USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.12.05. 00:03:55

Én is csatlakozom az előttem szólókhoz, borzalmas tragédia.S felfoghatatlan.RIP

Ma 4 jó kis derbi is van Philly-Minny-Pacers-Bulls-Brooklyn-OKC (SPORT 1) és Rockets-Lakers :D

Csak hogy tovább "rontsam" Rondo "imidzsét" és a sajátunkat
Rajon Rondo said he did not learn any lessons from his suspension but missed his teammates and is ready to play #celtics
Mondjuk alapból a kérdés is hülyeség, begőzölt, "bokszolt", megbűnhődött az élet megy tovább.De ez amolyan Rajonos volt, hogy rákérdeztek hogy tanult-e belőle, ő meg mondta, hogy nem de viszont jót pihent Mexikóban :D
Nem olyan ütős mint szokott lenni, de Banner 18, I AM A CELTIC
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... YOlbqZWH0w
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.12.04. 18:32:05

visca el barca írta:http://www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-borz ... yt-2196429

soha nem értem ezeket az embereket... :roll: :oops:
Sajnálatos eset, de nem tudhatjuk a hátterét. Bár nem hiszem, hogy ez a megoldás, én sem ítélkezem. Minden esetre nagyon sajnálom a csöppséget... :(
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
kanty
Llegenda del Barça

2012.12.04. 18:12:19

visca el barca írta:http://www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-borz ... yt-2196429

Nem tudom, én nem ítélkezek fölöttük. Ennek az embernek mindene megvolt és mégis eldobta az életét és árvává tette a gyermekét. Ilyenek nem véletlenül történnek.
Nyugodjék Békében !
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.12.04. 17:41:45

http://www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-borz ... yt-2196429

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.12.04. 13:25:59

socio66 írta:azt én sem, mondjuk ennek a scola-nak én is odavernék, ezzel a maszatolós semmilyen mozgásával, meg az idétlen bamba fejével ritka idegesítő jelenség.
nba1 fórumon linkelték a sport tv közvetítéseit, bedobom ide is, hátha nem látta mindenki.
katt.
az a három knicks-meccs egymás után elég fincsi, ráadásul rangadó mind. :)
:lol: :lol: :lol: Jaja ez a Scola gyerek nekem se túl szimpi.
Amúgy nagy vízválasztó lesz ez a 3 meccs. Nets-et sztem verni kell, Miami nagyon netszes, sztem ott megégetnek minket a lángok. Lakers-sel kapcsolatban meg teljesen tanácstalan vagyok. Ők az igazi fekete ló idén. Sztem verhetőek, de ha épp jó napjuk van akkor esélyünk sincs.
Kár, hogy mindegyik meccs hajnali 1-2-kor kezdődik és másnap munka... :(

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
socio66

2012.12.04. 12:05:27

neobarca írta: Viszont nem értem, hogy a fault miért volt technikai.
azt én sem, mondjuk ennek a scola-nak én is odavernék, ezzel a maszatolós semmilyen mozgásával, meg az idétlen bamba fejével ritka idegesítő jelenség.
nba1 fórumon linkelték a sport tv közvetítéseit, bedobom ide is, hátha nem látta mindenki.
katt.
az a három knicks-meccs egymás után elég fincsi, ráadásul rangadó mind. :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.12.04. 02:36:41

Véletlenül Bobcats-Blazers meccsre tévedtem, MKG miatt s közben egy ilyen volt:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 9WZi5w1JTo
Kifejezetten utálom Mullenst, ritka lusta egy ember, s csak dobál, de ez iszonyat emberes volt, meg idénre azért fejlődött.

Hopp de MKG is húzott egy nagyot:
http://www.youtube.com/watch?v=-gO9KqrMVJA

+18ról sikerült elbuknia a Bobcatsnek, hihetetlen, Gordon 8 hárompontosa sem volt elég, 5 perccel a vége előtt még 97-79 volt, s innen sikerült 102-102re mentenie a Blazersnek :D Majd OT-ben végig vezettek s nyertek.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.12.04. 00:03:40

Bob_Marley írta:Csodálkoztam, hogy tegnapról nem írt senki :D
Először is Sheed is back:
http://www.youtube.com/watch?v=6_mtG1MV-lw
Ball don't lie, s ordítja az ember :mrgreen:
Igen, Sheed visszatért. Tegnap amikor néztem ameccset egyből eszembe jutottál Bob amikor írtad, hogy ezt a mondatot ő "vezette be" az NBA történelembe... :lol:
Viszont nem értem, hogy a fault miért volt technikai. Azt meg végképp nem, hogy ezért a mondatáért miért kapta meg a 2.at és zavarták be az öltözőbe... :shock:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.12.03. 23:35:54

