szebb stb jelzőkEzen már egyszer "vitáztunk" azt hiszem, még pedig a neked szebb a nem tudom 2009es Barca, mikor a mostani eredményesebb (na ez exakt dolog) és sokkal érettebb játékot mutat, de ez itt off
Másodiknál meg én is tudom sajna a választ hogy pénz, de nagyobb probléma, hogy nincs fizetési fix sapka mintsem faltolják Howardot xy-t vagy éppen nem, s erre próbáltam utalni.