Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja mi mondtunk meg neki hogy játsszon... LOL....Andris írta:Ha nem pofáznátok ennyit mindannyian a rekordokról, bármelyikről, nem lennének ilyen helyzetek.
most full komolyan mondom nyugi van.... ha nem is a hétvégén, de a kövi meccsen már tuti tud játszani. Nem az a sérülős fajta, úgyhogy nem kell parázni. 1000%- hogy még ebben az évben pályára lép és gólt rúg.Mihu írta:Hát ezt meg...Deus írta:
Hát ezt megjósoltam...![]()
![]()
![]()
Hihetetlen... Nagyon, de nagyon remélem hogy nem súlyos... Várom az orvosi jelentést.Tuti hogy súlyos...elsőre porcot vagy oldalsó szalagot mondtam, de most visszaemlékezve, a térdhajlatát fogta, hátul...bár ettől még kisugározhatott oda a fájdalom...
na mindegy, órák kérdése és biztosat tudunk...de ez nekem több hónap, akár egész szezon szagú...és akkor integethetünk mindennek. BL tuti nem. A bajnokság nagynehezen meglehet, de még az se biztos...
Ez bármikor bekövetkezhet, akár rendes téttel bíró mecsen is (mondjuk a hétvégén Sevillában). Ismeritek Messit, mindig játszani akar. Nem érdekli más csak a játék (gondolok itt a rekordra).Deus írta:Deus írta: de azért már furcsa nagyon, hogy egy tét nélküli meccsen játszik Messi... Egy meccsen bármi megtörténhet, pl. lesérülhet (neadjisten), meg ilyenek. szval, mégis beteszik őt a keretbe.
![]()
![]()
Hihetetlen... Nagyon, de nagyon remélem hogy nem súlyos... Várom az orvosi jelentést.
Adja az Isten....Replay írta:Messi's injury: knock on knee, it doesn't seem serious, further tests ongoing
I count on 2 weeksReplay írta:Messi's injury: knock on knee, it doesn't seem serious, further tests ongoing
Örülünk hogy megjósoltad, de ha jól emlékszem te vagy az aki napi három képet és öt statisztikát berakott ide a rekorddöntéssel kapcsolatban.Deus írta:Deus írta: de azért már furcsa nagyon, hogy egy tét nélküli meccsen játszik Messi... Egy meccsen bármi megtörténhet, pl. lesérülhet (neadjisten), meg ilyenek. szval, mégis beteszik őt a keretbe.
![]()
![]()
Hihetetlen... Nagyon, de nagyon remélem hogy nem súlyos... Várom az orvosi jelentést.
Hát ezt meg...Deus írta:
![]()
![]()
Olyan nincs, hogy oldalsó keresztszalag.Leomessi14 írta:Ez nem izomserules lesz...Jo esellyel oldalso keresztszalag serules, amit ha muteni kell 4 honapnal is tobb lehet...Nade remeljuk a legjobbakat...
nem kell az ördögöt a falra festeni... 1 óra mulva okosabbak leszünk...Leomessi14 írta:Ez nem izomserules lesz...Jo esellyel oldalso keresztszalag serules, amit ha muteni kell 4 honapnal is tobb lehet...Nade remeljuk a legjobbakat...
Deus írta: de azért már furcsa nagyon, hogy egy tét nélküli meccsen játszik Messi... Egy meccsen bármi megtörténhet, pl. lesérülhet (neadjisten), meg ilyenek. szval, mégis beteszik őt a keretbe.