Bob_Marley írta:Sheldon Cooper

Kevés sorozatok egyike amit néztem, én nagyon szerettem a Bing Bang Theoryt.Nem tudom van-e még 4ik évadtól nem követem az eseményeket.Többek között ezért is utálom a sorozatokat, mert soha nincs végük....
http://www.youtube.com/watch?v=Hh2m97gtU3Y
Imádom, eredeti nyelven tökéletes, szinkronosan se rossz, de ezer szituációs poént meg szójátékot magyarul nem lehet visszaadni.
Pont ugyanezen személy ugrott be elsőre...

Amúgy ajánlom Neked, hogy nézd tovább, mert marha jó még mindig.

A 6. évad közepén járnak, de semmit nem gyengült a sorozat, ugyanolyan színvonalas és vicces részek vannak. Gondolom ott lesz majd vége egyszer, ha Rajnak is találnak végre egy asszonykát, Leonard meg elveszi Pennyt.

De én ennél pont nem bánom, hogy nincs vége, mert ugyanolyan viccesek a részek és ugyanolyan jól halad a sztori, mint a korábbi évadokban, ellentétben mondjuk az Így jártam anyátokkallal, ami óriási szeretetből mély megvetésbe fordult át. Cirka 5. évadtól nem bírok megnézni egy részt sem belőle...
Ja és Dexter fanok: melyik volt az az epizód, aminek végén megkente a csajt, ahelyett hogy megölte volna? Teendőim megszaporodása miatt leálltam kis időre a nézésével, az évad végén egyben pótolom az elmaradottakat. Mikor lesz vége az évadnak? Vagy már vége van?