Csodálkoztam, hogy tegnapról nem írt senki :D
Először is Sheed is back:
http://www.youtube.com/watch?v=6_mtG1MV-lw
Ball don't lie, s ordítja az ember :mrgreen:

Másodszor meg a Magic megverte a Lakerst, alapból bírom az Orlandot a Lakerst meg normális ember nem szereti ( :lol: ), de főleg a Howard saga után nagyon nagy elégtétel a kicsi Magicknek hogy nyert a Staplesben.Howard falt taktika zseniális húzás volt, s nem mellesleg Afflalo-Vucevic Nelson is szépen betett a közösbe.

Boston dologhoz nem tudok hozzászólni most nagyon, mert annyi időm nincs ezzel foglalkozni, de az Allenes sztori továbbra is kétoldalú , Rondonál meg nem értem hogy lehet valaki önző ha pont hogy állandóan passzol.
Múltkor én is kifejtettem ezzel kapcsolatban a véleményemet, számorma ez a Messi meg Rondo féle stat üldözés se tetszett, szerencsére Rondonál vége, Messi meg majd megdönti és vége :D
Mindig is úgy gondoltam hogy nem szimpátia vagy antipátia dolog az egész meg nem erkölcsi győztesekről vagy vesztesekről van itt szó, ez sport, kimegyek legyőzőm a másikat.
Ha a nagy "drámát" hiányolják itt egyesek vagy a Celtics pride-ot nagy fordítást vagy összeesést akkor nem kell aggódni majd a PO-ban előjön, egyenlőre "tinglitangli" meccsek vannak, de régóta ilyen volt a csapat, soha nem is tagadtam, hogy igen vannak alattomos embereink, mi nem vagyunk "erkölcsrendészek" (nem is erről szól) bunyóban is nem egyszer volt a csapat, Rondostól edzőstül mindenestül, Gardenben sem inges fiatalemberek nézik a meccset csendben, hanem igenis ott van akár dobálás, bíró szidás folyamat, labda nem visszaadás, minden.
De akiknek meglepő, nem tudom hol voltak 2008tól, mert kb mióta megvan a BIG3 azóta van újra élet Bostonban, s "visszaállt a rend". :D

Összességében a Rondos felvetéssel egyet értek, az nekem sem tetszett, a Miamis dologgal kapcsolatban is úgy vagyok már-már túlzottan veszélyes csak velük foglalkozni, de valahol érthető, a Heat a bajnok az egyik legjobb csapat, teljesen egyértelmű, hogy aki bajnok akar lenni s főleg Keletről annak a Heaten keresztül vezet az út.A legeredményesebb csapatnál, meg minden évben a bajnoki cím az elvárás, így érthető hogy a Heat a központi téma, de attól függetlenül szerintem is kicsit veszélyes a dolog.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.12.04. 01:38:35-kor.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.12.03. 21:25:50

PCsabi
aka Game90

2012.12.03. 20:13:39

Kicsit lemaradtam, csak most látom, hogy a Washington Wizards már 1W-vel áll. Mondjuk a nevében még mindig több a W.
:mrgreen:

Sports Illustrated-nél LBJ az Év sportolója:
http://sportsillustrated.cnn.com/2012/m ... index.html

Amit még néztem, az Howard büntetőzése. Kritikán aluli, Magic ellen 9/21, szezonban is csak 46%-kal dobja. Triplából persze 1/1 :lol:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
PCsabi
aka Game90

2012.12.02. 16:06:21

Michael Jordan makes more money from Nike annually than all of the Nike factory workers in Malaysia combined.

Ez a Popovich hatalmas forma :mrgreen: Mondjuk arra kíváncsi lettem volna, ha nyernek a Heat ellen (amire a D-Ligás csapatukkal is volt esélyük), akkor mit szólt volna Stern. Spurs meg ma hosszabbításban legyőzte a Grizzlies-t, szóval bejött Pop terve.

