Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Sajnálatos eset, de nem tudhatjuk a hátterét. Bár nem hiszem, hogy ez a megoldás, én sem ítélkezem. Minden esetre nagyon sajnálom a csöppséget...visca el barca írta:http://www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-borz ... yt-2196429
soha nem értem ezeket az embereket...![]()
Nem tudom, én nem ítélkezek fölöttük. Ennek az embernek mindene megvolt és mégis eldobta az életét és árvává tette a gyermekét. Ilyenek nem véletlenül történnek.visca el barca írta:http://www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-borz ... yt-2196429
soha nem értem ezeket az embereket...![]()
socio66 írta:azt én sem, mondjuk ennek a scola-nak én is odavernék, ezzel a maszatolós semmilyen mozgásával, meg az idétlen bamba fejével ritka idegesítő jelenség.
nba1 fórumon linkelték a sport tv közvetítéseit, bedobom ide is, hátha nem látta mindenki.
katt.
az a három knicks-meccs egymás után elég fincsi, ráadásul rangadó mind.
azt én sem, mondjuk ennek a scola-nak én is odavernék, ezzel a maszatolós semmilyen mozgásával, meg az idétlen bamba fejével ritka idegesítő jelenség.neobarca írta: Viszont nem értem, hogy a fault miért volt technikai.
Igen, Sheed visszatért. Tegnap amikor néztem ameccset egyből eszembe jutottál Bob amikor írtad, hogy ezt a mondatot ő "vezette be" az NBA történelembe...Bob_Marley írta:Csodálkoztam, hogy tegnapról nem írt senki
Először is Sheed is back:
http://www.youtube.com/watch?v=6_mtG1MV-lw
Ball don't lie, s ordítja az ember
Mondjuk a kettős mérce akkor lenne igaz szvsz, ha más is bohóckodni ilyen DNP-CD-kel év közben, de ilyet máshol nem látsz. Vagyis látsz, de azok konkrétan taktikai dolgok, pl Ilyasova nem játszott múltkor. 4 kezdőt senki nem ültet le még rájátszás előtt sem, pláne nem küld haza, hogy még látványosabb legyen. Ezért gondolom, hogy szándékos volt, ha meg nem volt az, akkor buta húzás. De mondom, nekem ezzel sincs gondom, az ő dolguk. Nekem furcsa, de elfogadom. Ettől függetlenül jogosnak tartom Stern érvét és a büntetést is. Ezzel szerintem kb mindenki meg is kapta amit akart, a Spurs is a saját útját járhatja és Stern is beszed egy kis pénzt. Ezért írtam, hogy kb kezet foghatnak, mert mindkét fél úgymond győztesen jön ki a dologból. Legközelebb a Spurs már tudja, hogy mire számíthat, ha zavarja őket a büntetés akkor okosabban csinálják, és mondjuk 1-2 emberüket ültetik csak le, ha nem, akkor marad ez a lázadó rendszer.Slither írta:Rossz a fordítás, mert nem szabályzatról van szó, hanem irányelvről (policy), annak alapján meg hülyeség büntetni. Ha lett volna bármi konkrét szabály a játékosok pihentetése ellen, akkor Pop nyilván DNP-vel leültette volna a játékosait a padra és annyi.Cumbee írta: Kezdő5.hu:Nem ismerem részletesen az NBA szabályzatát, de nyilván csak úgy tudott büntetni, ha van olyan amire hivatkozhat. Egyébként nekem az év végi ültetés sem tetszik, de a csapatok nagy részénél érthető. A Spurs-nál azt is túlzásba viszik, de nem nagyon foglalkoztam vele, mert megértem az indokokat. Itt viszont nincs olyan szinten védhető indok mint ott.Az indoklásban az állt, hogy a Spurs megsértette az NBA 2010 áprilisában, a Board of Governors - tehát a tulajdonosok - által kialakított szabályzatát, olyan módon pihentették játékosaikat, amely a liga érdekei ellen dolgozott.
Tehát én azt mondom, hogy Pop megtehette amit tett, nincs ezzel semmi gond, de ha Stern úgy gondolja, hogy az ő üzletének ezzel kárt okoztak, akkor a büntetés is jogos. Ezért mondtam, hogy mindketten üzentek a másiknak, összemérték amijük van, mindketten megkapták amit szerettek volna. Kezet foghatnak, mi pedig várhatjuk a 2. fordulót, mert abban is biztos lehet mindenki, hogy nem az volt Popovich-nak az utolsó ilyen húzása idén, a következő ilyen pedig talán még a mostaninál is látványosabb lesz és abban is, hogy Stern azt sem fogja szó nélkül hagyni.
