okoskodhatsz,én inkább szakembereknek hiszek,nem a net mögé rejtőzködő kommentelőknek. de biztos megint a közvetítő,meg a szakkommentár hivatkozott rossz külföldi szakírókra,elemzőkre.
Nem mondom,hogy nem lehetett volna odaadni MArqueznek a 3. meccset,mert oda lehetett volna, de Pac-nek, is. így döntöttek,kész. FM-nek is volt nemrég egy meccse,amin pengeélen táncolt,és biztos vannak olyanok,akik akkor azt írták,hogy csak azért hozták ki őt,mert Ő a nagy Mayweather.
Az meg biztos,hogy benne volt,hogy kételyek között hozta el a legutóbbi meccset, benne volt a fejében,ne hidd azt,hogy nem.
Marquez domináns ütéseiről annyit,hogy pont 2 volt neki,ami bőven elég is volt. de a pontozóknál,teljes joggal,megint Pac vezetett. amikor először lepadlóztatta,az a menet is a filippinóé volt, attól függetlenül.
De megérdemelte Marquez most,mert a taktikáját 100%al végrehajtotta, tudta,hogy ez az egy esélye van,ha kiüti,erre mentek rá,be is jött. nem véletlen nem is próbálkozott percekig ütéssel a mexikói, minden menetben egyet akart ütni, és bejött.
Pac-nek el kell gondolkodnia,hogy Roach-al folytatja e a munkát,mert szerintem már nem tud újat neki adni. összerakta egy taktikus öklözővé,de kiveszett belőle az az ösztönösség,ami régen jellemezte. Persze az se jó,mert most ezt láttuk,hogy ment előre szemellenzővel,aztán bumm. de valahogy a kettő közé kéne megint belőni,mint tették azt pár éve.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."