USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.12.09. 12:21:08

kanty írta:Nézhetetlen egy átlagember számára, nem számodra. :p Ami számodra nézhetetlen az egy átlagembernek szórakoztató :D :P.

A második felére pedig egyszerű a válasz. A pénz. A ligának sokkal jobban megéri ez, a nagy piacokon igenis nagy csapatok kell legyenek, mert ott dől a pénz. S a pénz az eljut a vezetőkhöz, eljut a játékosokhoz is. Ha megnézed az NBA-ben nagyon jól megvannak fizetve a játékosok, a többi major sportokhoz képest (legalábbis NHL, NFL, a baseball-t nem követem). Ezzel csak azt akarom mondani, hogy az egész jól működik.

Amit Te mondasz az nagyon szép és nagyon jó, de csak elméletileg.
Nem értjük egymást, de mindegy.
Amit írtam azért írtam, mert az is taktika hogy zónázok, az is taktika ha gyorsleindításokra alapozok, s az is taktika ha az ellenfél gyenge büntetőzőjét lefaltolom.
Az nem érv hogy nézhetetlen, mert azt nem tudod lemérni.És ezért írtam hogy nekem meg az idióta játék a nézhetetlen, mert az nem játék, hogy felviszem s eldobom, ahhoz aztán tényleg sok ész kell.S a lényeg nem azon van hogy én, hanem hogy egy fogalomról beszélünk, amire nem tudsz exakt dolgot írni.
Ugyanolyan mint a szebb stb jelzők :D Ezen már egyszer "vitáztunk" azt hiszem, még pedig a neked szebb a nem tudom 2009es Barca, mikor a mostani eredményesebb (na ez exakt dolog) és sokkal érettebb játékot mutat, de ez itt off :D

Másodiknál meg én is tudom sajna a választ hogy pénz, de nagyobb probléma, hogy nincs fizetési fix sapka mintsem faltolják Howardot xy-t vagy éppen nem, s erre próbáltam utalni.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.12.09. 12:09:53

Nézhetetlen egy átlagember számára, nem számodra. :p Ami számodra nézhetetlen az egy átlagembernek szórakoztató :D :P.

A második felére pedig egyszerű a válasz. A pénz. A ligának sokkal jobban megéri ez, a nagy piacokon igenis nagy csapatok kell legyenek, mert ott dől a pénz. S a pénz az eljut a vezetőkhöz, eljut a játékosokhoz is. Ha megnézed az NBA-ben nagyon jól megvannak fizetve a játékosok, a többi major sportokhoz képest (legalábbis NHL, NFL, a baseball-t nem követem). Ezzel csak azt akarom mondani, hogy az egész jól működik.

Amit Te mondasz az nagyon szép és nagyon jó, de csak elméletileg.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.12.09. 11:38:30

kanty írta:Bob!

Azért a tizenegyes párbajt ezzel ne hasonlítsd össze. Ott van izgalom, mindkét fél egy fordulatos csatát vív.
Howard-nál mi a helyzet? Megy a szabálytalanság, de csak rá, aztán kihagyja és ha ez megy az utolsó percekben, akkor az igenis nézhetetlen. Semleges nézők szempontjából az. Mert egy átlagnéző azért ül le meccset nézni, hogy szórakozzon, s ezt látja, akkor szemrebbenés nélkül átkapcsol egy másik adóra. Ezek a liga szempontjai, nem kell velük egyetérteni, de nem árt, ha ezeket is átgondoljátok.
Most hagyjuk azt, hogy tanuljon meg büntetőzni, s azt is, hogy Dántoni miért nem cserélte le. Igen ezek igazak, de attól még, amit írtam az állja a helyét. S azért írtam, hogy itt nem a Lakers-ről szól a dolog, bármennyire is szeretik az ellendrukkerek ezt hangoztatni. Akármelyik más top csapat hasonló szituban lenne, akkor is szerintem ez lenne a helyzet.
De hidd el én se szeretném, ha bevezetnék ezt a szabályt, már unom olvasni, hogy a Lakers így a Lakers úgy (ugyanaz a helyzet, mint a Barcánál). Én is azt szeretnél látni, hogy DH oda áll és legalább 65-70%-al büntetőzik, s akkor már nem játszana az ellenfél a végén ilyen szinten rá.
Ez nem a Lakersről szól, s nem is rátok "hegyeztem ki"
Ezt a taktikát láttuk már ezerszer, pont volt is egy ilyen összeállítás ezt már Chamberlain ellen is alkalmazták néha, de Ben Wallace, vagy éppen tavaly DeAndre Jordan vagy Evans is kapott ajándék bünti lehetőségeket.
A 11es párbajt azért hoztam fel példának, mert kb hasonlóan kicsinyke szegmense a játéknak a büntetőrúgás.
S a Lakers ugyanúgy alkalmazhatta volna pl a Magic ellen "rekontra" mert Vucevic még Howardnál is gyengébb büntetőző.

S hozzáteszem az utolsó 2 percben nem lehet labda nélkülit faltolni.Amit el is fogadok, az már tényleg túlzás, de itt egyszerű volt a dolog, szokásos D'Antonbi fejében van/volt egy elképzelés, ezt megkavarta mind a Rockets mind a Magic ő meg végignézte.
Anno a Suns kispadján ugyanezt csinálta mikor a Spurs végigfaltolta a PO-ban Shaqet, s csak csóválta a fejét, ahelyett hogy a megoldáson agyalt volna.

Meg alapból olyan érv ez a nézhetetlen, amit én spec nem tudok lemérni, meg egy szubjektív dolog.
Most akkor mondhatom számomra az nézhetetlen ha egy csapat 7-8 mp alatt elhajítja a labdát (D'Antoni féle hú de nagy taktika....) az ellen miért nincs szabály????Jah mert hogy senki nem tiltja meg hogy hogyan használom fel a 24 mp-et, igen ez korrekt dolog, csinálja is adott edző, úgyse lesz sikeres :lol: De akkor ugyanezt visszaforgatom nem lehet a végtelenségig faltolni, nekem ne mondja meg senki hogy használom fel a 6 személyi hibalehetőségemet......