Lehet hogy neked nem elég az indok, de nem is számít, mivel alapból nincs semmi kötelessége az edzőknek megmagyarázni azt hogy éppen ki mi miatt nem játszik.
Pop meg nem akart üzenni semmit, ha nem lenne megkötve neki hogy kötelező interjúkat adnia, oda se állna a kamerák elé. Ő kb. magasról tojik erre az egészre, és csak a saját csapatának az érdekeit nézte, és úgy gondolta hogy most jobb ha nem kockáztat meg egy esetleges sérülést a fáradt játékosainak egy kipihent Miami ellen.
Stern az aki üzenni akart ezzel, egy irányelvre hivatkozva egy szubjektív döntést hoztak. Nekem a kettős mérce az ami szemet szúr, mert mi az hogy egyik esetben szabad, a másikban nem, gyengébb játékosok/csapatok esetén fel se merül a dolog, nagy neveknél meg egyből megy a balhé... Ennek is csak az lesz a vége, hogy ha majd vkit pihentetni akarnak, akkor vmi apró sérülésre hivatkoznak aztán csá (nem mintha nem ez menne már évek óta...).
Rossz a fordítás, mert nem szabályzatról van szó, hanem irányelvről (policy), annak alapján meg hülyeség büntetni. Ha lett volna bármi konkrét szabály a játékosok pihentetése ellen, akkor Pop nyilván DNP-vel leültette volna a játékosait a padra és annyi.Cumbee írta: Kezdő5.hu:Nem ismerem részletesen az NBA szabályzatát, de nyilván csak úgy tudott büntetni, ha van olyan amire hivatkozhat. Egyébként nekem az év végi ültetés sem tetszik, de a csapatok nagy részénél érthető. A Spurs-nál azt is túlzásba viszik, de nem nagyon foglalkoztam vele, mert megértem az indokokat. Itt viszont nincs olyan szinten védhető indok mint ott.Az indoklásban az állt, hogy a Spurs megsértette az NBA 2010 áprilisában, a Board of Governors - tehát a tulajdonosok - által kialakított szabályzatát, olyan módon pihentették játékosaikat, amely a liga érdekei ellen dolgozott.
Tehát én azt mondom, hogy Pop megtehette amit tett, nincs ezzel semmi gond, de ha Stern úgy gondolja, hogy az ő üzletének ezzel kárt okoztak, akkor a büntetés is jogos. Ezért mondtam, hogy mindketten üzentek a másiknak, összemérték amijük van, mindketten megkapták amit szerettek volna. Kezet foghatnak, mi pedig várhatjuk a 2. fordulót, mert abban is biztos lehet mindenki, hogy nem az volt Popovich-nak az utolsó ilyen húzása idén, a következő ilyen pedig talán még a mostaninál is látványosabb lesz és abban is, hogy Stern azt sem fogja szó nélkül hagyni.
Ez nem igaz, én bírom Garnettet, pedig nem is szeretem a Boston kicsit sem.MessiFan írta:...
Kezdő5.hu:Slither írta:Lol, te tudod miről beszélsz? Épp az van hogy nem vétett semmit a szabályok ellen, mert erre vonatkozóan nincs semmilyen megkötés.Cumbee írta: Popovich meg bőven megérdemli a büntetést. Majd akkor lázadjon a rendszer ellen, ha nem ebből él. Amíg a fizetését az NBA-ba befolyó pénzekből kapja, addig vonatkoznak rá a szabályok. A tavalyi év végi pihentetésekkel semmi bajom nem volt, az magyarázható volt azzal, hogy friss lábakat akart a PO-ra. Ennek viszont semmi értelme nem volt, a címvédő ellen játszottak, 2 meccses estén, TV-s meccset. Kb arra volt jó, hogy összemérjék Sternel, hogy kinek a hosszabb.
Az meg hogy semmi értelme... 5 nap alatt ez volt a 4. meccsük (6 idegenbeli meccs sok utazással). Az hogy most pihentetni akarta az öreg sztárjait, teljesen érthető volt (Green mondjuk kivétel, de nála mindegy is), ráadásul így a friss csereemberekkel jobban is játszottak, majdnem meg is lett a meccs.
Annak sem lett volna értelme, ha elutaznak a csapattal és végig a padon ülnek...
Meg azok akik most előjöttek és a játék integritására hivatkoznak, azok hol vannak amikor idény végén egy csomó csapat ugyanazt megteszi (csak nyilván behazudnak vmi kis kamu sérülést), meg amikor tankoló csapat ellen megy a pihentetés, nem is beszélve a tankoló csapatokról... De persze a kettős mérce az sehol se gáz...
