Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Hát nem tudom... Milannal mondjuk igazatok van, de szerintem ők már csak a rutin miatt (no meg El Shaarawy miattsjd írta:Elnézve ezt a Milant és ezt az Arsenalt, én a Schalke-PSG párostól jobban félnék....bence-barca írta: Na, meg kis? túlzással Real jobban járhat egy 2. hellyel a csoportban. Nekik most ott van a Schalke egyenlőre meg a PSG, nekünk meg Milan, Arsenal. Jelenlegi játéknap szerint.(mondjuk mi még simán belehúzhatunk a Juvébe meg a Bayernbe is)
Hát igen érdekes dolog az, hogy "kisebb" csapatok jelenleg milyen jól nyomják. Nézegettem, hogy jelenleg kiket kaphatnánk;sjd írta:Veretlen csapatok a csoportkörben: Malaga, Schalke, Dortmund(, Juve??)
Azért ez komolyHa valaki ezt mondja nekem 5 éve, h ilyen lesz, körberöhögöm
Elnézve ezt a Milant és ezt az Arsenalt, én a Schalke-PSG párostól jobban félnék....bence-barca írta: Na, meg kis? túlzással Real jobban járhat egy 2. hellyel a csoportban. Nekik most ott van a Schalke egyenlőre meg a PSG, nekünk meg Milan, Arsenal. Jelenlegi játéknap szerint.
Azért szerintem nem járnak túl jól a PSG-vel se, és a Schalke is elég jó kis banda.bence-barca írta:Na, meg kis? túlzással Real jobban járhat egy 2. hellyel a csoportban. Nekik most ott van a Schalke egyenlőre meg a PSG, nekünk meg Milan, Arsenal. Jelenlegi játéknap szerint.

Na, meg kis? túlzással Real jobban járhat egy 2. hellyel a csoportban. Nekik most ott van a Schalke egyenlőre meg a PSG, nekünk meg Milan, Arsenal. Jelenlegi játéknap szerint.sjd írta:Veretlen csapatok a csoportkörben: Malaga, Schalke, Dortmund(, Juve??)
Azért ez komolyHa valaki ezt mondja nekem 5 éve, h ilyen lesz, körberöhögöm
az még hagyján, mert tőlük nem vártam semmit, a real mindig lepofozza őket.ez az Ajax egy nagy nulla!

Akkor csak azért nézek rá néha, hogy röhögjek egy jót.Game90 írta:Ennyire szereted kínozni magad?Gareth Tello írta:még az Arsenal-meccsre lehet, hogy ránézek majd.![]()
Én ránéztem a kezdőre, el is ment a kedvem a meccstől, inkább ki is hagyom, ahogy a többi találkozót is, egyik sem érdekel igazából.
Gervinho
Porto és Maxwell.nagyiibarca írta:Nem szeretem különösebben egyik csapatot sem de mégiscsak ez az egy normális meccs lesz.Amúgy Psg vagy Porto?Gareth Tello írta:Hát ebből PSG-Porto lesz szerintem.
Nem szeretem különösebben egyik csapatot sem de mégiscsak ez az egy normális meccs lesz.Amúgy Psg vagy Porto?Gareth Tello írta:Hát ebből PSG-Porto lesz szerintem.

Ennyire szereted kínozni magad?Gareth Tello írta:még az Arsenal-meccsre lehet, hogy ránézek majd.![]()

Tudom, hogy nem sok esélye van a Kolozsvárnak, de azért nem vagyok boldog, hogy mindenhol azt hiszik, hogy bizos a Galatasaray lesz a 2.salas9 írta:Nem lenne rossz ilyen ellenfelek közül kapni: Porto, Milan, Galatasaray, Schalke/Arsenal és Juventus/Shaktar.

Én is kapcsolgatok majdS.Agüero írta:Amúgy ti melyik meccset nézitek ma? Lesz Dortmund - City meg PSG - Porto. Szerintem én majd kapcsolgatom, remélem sokgólos meccsek lesznek, bár az elsőnek amúgy nem sok tétje van.

+1Barcaman1993 írta:Egyedül vagyok azzal, hogy a PSG-nek szurkolok a mai meccsen? Ha választani kéne sokkal inkább a Portót mondanám, mint a PSG-t a lehetséges ellenfelek közül.