Ha már a nézhetetlen dolognál tartunk, szerintem jóval súlyosabb probléma, hogy kettészakadt a mezőny, s inkább azzal foglalkozhatna Stern, hogy miért alakul ki olyan, hogy egy Bobcats minden 10ik meccset nyert tavaly, s miért nem mennek az FA-k kisebb helyekre.
Legyen valós fizetési sapka, oszt csókolom, ezzel igen a Celtics is megszívná és ezer más csapat is, de ha már nézhetetlen dolog, akkor inkább ez.Mert most kb van mondjuk 10 nagyon erős csapat, de ugyanúgy van 10 borzasztóan gyenge is....Ok a draft mindig ott van ellőtted, de nagyon jól kell ügyeskedni, meg összelehet kapálni akár 2-3 lottery picket, de attól még egy FA "sztár" nem fog elmenni a -30 fok Minnybe a 0 piachoz, ha megteheti hogy elmegy Floridába vagy Kaliforniába akkora reklámpénzért amennyit másik 10 csapat összesen nem tudna adni.
Ráadásul lejár az újonc szerződés azt mennek tovább a fiatalok, mert mit látnak itt maradhatok de talán jobb esetben 2-3 év múlva jó lesz a csapat, vagy elmegyek pénzt keresni, s még rohadt jó csapatban is leszek, hát azt hiszem utóbbi a logikus.

Rondo tegnapról :lol:
KG zseniális, a masszőr:
http://www.youtube.com/watch?v=vc794UwVRF8
Eazzy írta:
Grat a Celticsnek, azért remélem a PO második körben megint lesz alkalmunk egy jó kis 7 meccsre nehezíteni a dolgotokat, ennél azthiszem többet jelenleg nem várhat senki.

Walberg meg ne szorítson már a Celticsnek, bírom a csókát, de azért nah :D
Én is remélem összefutunk, Philly-Boston rivalizálás minden major sportban legendás, s öröm titeket elkalapálni :lol:
Walhberg meg Bostonban is született, s nagy Celtics fan, nem hiába játszódik a Ted is Bostonban :P Szeret hazatérni :D
De tegnap a fél Patriots is kint volt, remélem lankad is a figyelmük és kikapnak majd a Texanstól :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2012.12.09. 11:30:00

Teljesen egyet értek, de azért Nashal egészen máshogy menne a game. Konkrétan a kezdő és a 2. számú irányító nélkül húzzuk a heteket le, az a Duhon kezd, akire azt mondták, percei nem lesznek a lakersben, Morrisról pedig ne is beszéljünk, a hajmeresztő dobásairól.
Howard kapcsán Kobe mondta meg a tutit, addig kell fejlessze a büntetőzést, amíg erőssége nem lesz az. Rengeteg meccs ment el rajta, az ilyen 7/21 és hasonló mutatókon, de ennyire hiányzik a rendszerbe az irányító, mint amennyire bődületes ez a mutató. El nem hiszem, ennyire fakezű lenne ez az őrült.. bezzeg a triplát azt bevágja a sarokból :D Gasolt pedig fogadni mernék, hogy nincs ott sérülés, csak már annyira látványosan szenvedett, hogy inkább kivették, minthogy meginduljon a "kire cseréljék el" történet, aminek sosincs vége, így amíg nincs Nash Gasolt megoldották. Szó mi szó, jó lenne már együtt látni a bagázst, valakinek irányítani kell, ezt a sok jómadarat.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
kanty
Llegenda del Barça

2012.12.09. 11:21:00

Eazzy ha már erre jársz. Bynum-al mi lesz? Mármint a nyáron. Lehet erről valamit tudni?
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.12.09. 11:13:33

Mondtam, hogy ez lesz :D
Fiatalság bolondság vót. Sebaj, még mindig 2-1 az idei ide :D

Tényleg kell egy nagy ember és rendben leszünk. Most is a sok gond a festékben volt. Rondo nem nagyon dobott pontokat pl.

Meg hát amikor KG bekapcsolja a minden jól megy gombot, akkor bárkinek nehéz a dolga.

Grat a Celticsnek, azért remélem a PO második körben megint lesz alkalmunk egy jó kis 7 meccsre nehezíteni a dolgotokat, ennél azthiszem többet jelenleg nem várhat senki.

Walberg meg ne szorítson már a Celticsnek, bírom a csókát, de azért nah :D
kanty
Llegenda del Barça

2012.12.09. 11:09:51

Bob!

Azért a tizenegyes párbajt ezzel ne hasonlítsd össze. Ott van izgalom, mindkét fél egy fordulatos csatát vív.
Howard-nál mi a helyzet? Megy a szabálytalanság, de csak rá, aztán kihagyja és ha ez megy az utolsó percekben, akkor az igenis nézhetetlen. Semleges nézők szempontjából az. Mert egy átlagnéző azért ül le meccset nézni, hogy szórakozzon, s ezt látja, akkor szemrebbenés nélkül átkapcsol egy másik adóra. Ezek a liga szempontjai, nem kell velük egyetérteni, de nem árt, ha ezeket is átgondoljátok.
Most hagyjuk azt, hogy tanuljon meg büntetőzni, s azt is, hogy Dántoni miért nem cserélte le. Igen ezek igazak, de attól még, amit írtam az állja a helyét. S azért írtam, hogy itt nem a Lakers-ről szól a dolog, bármennyire is szeretik az ellendrukkerek ezt hangoztatni. Akármelyik más top csapat hasonló szituban lenne, akkor is szerintem ez lenne a helyzet.
De hidd el én se szeretném, ha bevezetnék ezt a szabályt, már unom olvasni, hogy a Lakers így a Lakers úgy (ugyanaz a helyzet, mint a Barcánál). Én is azt szeretnél látni, hogy DH oda áll és legalább 65-70%-al büntetőzik, s akkor már nem játszana az ellenfél a végén ilyen szinten rá.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.12.09. 10:53:59

kanty írta:
Tocy írta:Ha már Howard...Stern be akarja vezetni, hogy ne lehessen Hack a Dwight vagy akárki más taktikát alkalmazni. Könyörgöm, ennyi pénzért tanuljon már meg büntetőzni...ekkora kamu ökörséget...nehogy véletlenül a Lakersnek hátránya legyen valamiből...kb mintha én azt mondanám, hogy Cole alacsony, betörésnél nem állhat elé center, mert az milyen már...
Nem a Lakers miatt akarja megváltoztatni. Hanem, azért mert így a meccsek nézhetetlenek, mármint akkor, a hasonlós szitu áll fenn.