Nem ismerem részletesen az NBA szabályzatát, de nyilván csak úgy tudott büntetni, ha van olyan amire hivatkozhat. Egyébként nekem az év végi ültetés sem tetszik, de a csapatok nagy részénél érthető. A Spurs-nál azt is túlzásba viszik, de nem nagyon foglalkoztam vele, mert megértem az indokokat. Itt viszont nincs olyan szinten védhető indok mint ott. Mire pihentet? A 4 hónap múlva kezdődő rájátszásra? Na ne vicceljünk már... 5 nap alatt 4 meccs. A többieknek nincs? Vagy ők bírják? Milyen alapozásuk volt, ha már az első hónapban nem bírják az NBA menetrendjét. Ja hogy öregek? Ki? A 25 éved Green, vagy a 30 éves Parker? Szerintem össze tudnánk szedni minimum 20 33-34 év körüli játékost aki meccsenként 35 percet átlagol és nem hagy ki egy meccset sem. Ha pedig Ginobili és Duncan nem bírja az NBA tempóját, akkor vonuljanak vissza. Senki számára nem volt titok, hogy így van felépítve a szezon, aki vállalta játsszon. Egyébként meg a játékosok bírnák, csak Popovich agymenése ez, hogy hímes tojásként kell kezelni a játékosait.Az indoklásban az állt, hogy a Spurs megsértette az NBA 2010 áprilisában, a Board of Governors - tehát a tulajdonosok - által kialakított szabályzatát, olyan módon pihentették játékosaikat, amely a liga érdekei ellen dolgozott.
Nos látod ez eléggé igaz dolog + hozzájuk lehet csapni PP-t akit biztosan rühellnék ha nem lennék Celtics szurkolókanty írta:Rondo és Garnett is megmutatta ismételten, hogy nem véletlen az, hogy kb. csak a saját drukkereik szeretik őket.
Lol, te tudod miről beszélsz? Épp az van hogy nem vétett semmit a szabályok ellen, mert erre vonatkozóan nincs semmilyen megkötés.Cumbee írta: Popovich meg bőven megérdemli a büntetést. Majd akkor lázadjon a rendszer ellen, ha nem ebből él. Amíg a fizetését az NBA-ba befolyó pénzekből kapja, addig vonatkoznak rá a szabályok. A tavalyi év végi pihentetésekkel semmi bajom nem volt, az magyarázható volt azzal, hogy friss lábakat akart a PO-ra. Ennek viszont semmi értelme nem volt, a címvédő ellen játszottak, 2 meccses estén, TV-s meccset. Kb arra volt jó, hogy összemérjék Sternel, hogy kinek a hosszabb.
Nagyon durva állítólag otthon lelőtte a barátnőjét, bement az edzőközpontba, megköszönt mindent az edzőnek és a GM-nek, aztán fejbe lőtte magát. Nem lennék most az edzők helyében az biztos. Milyen már az, hogy valaki fegyverrel odajön hozzád, megköszön mindent amit érte tettél elbúcsúzik, aztán öngyilkos lesz, miközben te meg semmit sem tehetsz? Mocsok egy érzés lehet.kanty írta:A Chiefs egyik játékosa előbb megölte a barátnőjét, aztán magával is végzett.
Még nincs megerősített információ, de nagy valószínűséggel Jovan Belcher-ról van szó...
Kemény....Reports say Chiefs coaches confronted Belcher in the parking lot before he put the gun to his head and committed suicide. The Kansas City Police Department added that Belcher thanked coach Romeo Crennel and GM Scott Pioli before pulling the trigger, and neither of the Chiefs officials felt threatened with his life.
Lehet, hogy Te nem a sztárokért ülsz le, de az átlag amerikai néző, akinek a kosár semmivel sem különlegesebb, mint az amerikai foci vagy a jégkorong, az bizony a sztárokért ül le.Bob_Marley írta:http://www.sport1tv.hu/Blogok/Toros_Bal ... -vegnapjai
Egyet értek Bazskával, hihetetlen hogy képesek voltak megbüntetni Popovichot.A csávónak totál igaza van, hogy nem áll be a színjátszásba, az ő feladata hogy a csapata lehetőleg ott legyen Júniusban és nyerjen, ki a francot érdekel, hogy országos csatorna közvetítette a meccset, aki szereti az NBA-t megnézi ugyanúgy teljesen mindegy hogy Parker játszik vagy Patty Mills (főleg hogy utóbbi is ügyes kis játékos) nem sztárokért ülök le meccset nézni, hanem a sportélményért a játék szeretetéért, s bizonyos csapatért.
ÁÁÁÁ hihetetlen, hogy megbüntették.