Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem értjük egymást, de mindegy.kanty írta:Nézhetetlen egy átlagember számára, nem számodra. :p Ami számodra nézhetetlen az egy átlagembernek szórakoztató![]()
.
A második felére pedig egyszerű a válasz. A pénz. A ligának sokkal jobban megéri ez, a nagy piacokon igenis nagy csapatok kell legyenek, mert ott dől a pénz. S a pénz az eljut a vezetőkhöz, eljut a játékosokhoz is. Ha megnézed az NBA-ben nagyon jól megvannak fizetve a játékosok, a többi major sportokhoz képest (legalábbis NHL, NFL, a baseball-t nem követem). Ezzel csak azt akarom mondani, hogy az egész jól működik.
Amit Te mondasz az nagyon szép és nagyon jó, de csak elméletileg.
Ez nem a Lakersről szól, s nem is rátok "hegyeztem ki"kanty írta:Bob!
Azért a tizenegyes párbajt ezzel ne hasonlítsd össze. Ott van izgalom, mindkét fél egy fordulatos csatát vív.
Howard-nál mi a helyzet? Megy a szabálytalanság, de csak rá, aztán kihagyja és ha ez megy az utolsó percekben, akkor az igenis nézhetetlen. Semleges nézők szempontjából az. Mert egy átlagnéző azért ül le meccset nézni, hogy szórakozzon, s ezt látja, akkor szemrebbenés nélkül átkapcsol egy másik adóra. Ezek a liga szempontjai, nem kell velük egyetérteni, de nem árt, ha ezeket is átgondoljátok.
Most hagyjuk azt, hogy tanuljon meg büntetőzni, s azt is, hogy Dántoni miért nem cserélte le. Igen ezek igazak, de attól még, amit írtam az állja a helyét. S azért írtam, hogy itt nem a Lakers-ről szól a dolog, bármennyire is szeretik az ellendrukkerek ezt hangoztatni. Akármelyik más top csapat hasonló szituban lenne, akkor is szerintem ez lenne a helyzet.
De hidd el én se szeretném, ha bevezetnék ezt a szabályt, már unom olvasni, hogy a Lakers így a Lakers úgy (ugyanaz a helyzet, mint a Barcánál). Én is azt szeretnél látni, hogy DH oda áll és legalább 65-70%-al büntetőzik, s akkor már nem játszana az ellenfél a végén ilyen szinten rá.
Én is remélem összefutunk, Philly-Boston rivalizálás minden major sportban legendás, s öröm titeket elkalapálniEazzy írta:
Grat a Celticsnek, azért remélem a PO második körben megint lesz alkalmunk egy jó kis 7 meccsre nehezíteni a dolgotokat, ennél azthiszem többet jelenleg nem várhat senki.
Walberg meg ne szorítson már a Celticsnek, bírom a csókát, de azért nah
Bocs a dupláért, már új nap vankanty írta:Nem a Lakers miatt akarja megváltoztatni. Hanem, azért mert így a meccsek nézhetetlenek, mármint akkor, a hasonlós szitu áll fenn.Tocy írta:Ha már Howard...Stern be akarja vezetni, hogy ne lehessen Hack a Dwight vagy akárki más taktikát alkalmazni. Könyörgöm, ennyi pénzért tanuljon már meg büntetőzni...ekkora kamu ökörséget...nehogy véletlenül a Lakersnek hátránya legyen valamiből...kb mintha én azt mondanám, hogy Cole alacsony, betörésnél nem állhat elé center, mert az milyen már...
De tényleg megtanulhatna...
Mindegy nem megyek ebbe nagyon bele, mert ugye mindig megkapom elfogult vagyok, de Woody bácsitól ne essünk már hasra, tisztán előttem van, ahogy hasonlókat olvastam anno csak éppen a Hawks kapcsán, hogy na majd most, meg hát Woody egy "edzőzseni", meg hogy 3ik voltak az alapszakasz végén, aztán olyan 0-4et kaptak a Magictől, hogy sistergett, köze nem volt a meccselésekhez, végignézte ahogy földbe döngölik a nagy alapszakasz csapatát ( s nem estek a triplák....)Ordog írta:Csak figyeljétek meg idén a Knickset:)) Woody bácsi úúgy összerakta ezt a csapatot, h ti olyat még nem láttatok:)) és milesz itt ha be tudja építeni majd a véresszájú dífenzmasina Shumpertet és Amarét is aki Olajuwonnal kemény edzéseket tolt le uborkaszezonban...