Pistons tökutolsó, mondjuk megértem:
http://espn.go.com/nba/attendance

Ja, sokan szidjátok Westbrook-ot, hogy nem passzol stb., azért idáig majdnem 9 assist-ot átlagol ebben a szezonban, utolsó 5 meccsén például: 9, 11, 9, 8, 10 assist. Mondjuk TO-ban is jól áll :D

Ha már volt szó Rondo-ról, még a Magic ellen:
http://twitpic.com/bgijlp
Mike Prada Mike Prada ‏@MikePradaSBN
The Celtics didn't get a layup out of this because ASSIST STREAK MUST BE PRESERVED.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.12.02. 10:44:16

Hát ezt én nem tudom felfogni, hogy hogyan történt...(Belcher)
http://instagram.com/kasandraperkins

Hát ott vannak 30-ai képek ahol boldogan a kisbabával van, minden happy. Mi a történhet ilyenkor az ember agyában? Hihetetlen...
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.12.02. 02:03:27

Slither írta:
Cumbee írta: Kezdő5.hu:
Az indoklásban az állt, hogy a Spurs megsértette az NBA 2010 áprilisában, a Board of Governors - tehát a tulajdonosok - által kialakított szabályzatát, olyan módon pihentették játékosaikat, amely a liga érdekei ellen dolgozott.
Nem ismerem részletesen az NBA szabályzatát, de nyilván csak úgy tudott büntetni, ha van olyan amire hivatkozhat. Egyébként nekem az év végi ültetés sem tetszik, de a csapatok nagy részénél érthető. A Spurs-nál azt is túlzásba viszik, de nem nagyon foglalkoztam vele, mert megértem az indokokat. Itt viszont nincs olyan szinten védhető indok mint ott.

Tehát én azt mondom, hogy Pop megtehette amit tett, nincs ezzel semmi gond, de ha Stern úgy gondolja, hogy az ő üzletének ezzel kárt okoztak, akkor a büntetés is jogos. Ezért mondtam, hogy mindketten üzentek a másiknak, összemérték amijük van, mindketten megkapták amit szerettek volna. Kezet foghatnak, mi pedig várhatjuk a 2. fordulót, mert abban is biztos lehet mindenki, hogy nem az volt Popovich-nak az utolsó ilyen húzása idén, a következő ilyen pedig talán még a mostaninál is látványosabb lesz és abban is, hogy Stern azt sem fogja szó nélkül hagyni.
Rossz a fordítás, mert nem szabályzatról van szó, hanem irányelvről (policy), annak alapján meg hülyeség büntetni. Ha lett volna bármi konkrét szabály a játékosok pihentetése ellen, akkor Pop nyilván DNP-vel leültette volna a játékosait a padra és annyi.
Lehet hogy neked nem elég az indok, de nem is számít, mivel alapból nincs semmi kötelessége az edzőknek megmagyarázni azt hogy éppen ki mi miatt nem játszik.

Pop meg nem akart üzenni semmit, ha nem lenne megkötve neki hogy kötelező interjúkat adnia, oda se állna a kamerák elé. Ő kb. magasról tojik erre az egészre, és csak a saját csapatának az érdekeit nézte, és úgy gondolta hogy most jobb ha nem kockáztat meg egy esetleges sérülést a fáradt játékosainak egy kipihent Miami ellen.

Stern az aki üzenni akart ezzel, egy irányelvre hivatkozva egy szubjektív döntést hoztak. Nekem a kettős mérce az ami szemet szúr, mert mi az hogy egyik esetben szabad, a másikban nem, gyengébb játékosok/csapatok esetén fel se merül a dolog, nagy neveknél meg egyből megy a balhé... Ennek is csak az lesz a vége, hogy ha majd vkit pihentetni akarnak, akkor vmi apró sérülésre hivatkoznak aztán csá (nem mintha nem ez menne már évek óta...). :roll:
Mondjuk a kettős mérce akkor lenne igaz szvsz, ha más is bohóckodni ilyen DNP-CD-kel év közben, de ilyet máshol nem látsz. Vagyis látsz, de azok konkrétan taktikai dolgok, pl Ilyasova nem játszott múltkor. 4 kezdőt senki nem ültet le még rájátszás előtt sem, pláne nem küld haza, hogy még látványosabb legyen. Ezért gondolom, hogy szándékos volt, ha meg nem volt az, akkor buta húzás. De mondom, nekem ezzel sincs gondom, az ő dolguk. Nekem furcsa, de elfogadom. Ettől függetlenül jogosnak tartom Stern érvét és a büntetést is. Ezzel szerintem kb mindenki meg is kapta amit akart, a Spurs is a saját útját járhatja és Stern is beszed egy kis pénzt. Ezért írtam, hogy kb kezet foghatnak, mert mindkét fél úgymond győztesen jön ki a dologból. Legközelebb a Spurs már tudja, hogy mire számíthat, ha zavarja őket a büntetés akkor okosabban csinálják, és mondjuk 1-2 emberüket ültetik csak le, ha nem, akkor marad ez a lázadó rendszer.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.12.02. 01:41:04

