Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az 100% hogy nem volt les, mivel saját térfélről indultak...CampNou írta:Először én sem értettem, hogy miért állította mega bíró, de aztán kiderült, hogy less lett volna ezért nem tudott előnyszabájt alkalmazni a spori!
ez igaz, de a real védelme ettől még ugyanolyan gyenge :)Szakacs írta:Na a bironak azt a donteset en se ertettemBadi írta: előtte pár perccel 3-2-nél: két sevillai viszi egy emberre, erre vissza fújja és szabad a sevillának...hát ott majdnem ledobtam magam a fotelból...)asszitem lerugom a tevet az asztalrol...
Na de a madrid-nak is volt 2 kapufaja
Na a bironak azt a donteset en se ertettemBadi írta: előtte pár perccel 3-2-nél: két sevillai viszi egy emberre, erre vissza fújja és szabad a sevillának...hát ott majdnem ledobtam magam a fotelból...)
hazugnak nevezniVito írta:nem kell foglalkozni velük.
nemrég még az egész csapatot, Zidaneostúl, Perecestől el akarták zavarni, most meg minden a legnagyobb rendben.
csak azt nem értem, hogy emiatt miért kell a másik(jelen esetben:Ronaldinho) érdemeit lenézni és emberileg nullának nevezni?!
nem értem.
de ők tudják.
Boixos, 2005. január 08-án az Ellenfeleink játékosai topicban írta:"többet is lehet választani? mert akkor az első 3 élből jöhetne. BOZSINOV MINDENKÉPPEN!!! adriano meg a seva lennének a habok a tortán. és a római kedvencemet sem hagynám ki: antonio cassano."