De tényleg megtanulhatna...
Bocs a dupláért, már új nap van :D
De ezen megakadt a szemem így visszaolvasva, az ember esze megáll ha ezt tényleg beakarják vezetni....Azt hogy labdanélkülit a végén nem lehet faltolni azt anno ellehetett fogadni, mert az már tényleg elég inkorrekt volt, de ilyen szabályokkal lassan eljutunk odáig faltolni sem lehet, sőt majd jön az hogy nem állhatsz 2 méternél közelebb a támadóhoz.....

Először is tényleg megtanulhatna :D
De ez azért tényleg komikus, hogy megakarják "tiltani" hogy faltolják.
Abszolút taktika, ezzel az erővel aki nem tud hármast dobni dobjon 3 méterről és az is 3 pontnak számítson, mert szegény nem tud dobni.
Nem szabályt kell bevezetni mert Howard nem tud büntetőzni, hanem kérem szépen le kell hozni a pályáról ha ilyen eshetőség áll fent, arról nem tehet az ellenfél, hogy D'Antoni volt olyan hülye múltkor hogy Gasolt padon tartsa (aki 75-80% körül büntetőzik) és Howardot meg fent hagyja és dobjon vagy 15 büntit a végén.Most akkor végül is ki a hülye???Az ellenfél aki nagyon okosan kihasználja az ellenfél gyengeségét (azzal hogy DH12 béna a vonalról) vagy a LAL hogy erre nem tud válaszolni????
A kérdés költői, az meg nem érv, hogy nézhetetlen a dolog, akkor mondhatnánk fociban is pl ne legyen 11es párbaj....Mi köze van a 11es párbajnak a rendes focihoz ha ilyen nyomvonalon indulunk el.
Vagy mondhatnám ne lehessen lestaktikát alkalmazni, mert az milyen már...De kosárban akkor ne lehessen cserélni, vagy csak festékből dobott pont ér, s társai baromságok.
Taktika, ha ezt megakarja tiltani, akkor bizony a játékból vesz el egy nem kis szeletet.Felháborító.
Ordog írta:Csak figyeljétek meg idén a Knickset:)) Woody bácsi úúgy összerakta ezt a csapatot, h ti olyat még nem láttatok:)) és milesz itt ha be tudja építeni majd a véresszájú dífenzmasina Shumpertet és Amarét is aki Olajuwonnal kemény edzéseket tolt le uborkaszezonban...

Vééér fog itt folyni!:)) De nem a Knicks vééére:))
Mindegy nem megyek ebbe nagyon bele, mert ugye mindig megkapom elfogult vagyok, de Woody bácsitól ne essünk már hasra, tisztán előttem van, ahogy hasonlókat olvastam anno csak éppen a Hawks kapcsán, hogy na majd most, meg hát Woody egy "edzőzseni", meg hogy 3ik voltak az alapszakasz végén, aztán olyan 0-4et kaptak a Magictől, hogy sistergett, köze nem volt a meccselésekhez, végignézte ahogy földbe döngölik a nagy alapszakasz csapatát ( s nem estek a triplák....)
Nem a játékos összehasonlítást kell nézni, hanem a nagyjábóli csapatfelépítést
Joe Johnson=Melo
Josh Smith=Stoudemire
Crawford=JR Smith
Felton=Bibby
Chandler=Horford
Továbbra is tartom krumplifej nem olyan edző, akivel sikeres lehet a NY, de tényleg hagyom a Nixet :D

Kezdődik, győzni kell :evil:
A hangulat már PO-os :D

14-11 a védekezés rendben volt, sőt nagyon feltüzeltek a srácok, Philly nem tud még a triplavonalig sem eljutni, bepasszokra meg nagyon figyelünk.Holiday eddig ügyesen mozog náluk, ő közreműködésével volt pár "bravúr" kosaruk.
PP nagyon megakarja mutatni, iszonyat agresszívan támadja a védőit, s a gyűrűt, tegnapi nagyon nem estek a triplái, de tegnap is aktív volt s jó, remélem ma is hoz egy igazi kapitányi formát.
Bass meg hihetetlen, hogy nem tud 1 kézzel zsákolni :lol:
Rondo megsérült, de semmi komoly szerencsére, csak felszakadt a bőr a térdénél.
Green bejött, imádom :D Végre úgy játszik ahogy tud, meccsek óta remek, most is azonnal egy szép betörés s 2+1

24-16 a negyed vége, a védekezés pattogós s remek, kár hogy támadásban volt 1-2 nagyon elbénázott ziccer, de így is +8.Thats what i'm talking about :D
Még meccseken keresztül nem működik a dolog, de már legalább eljutottunk oda negyedekig igen, s most pl egy kifejezetten jó, s olyan negyedet produkáltunk, amire képes a csapat, főleg védekezésben.
Amit írtam, védekezés jó, erre jönnek az eladott labdák...De olyanok, hogy hihetetlen, kicsúszik Lee kezéből a labda, megbotlik Rondo s társai....
JG nagy pacsi, amit az elmúlt 4-5 meccsen produkál az végre az igazi Jeff Green, bejön, s ellentmondás nem tűrően agresszívan támadja a védőit, s védekezésben meg nem hagy levegőt.
Nem az a nyámnyila 10 éves aki nem meri feltenni a tiszta dobóhelyzetet sem.

Huh ez a Rondo dobás highlight gyanús :D S az utána lévő KG masszírozás is :lol:

36-23 a kapott pontok mindent elmondanak, 23at kapni 18 perc alatt több mint jó :D
Kezdő mind hozza magát, s a padról meg Green már 7 pontnál, remek.

Mark Wahlberg van kint a meccsen (elég rossz lehet neki megnézni az első sorból az örök rangadó Celtics-Sixerset, majd holnap meg megy a Patriots-Houstonra) s miközben interjút ad, elkapott a levegőben egy kifelé menő labdát :lol:
PP 4000ik assistja az NBA-ben illetve Celtics mezben :D megvan, Terry lőtt belőle egy tríít.
48-28 ide a félidő, a Philly legkevesebb dobott ponzja egy félidő alatt idén.
Sokat nem lehet erről írni, kőkemény a védekezésünk, tiszta dobóhelyzet ha volt eddig 5 akkor sokat mondtam, mindenen ott vagyunk, s ami ennél is fontosabb a Philly egyszerűen még a triplavonalig is nehezen tud eljutni, s "öljük a támadóidőt rendesen.
Holiday+Turner 4/18, ez a zseniális Docban hogy ezt vehetjük Po csatának miután b2b Philly elleni meccs, s mindig ki tud olyat találni, hogy abszolút változzon a meccs képe az előzőhöz képest.Turner és Holiday remek volt tegnap, ma nemhogy levegőt nem tudnak venni, de még a családjukra is jut 3 védő. Végre egy nagyon jó kis félidő :D Újabb kis fejlődési pont.