Cumbee írta: Kezdő5.hu:
Az indoklásban az állt, hogy a Spurs megsértette az NBA 2010 áprilisában, a Board of Governors - tehát a tulajdonosok - által kialakított szabályzatát, olyan módon pihentették játékosaikat, amely a liga érdekei ellen dolgozott.
Nem ismerem részletesen az NBA szabályzatát, de nyilván csak úgy tudott büntetni, ha van olyan amire hivatkozhat. Egyébként nekem az év végi ültetés sem tetszik, de a csapatok nagy részénél érthető. A Spurs-nál azt is túlzásba viszik, de nem nagyon foglalkoztam vele, mert megértem az indokokat. Itt viszont nincs olyan szinten védhető indok mint ott.

Tehát én azt mondom, hogy Pop megtehette amit tett, nincs ezzel semmi gond, de ha Stern úgy gondolja, hogy az ő üzletének ezzel kárt okoztak, akkor a büntetés is jogos. Ezért mondtam, hogy mindketten üzentek a másiknak, összemérték amijük van, mindketten megkapták amit szerettek volna. Kezet foghatnak, mi pedig várhatjuk a 2. fordulót, mert abban is biztos lehet mindenki, hogy nem az volt Popovich-nak az utolsó ilyen húzása idén, a következő ilyen pedig talán még a mostaninál is látványosabb lesz és abban is, hogy Stern azt sem fogja szó nélkül hagyni.
Rossz a fordítás, mert nem szabályzatról van szó, hanem irányelvről (policy), annak alapján meg hülyeség büntetni. Ha lett volna bármi konkrét szabály a játékosok pihentetése ellen, akkor Pop nyilván DNP-vel leültette volna a játékosait a padra és annyi.
Lehet hogy neked nem elég az indok, de nem is számít, mivel alapból nincs semmi kötelessége az edzőknek megmagyarázni azt hogy éppen ki mi miatt nem játszik.

Pop meg nem akart üzenni semmit, ha nem lenne megkötve neki hogy kötelező interjúkat adnia, oda se állna a kamerák elé. Ő kb. magasról tojik erre az egészre, és csak a saját csapatának az érdekeit nézte, és úgy gondolta hogy most jobb ha nem kockáztat meg egy esetleges sérülést a fáradt játékosainak egy kipihent Miami ellen.

Stern az aki üzenni akart ezzel, egy irányelvre hivatkozva egy szubjektív döntést hoztak. Nekem a kettős mérce az ami szemet szúr, mert mi az hogy egyik esetben szabad, a másikban nem, gyengébb játékosok/csapatok esetén fel se merül a dolog, nagy neveknél meg egyből megy a balhé... Ennek is csak az lesz a vége, hogy ha majd vkit pihentetni akarnak, akkor vmi apró sérülésre hivatkoznak aztán csá (nem mintha nem ez menne már évek óta...). :roll:
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.12.02. 00:51:56

MessiFan írta:...
Ez nem igaz, én bírom Garnettet, pedig nem is szeretem a Boston kicsit sem. :D

Egyébként az MWP szerint kicsinálta volna Rondot :D

(mondjuk PP-t én is rühellem....még azért ezt a bőrt mégegyszer csak lehúzom PP-ről:
Kép

Háhá)
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.12.02. 00:50:51

Slither írta:
Cumbee írta: Popovich meg bőven megérdemli a büntetést. Majd akkor lázadjon a rendszer ellen, ha nem ebből él. Amíg a fizetését az NBA-ba befolyó pénzekből kapja, addig vonatkoznak rá a szabályok. A tavalyi év végi pihentetésekkel semmi bajom nem volt, az magyarázható volt azzal, hogy friss lábakat akart a PO-ra. Ennek viszont semmi értelme nem volt, a címvédő ellen játszottak, 2 meccses estén, TV-s meccset. Kb arra volt jó, hogy összemérjék Sternel, hogy kinek a hosszabb.
Lol, te tudod miről beszélsz? Épp az van hogy nem vétett semmit a szabályok ellen, mert erre vonatkozóan nincs semmilyen megkötés.
Az meg hogy semmi értelme... 5 nap alatt ez volt a 4. meccsük (6 idegenbeli meccs sok utazással). Az hogy most pihentetni akarta az öreg sztárjait, teljesen érthető volt (Green mondjuk kivétel, de nála mindegy is), ráadásul így a friss csereemberekkel jobban is játszottak, majdnem meg is lett a meccs.
Annak sem lett volna értelme, ha elutaznak a csapattal és végig a padon ülnek...