Vééér fog itt folyni!:)) De nem a Knicks vééére:))
Oké, csak közben meg is sérült a bokáján, meg nyilván nem fog 10-8-5ös negyedeket produkálni mindigTocy írta:
Rondo számai szépek, csak azt is érdemes megnézni, hogy már az első negyed után 10-8-5 volt, ami brutálisnál is brutálisabb, csak elmondja, hogy utána már közel sem volt olyan jó...lényeg, hogy a 76ers nyert![]()
Nincs kétségem. 2 meccset láttam, és egyiken sem tetszett különösebben a játékuk. Ha annyi fegyverük van, miért nem mutatják?Tocy írta:Hát neo, nem tudom melyik csatornát nézed, de a Celtics még mindig azt mondom, hogy bőven jobb csapat, mint a KnicksHurrá triplaeső, vagy Melo iso, aztán szevasztok. A Bostonnak továbbra is sokkal több fegyvere van, amikor kell majd, addigra összeállnak, efelől ne legyen kétséged.
Ha megtanulná bedobni őket, nem lenne értelme ezeknek a dolgoknak. Ha csak 65-70%-kal dobálná őket, már jó lenne...na de majd még pár év, aztán rájön, hogy egy nulla...csak az atletikusságból nem lehet megélni hosszútávon...támadóoldalon most is hulladék sokszor, mi lesz majd, ha nem tud mindenkit átugrani, meg betolni a palánk alá...semmiféle postmove, semmi agy, így nehéz lesz...kanty írta:Nem a Lakers miatt akarja megváltoztatni. Hanem, azért mert így a meccsek nézhetetlenek, mármint akkor, a hasonlós szitu áll fenn.Tocy írta:Ha már Howard...Stern be akarja vezetni, hogy ne lehessen Hack a Dwight vagy akárki más taktikát alkalmazni. Könyörgöm, ennyi pénzért tanuljon már meg büntetőzni...ekkora kamu ökörséget...nehogy véletlenül a Lakersnek hátránya legyen valamiből...kb mintha én azt mondanám, hogy Cole alacsony, betörésnél nem állhat elé center, mert az milyen már...
De tényleg megtanulhatna...
Nem a Lakers miatt akarja megváltoztatni. Hanem, azért mert így a meccsek nézhetetlenek, mármint akkor, a hasonlós szitu áll fenn.Tocy írta:Ha már Howard...Stern be akarja vezetni, hogy ne lehessen Hack a Dwight vagy akárki más taktikát alkalmazni. Könyörgöm, ennyi pénzért tanuljon már meg büntetőzni...ekkora kamu ökörséget...nehogy véletlenül a Lakersnek hátránya legyen valamiből...kb mintha én azt mondanám, hogy Cole alacsony, betörésnél nem állhat elé center, mert az milyen már...
38éves palinál azért oda kell figyelni, hogy teljesen rendben legyen. Nézd meg Puyolt, hányszor visszasérült, azóta hogy óvják, és nyújtják a gyógyulását?!Ronaldinho&Barca írta:Akkor még mindig nincs friss, jobb hír. Egyszerűen rémes, hogy mennyire elhúzódik ez a sérülése, nagyon bízok benne, hogy jövő hét végén talán már megpróbálkozik a játékkal.kanty írta: Akkor fog visszatérni, amikor nem lesznek fájdalmai. Kb. egy hete olvastam azt hiszem, hogy maximum két hét. Aztán meglátjuk.
Idegenben kikapni egy OKC-től a legkisebb problémánk. Durant és Westbrook is nagyon jó volt, ez abszolút nem meglepő vereség.