KG red hot :D 8/10 mezőnyből, s ezekből elég sok középtávoli tempó, ki is jár neki a megérdemelt pihenő, vastapsot kap :D
Rondo-Wilcox alley oop, majd Rondo-Wilcox alley oop, s ez nem visszajátszás :D
65-50 Doc eddig bírta idegekkel....Összeesés elkezdődött, elkapkodott támadások, védekezésben meg hanyagság, jött is az időkérés.
65-57 a Sixers egy 13-0s futásban van....Muszáj visszajönnie KG-nek és Rondonak a kezdőnkkel egész idényben akkora hú de nagy gondok nem voltak, a cseresor meg a megkavart ötösök nem működtek, ma egy félidő erejéig igen :lol: De legalább már egy félidő erejéig.
KG visszatért egyből 3 pont tőle s egy szép assist, így 70-57 a 3ik negyed vége.

Dallas-Houston meccsen Harden 30-5-5 a "szépséghiba" hogy ez még csak a félidei statja :mrgreen:

92-79 a vége, érdekesség KG nem szedett pattanót (erre volt valaha példa???) de remek volt, ahogy a többiek is, a padról meg Green szállította a pontokat, Sully meg a szokásos energikus nem ismerek elveszett labdát játékát.S szépen gyűjtögette a patikat.Nem volt rossz meccs, de azért kár a bealvásért, ott ijedős 4-5 perc volt, de megint láthatóan kicsit fejlődtünk, s jobb a játék, persze ahogy a vereségekből sem szabad nagy következtetéseket levonni, úgy ebből sem, de a fejlődés látható.
És hogy klasszikust idézzek a 76osokat mindig öröm elverni :D Ma nem is 76osok voltak, inkább 69esek, s annak a bizonyosnak a rossz oldalán álltak :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2012.12.09. 01:15:47

Csak figyeljétek meg idén a Knickset:)) Woody bácsi úúgy összerakta ezt a csapatot, h ti olyat még nem láttatok:)) és milesz itt ha be tudja építeni majd a véresszájú dífenzmasina Shumpertet és Amarét is aki Olajuwonnal kemény edzéseket tolt le uborkaszezonban...

Vééér fog itt folyni!:)) De nem a Knicks vééére:))
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.12.09. 01:08:46

Tocy utálja a Bostont, úgyhogy ne írj T/1 ben :D
Igen még boozás is volt nem egy hazai meccsünkön, valóban nem megy úgy ahogy elvárná akár a kinti közönség, akár itthon vagy bárhol a világon, de mindig is voltak és lesznek "türelmetlen" szurkolók.December van, ennek a csapatnak, Májusra kell úgy összekapnia magát, hogy mindenkire veszélyes legyen.S én látom a pozitív jeleket, s van fejlődés, s bizton állítom ez a Celtics jó lesz amikor kell.
Tökéletes példa a tavalyi szezon mikor 15-20 meccs erejéig a liga egyik leggyengébb csapata voltunk védekezésben, All Star előtt is pl 50% alatt voltunk, aztán lenyomtunk úgy 30 meccset, hogy kikaptunk talán 5ször, majd a PO-ban is igazi csapattá érett a gárda.

És még azt is valahol elfogadom, hogy lehet a rotációban összevisszaság.Mert én is megemlítettem, hogy pl Barbosa egy nagyon impresszív első félidő után kapott kb 2 percet a másodikban az egyik meccsen.Amivel gond van ilyen szempontból az egyenlőre az alsó posztok.Főleg a Terry-Lee páros iszonyat hullámzó, ezt belehet annak tudni, hogy "összevissza" játszanak, s mondjuk Terry esetében aki shooter, nem mindegy hogy lehet ma játszik 20 percet, de lehet 40et.Ezeket aláírom, viszont pl Green szépen feljött arra a szintre amire predesztinálni lehet, Sully-Bass kettős nagyon jól van forgatva, s ami fontos bármelyik van a pályán pluszt ad, KGék is tudnak pihenni, Collins amire kell jó Wilcoy szintén, Barbosa nagyon pozitív csalódás, ilyenre nem számítottam tőle, tényleg igazi energiabomba ha bejön a pályára.
Szóval még Docra se "fognám" az esetlegesen gyengébb mérleget, mert tényleg csak Lee-Terry az aki egyenlőre nem találja magát, de pl jön Bradley, akitől most nem kell hasra esni, de TOP védő, ráadásul a sérülése inkább a támadójátékát befolyásolhatja, bár abszolút pozitívan nyilatkoznak róla, s dobálgat folyamat, Januárra már 100%os lesz, de lehet előbb.

Inkább tényleg a hiba, a védekezésben van, illetve támadásban sem működik még jól a gépezet.
Rondo láthatóan nagyon kell, hogy elossza a társakat, de csodát ő sem képes csinálni, viszont már jobban mennek a figurák, sokkal több a tiszta helyzet, akárcsak ha 2-3 héttel ezelőtti állapotot nézek, ezért bizakodok, s minden meccsre úgy is ülök le, hogy na remélem ma is kicsit fejlődünk.
Védekezésben viszont elváltások, rossz kisegítések vannak, ezek mind olyan dolgok, hogy meg kell tanulni csapatként védekezni, megnéztem valahol a 15ik helyen van a Deff Efficiency mutatónk, ami siralmas a gárdához képest.Ez a csapat Top 5 védekező csapat, s a védekezés az alapja minden sikernek.S láthatóan mikor bezárul a retesz, akkor meccsenként jön 15-20 pont leindítás, amiben meg nagyot lépett előre a csapat a fiatalokkal.Ez lenn a mi játékunk alapja, kőkemény védekezés, sok TO kiharcolása, abból vagy gyorsindítás, vagy a felállt védelem ellen pedig a megtanult figurák tökéletesítése.Erre a csapat adott, egyenlőre meg mindig valami "közbe jön".
Nyilván van egy ellenfél is :D de konzisztensen nem tudunk hozni egy jó szintet, de adott kis dolgokban viszont van fejlődés, de ha pl sikerül kijátszani a helyzeteket, s van egy 50% körüli dobószázalékunk, akkor tuti van 20 eladott labdánk....Ha meg rosszul dobunk, akkor a védekezés jó, vagy éppen a védekezés halt meg.Ezekkel van a gond, hogy nem állt össze a dolog.