Meg azok akik most előjöttek és a játék integritására hivatkoznak, azok hol vannak amikor idény végén egy csomó csapat ugyanazt megteszi (csak nyilván behazudnak vmi kis kamu sérülést), meg amikor tankoló csapat ellen megy a pihentetés, nem is beszélve a tankoló csapatokról... De persze a kettős mérce az sehol se gáz... :roll:
Kezdő5.hu:
Nem ismerem részletesen az NBA szabályzatát, de nyilván csak úgy tudott büntetni, ha van olyan amire hivatkozhat. Egyébként nekem az év végi ültetés sem tetszik, de a csapatok nagy részénél érthető. A Spurs-nál azt is túlzásba viszik, de nem nagyon foglalkoztam vele, mert megértem az indokokat. Itt viszont nincs olyan szinten védhető indok mint ott. Mire pihentet? A 4 hónap múlva kezdődő rájátszásra? Na ne vicceljünk már... 5 nap alatt 4 meccs. A többieknek nincs? Vagy ők bírják? Milyen alapozásuk volt, ha már az első hónapban nem bírják az NBA menetrendjét. Ja hogy öregek? Ki? A 25 éved Green, vagy a 30 éves Parker? Szerintem össze tudnánk szedni minimum 20 33-34 év körüli játékost aki meccsenként 35 percet átlagol és nem hagy ki egy meccset sem. Ha pedig Ginobili és Duncan nem bírja az NBA tempóját, akkor vonuljanak vissza. Senki számára nem volt titok, hogy így van felépítve a szezon, aki vállalta játsszon. Egyébként meg a játékosok bírnák, csak Popovich agymenése ez, hogy hímes tojásként kell kezelni a játékosait.
Ajánlom mindenkinek a figyelmébe azt a tavalyi videót ahol Parker szó szerint könyörög Pop-nak, hogy ne cserélje le. Fél perc után Popovich reakiója az, hogy de akkor ma 32 percet játszol(Te jóó ég de durva) Erre Parker: Mester még csak 29 vagyok. Erről ennyit.
Egyébként ha tényleg a pihentetés lett volna a cél, akkor még ezzel sem foglalkoznék. (ahogy az év végi DNP-OLD-on is csak röhögtem.) A bajom ezzel, hogy ez egyértelműen arról szólt, hogy Popovich oda akart szúrni 1-et a ligának és megmutatni, hogy ő megteheti. Ha nagyon pihentetni akart volna, akkor a 3. meccsről veszi ki az embereket és csak dobóedzést tart nekik abban a 2 napban. Vagy 2 embert onnan, 2 embert innen. Vagy mindenki kap 15-15 percet a 3. és a 4. meccsen. De nem, ő bajnok ellen, TV-s meccsen hazaküldi! A teljes kezdőcsapatát és olyan naív, hogy eszébe sem jut, hogy ebből balhé lesz és mindenki erről fog beszélni. Na ne... Aki ezt elhiszi azzal nem vitatkozom, mert számukra nincs használható érvem.:D
Nem, Popovich üzent! Ezzel nekem egyébként semmi bajom nincs, én azt nem értem, akinek az a probléma, hogy Stern pedig válaszolt az üzenetre.:D Ha én alkalmazott vagyok, akkor nem harapok abba a kézbe, ami etet. Márpedig lehet itt bohóckodni, de ha ez a liga rosszabbul működik akkor a játékosok és az edzők is kevesebbet keresnek majd, azt meg gondolom nem akarják. Jöhet Popovich azzal, hogy erőltetett a menet és kiszipolyozzák a játékosaikat, de ezek az emberek vállalják ezt ahogy jelentkeznek a draftra. Kíváncsi vagyok hány játékos írná alá azt, hogy 20%-al kevesebb meccset kellene játszania, de cserébe a fizetését is csökkentenék 20%-al gyanítom nem tolonganának. Ma egyébként 12 csapatnak lesz back-to-back meccse. Ha ma mind a 12 csapat kivenne 4 kezdőt, akkor szerinted ki nézné a meccseket? Ha ezt megtennék, holnap pedig mind a 12 csapat büntetést kapna, akkor is Stern lenne a hibás? Az NBA üzlet, már régen nem a játék miatt működik. (Valszeg sosem működött tisztán csak az miatt) Ebből az üzletből pedig bőven kaszálnak a játékosok és az edzők is. Szóval, ha valakinek nem tetszik, az nyugodtan adja vissza a szerződését, a fizetését és úgy lázadjon. Amíg a pénzt felveszi, de áskálódni próbál addig én nem fogok neki igazat adni. (Pl: Ha én egy nagy vállalatot vezetek és megtudom, hogy az egyik alkalmazottam megpróbálja tönkretenni a céget akkor mit teszek? Meg büntetem, kirúgom és ha olyan dolog történt, akkor még lehet fel is jelentem. Miben más a mostani szitu?) Ennek ellenére megértem azt is és el is ismerem jó érvként, hogy ha valaki azt mondja, hogy az ő csapata, úgy rakja össze ahogy akarja. Csak ezt a dolgot messzebbről kell nézni. Tehát én azt mondom, hogy Pop megtehette amit tett, nincs ezzel semmi gond, de ha Stern úgy gondolja, hogy az ő üzletének ezzel kárt okoztak, akkor a büntetés is jogos. Ezért mondtam, hogy mindketten üzentek a másiknak, összemérték amijük van, mindketten megkapták amit szerettek volna. Kezet foghatnak, mi pedig várhatjuk a 2. fordulót, mert abban is biztos lehet mindenki, hogy nem az volt Popovich-nak az utolsó ilyen húzása idén, a következő ilyen pedig talán még a mostaninál is látványosabb lesz és abban is, hogy Stern azt sem fogja szó nélkül hagyni.