Ők egy kész csapat mi pedig minden vagyunk csak nem kész.
Ez meg kész:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... qH4sqYa9Vs#!
Arra próbáltam célozni, hogy ha ő ott van a pályán, akkor abból a 11 vereségből jó párat át lehetne rakni a győzelem oldalára. Már Gasolt se erőltetik, ez így marha nehéz lesz..
Valahogy nehezen tudom átérezni a problémátokat.Ronaldinho&Barca írta:Akkor még mindig nincs friss, jobb hír. Egyszerűen rémes, hogy mennyire elhúzódik ez a sérülése, nagyon bízok benne, hogy jövő hét végén talán már megpróbálkozik a játékkal.kanty írta: Akkor fog visszatérni, amikor nem lesznek fájdalmai. Kb. egy hete olvastam azt hiszem, hogy maximum két hét. Aztán meglátjuk.
Idegenben kikapni egy OKC-től a legkisebb problémánk. Durant és Westbrook is nagyon jó volt, ez abszolút nem meglepő vereség.
Ez meg kész:
Arra próbáltam célozni, hogy ha ő ott van a pályán, akkor abból a 11 vereségből jó párat át lehetne rakni a győzelem oldalára. Már Gasolt se erőltetik, ez így marha nehéz lesz..
Akkor még mindig nincs friss, jobb hír. Egyszerűen rémes, hogy mennyire elhúzódik ez a sérülése, nagyon bízok benne, hogy jövő hét végén talán már megpróbálkozik a játékkal.kanty írta: Akkor fog visszatérni, amikor nem lesznek fájdalmai. Kb. egy hete olvastam azt hiszem, hogy maximum két hét. Aztán meglátjuk.
Ez meg kész:
Akkor fog visszatérni, amikor nem lesznek fájdalmai. Kb. egy hete olvastam azt hiszem, hogy maximum két hét. Aztán meglátjuk.Ronaldinho&Barca írta:Nem tudja valaki mi van Nashal? mikor fog vissza térni pontosan? A 3. jövő hét után feladtam a követését, de óriási szükség lenne rá. Ez a mai OKC meccs is lehetett volna más vele, mint a többi.
Én meg aki látta az összes Celtics meccset a szezonban nem látok összevisszaságotneobarca írta:
Más! Bocs bob és a többi Boston fan, de én valahogy olyan összevisszaságot látok a csapatotokban, hogy az nem igaz. Olyan erős és bő kerettel estetek neki a szezonnak, hogy rettegett mindenki tőletek. Mégsem érzem az igazi erőt. Mintha (1-2 kivétellel) senki sem találná a helyét a csapatban. Elnézve egy meccset is, nagy a kavarodás. Pedig szuper edzőtök van. Valamit ki kellene találnia mert ez így egy erős 0.500% lesz az alapszakasz végén. Amivel persze be lehet jutni a PO-ba lásd éveken keresztül minket.![]()
Először is van addig egy hónap, s Karácsonykor már játszik STAT is. Másodszor meg, tudom hogy addigra mi fejlődünk, s semmi piszkálódás nélkül, de jobb csapat a Celtics.neobarca írta: Most minden piszkálódás nélkül, de nem látom semmi esélyeteket sem. Főleg ha Melo is visszatér addig...![]()
Csak Amare vissza ne téééérjen! Sztem az egész MSG ezért szorít...![]()
![]()
![]()
Mellesleg friss hír, hogy állítólag hajlandó elfogadni a padozást illetve, hogy már nem ő a sztár. Kíváncsi leszek rá, mert ő aztán tényleg tudja bomlasztani a morált...Emlékezzünk csak, amikor megvert egy poroltót...