No kiírtam végre pár dolgot :D

Amúgy tegnap az utolsó játék KG-re volt kihegyezve csak sajna elhalt a dolog, plusz Rondo is elcsúszott, az meg várható volt, hogy nem dobja be :lol:
Tocy írta:
Rondo számai szépek, csak azt is érdemes megnézni, hogy már az első negyed után 10-8-5 volt, ami brutálisnál is brutálisabb, csak elmondja, hogy utána már közel sem volt olyan jó...lényeg, hogy a 76ers nyert :twisted: :D
Oké, csak közben meg is sérült a bokáján, meg nyilván nem fog 10-8-5ös negyedeket produkálni mindig :D
Dobószázaléka rendben volt, irányítani jól irányított és megint all-around játékot mutatott be.
Emellett volt 3 blokkja és 3 labdaszerzése, ilyen statokat csak két ember tudott összehozni Larry Bird és Magic Johnson.

Na de majd ma, ide fogok írni szerintem, az mindig szerencsét hoz, s nagyon kellene ma nyerni, mivel divíziómeccs.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.12.09. 10:46:31-kor.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.12.08. 16:52:36

Tocy írta:Hát neo, nem tudom melyik csatornát nézed, de a Celtics még mindig azt mondom, hogy bőven jobb csapat, mint a Knicks :D Hurrá triplaeső, vagy Melo iso, aztán szevasztok. A Bostonnak továbbra is sokkal több fegyvere van, amikor kell majd, addigra összeállnak, efelől ne legyen kétséged.
Nincs kétségem. 2 meccset láttam, és egyiken sem tetszett különösebben a játékuk. Ha annyi fegyverük van, miért nem mutatják? :) Én úgy éreztem nem találják a helyüket. Tudom, hogy a szezon elején vagyunk, de azért körvonalazódnak a dolgok. Biztos lesztek jobbak is, de nem értem mi ez a sztem gyenge kezdés. Allen az egyetlen tényező aki elment tőletek. Helyette jött sok tehetséges fiatal. Akkor sem értem.
Egyébként van egy nagy Boston fan barátom. Ő elég hiteles emberke, mert Boston melletti városban lakik és ha nem is rendszeresen, amikor teheti kijár a meccsre. Ő is hasonló képen vélekedik, meg a közönség is fel fel mordul állítása szerint. Egyenlőre nincs rendben az a csapat. Majd meglátjuk.

És a Knicksre kitérve, idén látszik az, hogy sok taktika van a tarsolyban. Ha nem megy belül, jön a trrríííí esőőőő. Ha nem jönnek a hármasok, megy a festékről. Stb, stb. És a védekezés is nagyon rendben van. Jelenleg sztem nem vertek minket oda vissza, de sztem meccset sem hoztok el... :P DE várjuk meg a Januárt... :wink:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Tocy
Director del Fútbol

2012.12.08. 15:39:11

kanty írta:
Tocy írta:Ha már Howard...Stern be akarja vezetni, hogy ne lehessen Hack a Dwight vagy akárki más taktikát alkalmazni. Könyörgöm, ennyi pénzért tanuljon már meg büntetőzni...ekkora kamu ökörséget...nehogy véletlenül a Lakersnek hátránya legyen valamiből...kb mintha én azt mondanám, hogy Cole alacsony, betörésnél nem állhat elé center, mert az milyen már...
Nem a Lakers miatt akarja megváltoztatni. Hanem, azért mert így a meccsek nézhetetlenek, mármint akkor, a hasonlós szitu áll fenn.

Ha megtanulná bedobni őket, nem lenne értelme ezeknek a dolgoknak. Ha csak 65-70%-kal dobálná őket, már jó lenne...na de majd még pár év, aztán rájön, hogy egy nulla...csak az atletikusságból nem lehet megélni hosszútávon...támadóoldalon most is hulladék sokszor, mi lesz majd, ha nem tud mindenkit átugrani, meg betolni a palánk alá...semmiféle postmove, semmi agy, így nehéz lesz...
kanty
Llegenda del Barça

2012.12.08. 14:24:23

Tocy
Director del Fútbol

2012.12.08. 14:15:40

Ha már Howard...Stern be akarja vezetni, hogy ne lehessen Hack a Dwight vagy akárki más taktikát alkalmazni. Könyörgöm, ennyi pénzért tanuljon már meg büntetőzni...ekkora kamu ökörséget...nehogy véletlenül a Lakersnek hátránya legyen valamiből...kb mintha én azt mondanám, hogy Cole alacsony, betörésnél nem állhat elé center, mert az milyen már...
kanty
Llegenda del Barça

2012.12.08. 14:14:11

Eazzy azzal egyetértek, hogy csapatként kell összekapnunk magunkat.

De Te is tudod, hogy nem olyan egyszerű, hogy van egy Howard, Nash, Kobe, Gasol aztán ott a verhetetlen csapat.
Ez a csapat és ez az év több helyen vérzik. Volt egy edzőcsere, ami után semmivel sem vagyunk beljebb, sőt... Van egy Howard, aki eddig meg sem közelíti azt, amit Orland-ban nyújtott, van egy félig sérült, önbizalom hiányos Gasol, van egy sérült Nash, ja és van egy rendszer, ami finoman szólva sem alkalmas erre a keretre, ja és csak a kezdőben két új játékos. S ha a dolgok úgy mennek, ahogy jelenleg állnak, akkor ez a szám még tovább fog nőni, mert jelen állás szerint Pau-t sok ideig nem fogjuk már LAL mezben pattogtatni.
Viszont én továbbra is azt csak azt tudom mondani, hogy nem most kell jónak lenni. Erre pont a NYK példa a legjobb, eddig nagyon jók, de komolyan mégsem számol velük senki, s nagy valószínűséggel idén sem mennek két körnél többet.

RonaldinhoBarca!

Nash nélkül is el lehetett volna pár vereséget kerülni. Ha Howard normálisan büntetőzne, ha a rendszer passzolna a játékosokhoz. Ha nem lennék ennyire kiszámíthatatlanok, ennyire hullámzóak. Már ott tartok, hogy nem születhet olyan eredmény, ami meglepne.