Boston témához nem akarok sokat írni, így sem foga már senki sem végig olvasni ezt a kommentet.:D Előttem a többiek kb leírták amivel bajom van. Az Allen ügy nekem már alapból nagyon visszataszító volt. Ha én egy barátommal ilyet csinálok, akkor egy patkány vagyok. Ha pedig nem a barátom, csak úgy tettem eddig, mintha az lenne, akkor képmutató. Nem tudom elképzelni, hogy egy játék miatt valaki ennyire semmibe vegyen egy emberi kapcsolatot. A pályán lehet keménynek lenni, elenfélnek tekinteni, de a pályán kívül semmibe venni, azt nem. Hadjáratot folytatni ellene meg végképp nem.

Rondo: Elképesztő számomra, hogy hogy juthat valaki a világ legönzetlenebb játékosai közé az egyik legönzőbb teljesítménnyel. Szidjátok itt folyamatosan Anthony-t és Kobe-t az önzősége miatt, amikor a szezon legönzőbb embere díjat eddig idén torony magasan elviszi Rondo. Isteni szerencse a csapatnak, hogy dobni nem tud, passzolni viszont annál jobban, mert ha dobni tudna ilyen szinten akkor tőle senki nem kapna labdát az biztos. Az, hogy valaki ennyire a csapat fölé helyezi magát engem nagyon felháborít. (Üres ziccert passzol le, csak hogy assistot szerezzen, 3 méteres körzetben nincs senki, de nem dob, hogy assistot szerezzen...) Az meg, hogy Doc ehhez aszisztál, sőt a helyett, hogy a nem túl olajozottan működő csapatot próbálná összerakni, még támogatja is Rondo egyénieskedését, nagyon elszomorít.

Bunyó: Azon a napon Rondo volt a világ leghülyébb embere, Garnet a legalattomosabb és PP-t sem kellett félteni. Tetszik az a kép, amikor Humphries fekszik a földön, 3 Celtics-es meg rajta. (PP-nek nem tudom hány métert kellett sprintelnie, hogy még a tömeg előtt rá tudjon vetődni a földön fekvő és kb semmit nem csináló Humphries-ra.) Na mind1, nem hiszem, hogy nagyot bukik a csapat azon, hogy bukták a szimpátiámat, de azért elkeserítő amikor az ember a mondjuk TOP5 legkedveltebb csapatainak egyikénél azt veszi észre, hogy a TOP5 legkevésbé kedvelt csapatok közé süllyedt.

Just for the record: Popovich és Doc Rivers a 2 kedvenc edzőm, nagyon jó szakembernek tartom őket. A véleményemet ennek ismeretében tessék feldolgozni, magyarán nem érzem, hogy elfogult lennék bármelyik esetben is. (A Spurs ügyben tuti nem, mert Stern-ért meg nem igazán rajongok.:D)
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.12.01. 22:48:52

kanty írta:Rondo és Garnett is megmutatta ismételten, hogy nem véletlen az, hogy kb. csak a saját drukkereik szeretik őket.
Nos látod ez eléggé igaz dolog + hozzájuk lehet csapni PP-t akit biztosan rühellnék ha nem lennék Celtics szurkoló :D
A Magic féle rekord megdöntéses dologhoz meg annyit, hogy én nem annyira éreztem hogy mindenáron meg akarná csinálni meccsenként a 10 assistot, persze voltak érdekes dolgok, de ilyeneket akkor is csinált amikor még csak feltűnt az embereknek hogy hé, ez már zsinórban a 10. meccs hogy elérte a 10 gólpasszt.