![]()
Eazzy írta:Ennyi ésszel megáldani valakit, hogy kétszer is eldobja Rondo a győzelmet jelentő utolsó dobást....![]()
Nembaj, köszönjük szépen, egy újabb Celtics elleni siker, és még mindig a FP kaliber center nélkül. Nyáh
Eazzy írta:Ezt csodálkozom, hogy senki nem linkelte multkor:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 5GFMwqHrgY
Bob_Marley írta:Jan 7 Boston-Nix akkor majd helyre kerülnek a térdgatyások
Game90 írta:Ja, így közel 20 meccs után Felton hihetetlen, szerintem Lin senkinek sem hiányzik. Ezt a Knicks-et meg szerintem szívesen elkerülné a Heat a PO-ban.
Egyelőre csak a feléig sikerült eljutnomCumbee írta:Most végeztem vele. 2 részletben kellett elolvasnom, mert rohadt hosszú.Game90 írta:Sports Illustrated-nél LBJ az Év sportolója:
http://sportsillustrated.cnn.com/2012/m ... index.htmlViszont nagyon megérte. Te végig olvastad? Nekem nagyon sok érdekes és új infó volt benne, ajánlom mindenkinek.
Ilyen nem kell, ebből kilógnának a golyóim.Bob_Marley írta: Amúgy csak kérdezem Game-t hogy mi a helyzet a Raptors-szal ?
Nem felejtettük el a fogadalmadat, s jelenleg utolsó előtti a Raps
Karácsonyra még egy ilyen alsóval is meglepnélek, ha már kelta szurkoló leszel
http://img0.etsystatic.com/000/0/567640 ... 002000.jpg
Strandon biztos jól mutat
Mondjuk ha már Howard, akkor ő nem csak a büntetőzésére tesz magasról, hanem a teljes támadójátékára, sok dolgot nem tanult meg az évek alatt. Aztán majd 30+ évesen fog rájönni, hogy hoppá, már nem vagyok annyira atletikus és nem élek meg a támadó oldalon. Egyébként múltkor néztem, DH12 dobhatja a legtöbb büntetőt meccsenként, olyan 10-11 körül (utána jön Love és Harden 9 körül).kanty írta: Shaq és Howard is magasról tett a büntetőzésre. DH12 is, ha rendesen a dolog mellé állna, akkor legalább 70% környékén büntetőzni, ami figyelembe véve azt, hogy meccsenként hányszor szabálytalankodnak vele szem, igen nagy segítsége lenne a csapatnak.
Ebben az a legszebb, hogy az ember súlypontemelkedése akkora, mint nagyanyáméTocy írta:Ja amúgy látta valaki Randolph statjait? 38 pont, 22 lepattanó?![]()
Annyira imádom ezt a Gasol-Randolph duót, és annyira tetszik ez a Memphis...
Kobe. De még néhány hasonló szezon és pluszban még min. 2 bajnoki cím és akkor LBJ-t mondanám.Tocy írta:Szóval szerintetek, ki a 21. század legnagyobb hatású játékosa?
Rondo-nak nincs ízléseBob_Marley írta: Amúgy Rondo meg Wilcox nemrég 2 Chainz koncerten járt, ahol Rondo elhagyta a jogsiját
Ha megnézted a meccset, akkor azt magyarázd már meg nekem, hogy miért Rondo dobta a 4. negyed végén és az OT-ben is a döntő dobást. Clutch. NemBob_Marley írta: Amúgy meg most b2b Philly jön, Eazzy remélem készül
Már várom hogy elverjük a 76osokat
Duncan is ott lehetne, én szeretem az ő játékát is, a táblás dobása kiemelkedő, s imádom az olyat aki ésszel játszik, de pl Duncannel szemben KG-t jobbnak tartom.Tudom ez most lehet elfogultság stb, meg ugye "csak' 1 bajnoki cím, de KG olyan hatással volt bármelyik csapatára hogy hihetetlen.
Nálam ez egyértelmű: LBJ.Tocy írta:Újabb kérdés, ez már nehezebb: Szerintetek kiről fog szólni leginkább a 2010-2020 közötti időszak? Marad James, és uralkodik még pár évig úgy, hogy őt fogjuk emlegetni ezen időszak legjobbjaként? Vagy jön Durant? Esetleg Harden, Westbrook, Rose, Irving, Anthony Davis, Griffin?