Viszont optimista vagyok továbbra is. Egyrészt a Los Angeles Lakers-ről beszélünk, itt sok ideig nem megy ez. Másrészt ott van Kobe, aki ha eddig nem tette hamarosan az asztalra fog csapni.
Még most is azt mondom, hogy legalább egy konferencia döntőt játszunk idén, s fogadni is mernék ebbe. :D

Más :
Rondo utolsó dobása, azért nem volt gyenge. 8)

Ki a 21. század legdominánsabb játékosa? Kobe Bryant. De, ahogy Csabi is mondta, még pár az előzőhöz hasonló szezon és LeBron lesz.
Ha már Kobe. Az ao19-ben beszéltek róla. Na ott elmondtak mindent, hogy miért ő a kedvencem, miért ő a kedvenc sportolóm. Önző az ember, az igaz, de nyerni akar, s másra magasról tesz. Talán, azért bírom annyira mert kicsit magamra ismerek (na nem olyan nagyon :P). Na, de nem akarom a hátsóját nyalni, tudom, hogy itt mindenki mennyire oda van érte. :P

Kiről fog ez az évtized szólni? Én nagyon remélem és ezt a sport érdekében mondom, hogy Durant vs LeBron rivalizálásról. Persze tudjuk, hogy nagyon jóban vannak, így természetesen csak a pályán. Mondták mindketten, hogy a másik is motiválja őket. Például csak nézzük meg KD idei statisztikáit, csak a dobott pontokat illetően nem javult, s azt is csak azért mert már három gólkirályi cím után gondolom annyira nem foglalkoztatja meg.
Akire még én nagyon nagyon kíváncsi leszek az Andrew Wiggins. A gyerek '95-ös, de már most kis túlzással mindenki róla beszél. Nem kis tehetségnek van kikiáltva és ha minden jól megy két év múlva már az NBA-ben pattogtathat.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.12.08. 13:57:19

Ronaldinho&Barca írta:
kanty írta: Akkor fog visszatérni, amikor nem lesznek fájdalmai. Kb. egy hete olvastam azt hiszem, hogy maximum két hét. Aztán meglátjuk.

Idegenben kikapni egy OKC-től a legkisebb problémánk. Durant és Westbrook is nagyon jó volt, ez abszolút nem meglepő vereség.
Ők egy kész csapat mi pedig minden vagyunk csak nem kész.

Ez meg kész:

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... qH4sqYa9Vs#!
Akkor még mindig nincs friss, jobb hír. Egyszerűen rémes, hogy mennyire elhúzódik ez a sérülése, nagyon bízok benne, hogy jövő hét végén talán már megpróbálkozik a játékkal.
Arra próbáltam célozni, hogy ha ő ott van a pályán, akkor abból a 11 vereségből jó párat át lehetne rakni a győzelem oldalára. Már Gasolt se erőltetik, ez így marha nehéz lesz..
38éves palinál azért oda kell figyelni, hogy teljesen rendben legyen. Nézd meg Puyolt, hányszor visszasérült, azóta hogy óvják, és nyújtják a gyógyulását?!
Amúgy nagy gondok nem lehetnek, nba.com videóiban látni mindig, hogy melegít, dobál, passzolgat, egyszerűen még nem merik meccs helyzetbe berakni, nehogy legyen valami gáz.
Kosaras haverom azt mondta, Nashre úgyis a PO-ban lesz hatalmas szükség, addig ha nélküle nem jut el ez a LAL, akkor meg is érdemlik.

a bukó meccsek felét akkor hozni lehetett volna ha Howard értelmesen büntetőzik.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.12.08. 13:41:56

Ronaldinho&Barca írta:
kanty írta: Akkor fog visszatérni, amikor nem lesznek fájdalmai. Kb. egy hete olvastam azt hiszem, hogy maximum két hét. Aztán meglátjuk.

Idegenben kikapni egy OKC-től a legkisebb problémánk. Durant és Westbrook is nagyon jó volt, ez abszolút nem meglepő vereség.

Ez meg kész:

Akkor még mindig nincs friss, jobb hír. Egyszerűen rémes, hogy mennyire elhúzódik ez a sérülése, nagyon bízok benne, hogy jövő hét végén talán már megpróbálkozik a játékkal.
Arra próbáltam célozni, hogy ha ő ott van a pályán, akkor abból a 11 vereségből jó párat át lehetne rakni a győzelem oldalára. Már Gasolt se erőltetik, ez így marha nehéz lesz..
Valahogy nehezen tudom átérezni a problémátokat. :D Ott van még Kobe, Gasol és Howard, posztjaikon TOP játékosok.
Nekünk az egyetlen igazán TOP játékosunk hiányzik, és nem 1-2 hétig kell borzasztóskodni, hanem lassan úgy néz ki, hogy egész szezonra.
Nem nyavajogni kell (és itt most nem rátok kettőtökre gondolok), hanem csapatként összekapni magatokat és kész.
Érdekes módon nálunk ott van Collins, és tessék, nem mi vagyunk a legjobbak keleten közel sem, de egyetlen-egy FP nélkül játszunk, igazi palánk alatti jelenlét nélkül (hol van egy Allen - Hawes páros a Gasol - Howardhoz képest dominanciában??? sehol...) és simán felvesszük bármelyik elit csapattal a versenyt.

Ami ebből is lejön, hogy összerakhatsz akárkiket, ha nincs egy értelem mögötte, akkor az van, ami volt a Heattel, mielőtt LBJ god-mode-ba kapcsolt, illetve ami van most a Lakerssel.

Collins nálunk az igazi fegyver.
Tocy
Director del Fútbol

2012.12.08. 13:17:13

Hát neo, nem tudom melyik csatornát nézed, de a Celtics még mindig azt mondom, hogy bőven jobb csapat, mint a Knicks :D Hurrá triplaeső, vagy Melo iso, aztán szevasztok. A Bostonnak továbbra is sokkal több fegyvere van, amikor kell majd, addigra összeállnak, efelől ne legyen kétséged.

Rondo számai szépek, csak azt is érdemes megnézni, hogy már az első negyed után 10-8-5 volt, ami brutálisnál is brutálisabb, csak elmondja, hogy utána már közel sem volt olyan jó...lényeg, hogy a 76ers nyert :twisted: :D

szerk.: Ezt meg most találtam, meg is nézem...nem láttam még így egyben, csak részleteket. Sajnos csak a következő szezontól nézem az NBA-t...

http://www.youtube.com/watch?v=THQ_k3V8nvo
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2012.12.08. 13:12:49

Ez meg kész:

Visca El Barca!
Kép
Més que un club
kanty
Llegenda del Barça

2012.12.08. 12:43:37

Ronaldinho&Barca írta:Nem tudja valaki mi van Nashal? mikor fog vissza térni pontosan? A 3. jövő hét után feladtam a követését, de óriási szükség lenne rá. Ez a mai OKC meccs is lehetett volna más vele, mint a többi. :?
Akkor fog visszatérni, amikor nem lesznek fájdalmai. Kb. egy hete olvastam azt hiszem, hogy maximum két hét. Aztán meglátjuk.