A Miamis részhez meg annyi, hogy azért készülünk rájuk mert elég valószínű hogy ők ott lesznek a konferencia döntőben, és nekünk arra kell koncentrálnunk hogy megint mi legyünk az ellenfelük, aztán kitudja mi lesz.
kanty
Llegenda del Barça

2012.12.01. 22:13:24

Én igazából soha sem voltam oda a Bostonért, de például tavaly én is sokkal több meccsüket néztem meg, főleg Rondo miatt. Nekem vele van a legnagyobb "problémám". Az sem igazán tetszett, ahogy Allen-el viselkedtek az első meccsen, aztán Rondo-nak ez a mindenáron megdöntöm Magic rekordját sem volt a legszimpatikusabb. S szerintem erre neki nem is igazán lett volna szüksége, hogy meglegyenek azok a bizonyos tíz gólpasszok.
A bunyó ismét csak érdekes volt. Rondo és Garnett is megmutatta ismételten, hogy nem véletlen az, hogy kb. csak a saját drukkereik szeretik őket.

Ami még nekem fura volt szezon előtt és még az, ha már Celtics, (bár ez nem befolyásolja azt, hogy mennyire bírom vagy inkább mennyire nem bírom őket) az az, hogy szinte egyértelműen kijelentették, hogy ők bizony a Miami-ra készülnek. Ez nekem, akkor is eléggé érdekes hangzott és ez most sincs másként. Kicsit nagyképűnek tűnt.
Na, de befejezem itt, nem ócsárolom többet őket. :mrgreen:
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.12.01. 22:04:41

Kicsit részleteznétek, hogy miért lett a szemetekben 'ellenségesebb', kevésbé szerethető a Celtics? Oké, hogy most volt ez a bunyó, de attól még, hogy a pad teljesen megújult, megerősödött és így a játék is, nem érzem kevésbé szerethetőnek a játékunkat. Oké, hogy még nincs egyben teljesen a csapat, de vannak jó meccseink amikor remekül meglátszik hogy milyen jól összefogja a Rondo-KG-Pierce-Rivers négyes a csapatot és én nagyon büszke vagyok a szurkolótáborra, hiszen mindig megtöltik a stadiont, remek hangulatot teremt.
Persze mondom mind ezt zöld szemüveggel, szóval nyissátok fel a szemem.
Tocy
Director del Fútbol

2012.12.01. 21:07:33

Cumbee, a Celticses részt maximálisan osztom, ugyanez van velem is. Hiába a Heatnek szurkolok, a Celtics pride stb miatt valamennyire mégis szurkoltam a Bostonnak, de az utóbbi időben ez annyira megváltozott, hogy leírni se tudom.

Popovich-csal viszont én most nem tudok egyetérteni, azok a nézők miatt, akik megvették a drága jegyüket egy nagy Heat-Spursre, aztán a vendégektől a cserék játszanak...még akkor is, ha nagy meccs lett belőle, és kellett Ray a végére :D
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.12.01. 21:01:24

Cumbee írta: Popovich meg bőven megérdemli a büntetést. Majd akkor lázadjon a rendszer ellen, ha nem ebből él. Amíg a fizetését az NBA-ba befolyó pénzekből kapja, addig vonatkoznak rá a szabályok. A tavalyi év végi pihentetésekkel semmi bajom nem volt, az magyarázható volt azzal, hogy friss lábakat akart a PO-ra. Ennek viszont semmi értelme nem volt, a címvédő ellen játszottak, 2 meccses estén, TV-s meccset. Kb arra volt jó, hogy összemérjék Sternel, hogy kinek a hosszabb.
Lol, te tudod miről beszélsz? Épp az van hogy nem vétett semmit a szabályok ellen, mert erre vonatkozóan nincs semmilyen megkötés.
Az meg hogy semmi értelme... 5 nap alatt ez volt a 4. meccsük (6 idegenbeli meccs sok utazással). Az hogy most pihentetni akarta az öreg sztárjait, teljesen érthető volt (Green mondjuk kivétel, de nála mindegy is), ráadásul így a friss csereemberekkel jobban is játszottak, majdnem meg is lett a meccs.
Annak sem lett volna értelme, ha elutaznak a csapattal és végig a padon ülnek...