Ez meg kész:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.12.08. 12:16:57

Egyáltalán nem éreztem hogy gond lenne, kár érte hogy nem jött össze.
Rondonak meg valóban nem kellett volna elvállalni az utolsó 2 dobást, főleg az OT-ben volt amatőr dolog, ott megkapta az ő gyorsaságával az sima ziccer.Erre visszahúzta.
Viszont mellette nem szabad elmenni amellett sem, hogy brutál üzemmódban tolta a meccsen.16-13-14 "szokásos" ESPN-s tripla-dupla.
Iszonyat bosszantó hogy kikaptunk, mert több volt benne, de majd Bostonban :D
Phillynek meg grat, tényleg le a kalappal, hogy működnek még Bynum nélkül is.
neobarca írta:
Más! Bocs bob és a többi Boston fan, de én valahogy olyan összevisszaságot látok a csapatotokban, hogy az nem igaz. Olyan erős és bő kerettel estetek neki a szezonnak, hogy rettegett mindenki tőletek. Mégsem érzem az igazi erőt. Mintha (1-2 kivétellel) senki sem találná a helyét a csapatban. Elnézve egy meccset is, nagy a kavarodás. Pedig szuper edzőtök van. Valamit ki kellene találnia mert ez így egy erős 0.500% lesz az alapszakasz végén. Amivel persze be lehet jutni a PO-ba lásd éveken keresztül minket. :lol:
Én meg aki látta az összes Celtics meccset a szezonban nem látok összevisszaságot
A problémáink legfőképp a védekezés.Amit meg továbbra is betudok annak, hogy van egy rahedli új ember.Mert időszakosan meg szépen elő is jönnek dolgok, amikre képes lenne a csapat, de egyenlőre nem tudunk egy megfelelő szintet hozni, s ez akár támadásra is igaz.Vannak brutál negyedek mikor működik, majd pillanatok alatt beragadunk.
neobarca írta: Most minden piszkálódás nélkül, de nem látom semmi esélyeteket sem. Főleg ha Melo is visszatér addig... :P
Csak Amare vissza ne téééérjen! Sztem az egész MSG ezért szorít... :lol: :lol: :lol:
Mellesleg friss hír, hogy állítólag hajlandó elfogadni a padozást illetve, hogy már nem ő a sztár. Kíváncsi leszek rá, mert ő aztán tényleg tudja bomlasztani a morált... :( Emlékezzünk csak, amikor megvert egy poroltót... :lol:
Először is van addig egy hónap, s Karácsonykor már játszik STAT is. Másodszor meg, tudom hogy addigra mi fejlődünk, s semmi piszkálódás nélkül, de jobb csapat a Celtics. :D S Melotól félek legkevésbé, inkább egy esetlegesen beesik minden tripla.
Kép
Kép
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2012.12.08. 12:01:43

Nem tudja valaki mi van Nashal? mikor fog vissza térni pontosan? A 3. jövő hét után feladtam a követését, de óriási szükség lenne rá. Ez a mai OKC meccs is lehetett volna más vele, mint a többi. :?
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
neobarca
Director del Fútbol

2012.12.08. 11:16:31

Eazzy írta:Ennyi ésszel megáldani valakit, hogy kétszer is eldobja Rondo a győzelmet jelentő utolsó dobást.... :D
Nembaj, köszönjük szépen, egy újabb Celtics elleni siker, és még mindig a FP kaliber center nélkül. Nyáh :D

:lol: Igen, sztem is fejlődik a csapatotok. Nem gondoltam volna, hogy a legnagyobb "értéketek" nélkül is ilyen jól fog menni a játék.
Eazzy írta:Ezt csodálkozom, hogy senki nem linkelte multkor:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 5GFMwqHrgY

Azt meg kell hagyni, hogy a Clippers rendkívül látványos kosarat játszik. Szaggatják agyűrűt, és ez kell a népnek. Bár számos alkalommal ez kevés az eredményhez.

Más! Bocs bob és a többi Boston fan, de én valahogy olyan összevisszaságot látok a csapatotokban, hogy az nem igaz. Olyan erős és bő kerettel estetek neki a szezonnak, hogy rettegett mindenki tőletek. Mégsem érzem az igazi erőt. Mintha (1-2 kivétellel) senki sem találná a helyét a csapatban. Elnézve egy meccset is, nagy a kavarodás. Pedig szuper edzőtök van. Valamit ki kellene találnia mert ez így egy erős 0.500% lesz az alapszakasz végén. Amivel persze be lehet jutni a PO-ba lásd éveken keresztül minket. :lol:
Bob_Marley írta:Jan 7 Boston-Nix akkor majd helyre kerülnek a térdgatyások :lol:

Most minden piszkálódás nélkül, de nem látom semmi esélyeteket sem. Főleg ha Melo is visszatér addig... :P
Csak Amare vissza ne téééérjen! Sztem az egész MSG ezért szorít... :lol: :lol: :lol:
Mellesleg friss hír, hogy állítólag hajlandó elfogadni a padozást illetve, hogy már nem ő a sztár. Kíváncsi leszek rá, mert ő aztán tényleg tudja bomlasztani a morált... :( Emlékezzünk csak, amikor megvert egy poroltót... :lol:
Game90 írta:Ja, így közel 20 meccs után Felton hihetetlen, szerintem Lin senkinek sem hiányzik. Ezt a Knicks-et meg szerintem szívesen elkerülné a Heat a PO-ban.

Igen, picit én is féltem szezon előtt Feltontól, de hihetetlen elszántság van benne. Azért ő annak idején is nagyot alkotott itt. De sztem senki sem gondolta volna, hogy a duci gyerek aki senkinek sem kellett, mikre lesz képes. 1-2 tégladobáló meccsét leszámítva egy rossz szavunk sem lehet rá. Minden esetre Lin a múlt, és senki sem sírja vissza. De elég ha megnézzük a Rakétáknál való teljesítményét. Messze nem olyan jó mint 1éve. Talán Linsanity csillaga lehullt az égről. Ami biztos, hogy ismételten lett egy messze túlfizetett játékos a ligában. Most már megértem a Knicks GM-jének döntését. Nem hülye gyerekek ülnek ott.
Bár hozzátenném és ezt sztem senki sem kérdőjelezheti meg, az MSG közönsége és hangulata félelmetes. Már már ők hajszolják bele a játékosokat a jó teljesítménybe. Ellenben egy Rakéták félig megtelt arénája... Biztos vagyok benne, hogy az NY-i showbiznisz is közrejátszott Lin parádés teljesítményéhez...

Viszont Chandler idáig nálam ismételten a legjobb védekező játékos a ligában... És már pontokat is dobál kiváló százalékkal. 8)

Kép
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.12.08. 10:25:00

Ennyi ésszel megáldani valakit, hogy kétszer is eldobja Rondo a győzelmet jelentő utolsó dobást.... :D
Nembaj, köszönjük szépen, egy újabb Celtics elleni siker, és még mindig a FP kaliber center nélkül. Nyáh :D

Mondjuk most jön a visszavágó rögtön, Turner meg elég inkonzisztens ahhoz, hogy a kövi meccsen bénázzon, és kikapjunk.

Ezt csodálkozom, hogy senki nem linkelte multkor:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 5GFMwqHrgY
PCsabi
aka Game90

2012.12.08. 05:58:18

Már bocsánat a megfogalmazásért, de Westy és KD lehugyozza a Lakers védelmét.

Én is néztem a Heat - Knicks meccset, ha valaki azt mondja, hogy Melo nélkül 20-szal nyer a NYK, azt hangosan kiröhögöm. Mondjuk amikor így esnek a triplák, akkor nincs mit tenni. Szegény LeBron-t sajnálom csak, megint letett egy 31/10/9-et, aztán semmire sem volt elég (érdekes, ő nem futott a 10. assist után :twisted: :lol: ) Ja, így közel 20 meccs után Felton hihetetlen, szerintem Lin senkinek sem hiányzik. Ezt a Knicks-et meg szerintem szívesen elkerülné a Heat a PO-ban.

Imádom ezt a gyereket, mintha nem is újonc lenne.

Why Damian Lillard is Rookie Of The Year:
http://www.youtube.com/watch?v=AUaPpgDpa9w
Lillard's Top 10 Plays of the Month: November
http://www.youtube.com/watch?v=ba8fiWZTmK4
Cumbee írta:
Game90 írta:Sports Illustrated-nél LBJ az Év sportolója:
http://sportsillustrated.cnn.com/2012/m ... index.html
Most végeztem vele. 2 részletben kellett elolvasnom, mert rohadt hosszú.:D Viszont nagyon megérte. Te végig olvastad? Nekem nagyon sok érdekes és új infó volt benne, ajánlom mindenkinek.
Egyelőre csak a feléig sikerült eljutnom :) De hihetetlenül jó cikk!

Ha már James, ez is kötelező:
http://www.youtube.com/watch?v=8U65T2x2oxo
Bob_Marley írta: Amúgy csak kérdezem Game-t hogy mi a helyzet a Raptors-szal ? :D
Nem felejtettük el a fogadalmadat, s jelenleg utolsó előtti a Raps :P
Karácsonyra még egy ilyen alsóval is meglepnélek, ha már kelta szurkoló leszel :mrgreen:
http://img0.etsystatic.com/000/0/567640 ... 002000.jpg
Strandon biztos jól mutat :mrgreen:
Ilyen nem kell, ebből kilógnának a golyóim.

Remélem azért a 10. helyig feljön majd a Raps :D
kanty írta: Shaq és Howard is magasról tett a büntetőzésre. DH12 is, ha rendesen a dolog mellé állna, akkor legalább 70% környékén büntetőzni, ami figyelembe véve azt, hogy meccsenként hányszor szabálytalankodnak vele szem, igen nagy segítsége lenne a csapatnak.
Mondjuk ha már Howard, akkor ő nem csak a büntetőzésére tesz magasról, hanem a teljes támadójátékára, sok dolgot nem tanult meg az évek alatt. Aztán majd 30+ évesen fog rájönni, hogy hoppá, már nem vagyok annyira atletikus és nem élek meg a támadó oldalon. Egyébként múltkor néztem, DH12 dobhatja a legtöbb büntetőt meccsenként, olyan 10-11 körül (utána jön Love és Harden 9 körül).
Tocy írta:Ja amúgy látta valaki Randolph statjait? 38 pont, 22 lepattanó? :shock: :D Annyira imádom ezt a Gasol-Randolph duót, és annyira tetszik ez a Memphis...
Ebben az a legszebb, hogy az ember súlypontemelkedése akkora, mint nagyanyámé :mrgreen:
Tocy írta:Szóval szerintetek, ki a 21. század legnagyobb hatású játékosa?
Kobe. De még néhány hasonló szezon és pluszban még min. 2 bajnoki cím és akkor LBJ-t mondanám.
Bob_Marley írta: Amúgy Rondo meg Wilcox nemrég 2 Chainz koncerten járt, ahol Rondo elhagyta a jogsiját :D
Rondo-nak nincs ízlése :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=atHekn9KE18
Mondjuk ez a szám inkább Harden-hez illene... :lol:
Bob_Marley írta: Amúgy meg most b2b Philly jön, Eazzy remélem készül :lol:
Már várom hogy elverjük a 76osokat :evil:

Duncan is ott lehetne, én szeretem az ő játékát is, a táblás dobása kiemelkedő, s imádom az olyat aki ésszel játszik, de pl Duncannel szemben KG-t jobbnak tartom.Tudom ez most lehet elfogultság stb, meg ugye "csak' 1 bajnoki cím, de KG olyan hatással volt bármelyik csapatára hogy hihetetlen.
Ha megnézted a meccset, akkor azt magyarázd már meg nekem, hogy miért Rondo dobta a 4. negyed végén és az OT-ben is a döntő dobást. Clutch. Nem :mrgreen:

Szerintem ezzel egy hosszú beszélgetést kezdek el :D Utálom mindkét játékost, de nálam Duncan jobb, még ha csak egy kicsivel is.
Tocy írta:Újabb kérdés, ez már nehezebb: Szerintetek kiről fog szólni leginkább a 2010-2020 közötti időszak? Marad James, és uralkodik még pár évig úgy, hogy őt fogjuk emlegetni ezen időszak legjobbjaként? Vagy jön Durant? Esetleg Harden, Westbrook, Rose, Irving, Anthony Davis, Griffin?
Nálam ez egyértelmű: LBJ.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Válasz küldése