Meg azok akik most előjöttek és a játék integritására hivatkoznak, azok hol vannak amikor idény végén egy csomó csapat ugyanazt megteszi (csak nyilván behazudnak vmi kis kamu sérülést), meg amikor tankoló csapat ellen megy a pihentetés, nem is beszélve a tankoló csapatokról... De persze a kettős mérce az sehol se gáz... :roll:
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.12.01. 20:15:35

kanty írta:A Chiefs egyik játékosa előbb megölte a barátnőjét, aztán magával is végzett.
Még nincs megerősített információ, de nagy valószínűséggel Jovan Belcher-ról van szó...
Nagyon durva állítólag otthon lelőtte a barátnőjét, bement az edzőközpontba, megköszönt mindent az edzőnek és a GM-nek, aztán fejbe lőtte magát. Nem lennék most az edzők helyében az biztos. Milyen már az, hogy valaki fegyverrel odajön hozzád, megköszön mindent amit érte tettél elbúcsúzik, aztán öngyilkos lesz, miközben te meg semmit sem tehetsz? Mocsok egy érzés lehet.
Reports say Chiefs coaches confronted Belcher in the parking lot before he put the gun to his head and committed suicide. The Kansas City Police Department added that Belcher thanked coach Romeo Crennel and GM Scott Pioli before pulling the trigger, and neither of the Chiefs officials felt threatened with his life.
Kemény....
Popovich meg bőven megérdemli a büntetést. Majd akkor lázadjon a rendszer ellen, ha nem ebből él. Amíg a fizetését az NBA-ba befolyó pénzekből kapja, addig vonatkoznak rá a szabályok. A tavalyi év végi pihentetésekkel semmi bajom nem volt, az magyarázható volt azzal, hogy friss lábakat akart a PO-ra. Ennek viszont semmi értelme nem volt, a címvédő ellen játszottak, 2 meccses estén, TV-s meccset. Kb arra volt jó, hogy összemérjék Sternel, hogy kinek a hosszabb. Mindkettőnek az. Várható volt, hogy sem a ligának, sem a Tv társaságnak, sem a szurkolóknak nem fog tetszeni ha szándékosan leadja a címvédő elleni meccset. De nincs ezzel egyébként gond, megteheti. Szépen befizetik azt a negyed millát és minden el van rendezve, senki nem haragszik senkire.

Celtics: Rondo csak 2 meccsett kapot... Ebben a naptári évben ez a 3. eltiltása és nem többszörösen visszaeső? Garnet meg semmit, na az a nem mind1. Nem tudom, hogy én voltam eddig ilyen vak, vagy idén szaladtak el ennyire a lovak a csapattal, de a szememben óriásit változott a megítélésük. Tavaly amikor lehetett megnéztem a meccsket, szurkoltam nekik, hogy jussanak el a keleti döntőben és azzal sem lett volna különösebb bajom, ha úgy alakul a dolog, hogy Celtics-Spurs döntő lett volna. Nyugodtan mondhatom, hogy a keleti kedvenceim között ott volt a csapat. Pár hónap alatt sikerült innen eljutniuk nálam oda, hogy ha tehetem messze elkerülöm őket és már egy parányit sem érdekel, hogy mi lesz idén velük. Egyszerűen egy összetartó, mindent beleadó, teljes szívvel játszó, rendkívül szimpatikus csapatból sikerült pár hónap alatt egy gusztustalan húzásokat egyre másra halmozó szedett-vedett társasággá válniuk a szememben. Sajnálom.
kanty
Llegenda del Barça

2012.12.01. 19:25:10

Bob_Marley írta:http://www.sport1tv.hu/Blogok/Toros_Bal ... -vegnapjai
Egyet értek Bazskával, hihetetlen hogy képesek voltak megbüntetni Popovichot.A csávónak totál igaza van, hogy nem áll be a színjátszásba, az ő feladata hogy a csapata lehetőleg ott legyen Júniusban és nyerjen, ki a francot érdekel, hogy országos csatorna közvetítette a meccset, aki szereti az NBA-t megnézi ugyanúgy teljesen mindegy hogy Parker játszik vagy Patty Mills (főleg hogy utóbbi is ügyes kis játékos) nem sztárokért ülök le meccset nézni, hanem a sportélményért a játék szeretetéért, s bizonyos csapatért.
ÁÁÁÁ hihetetlen, hogy megbüntették.
Lehet, hogy Te nem a sztárokért ülsz le, de az átlag amerikai néző, akinek a kosár semmivel sem különlegesebb, mint az amerikai foci vagy a jégkorong, az bizony a sztárokért ül le.
Stern érdekelte, hogy országos csatorna közvetíti a meccset. :P
Persze én is Popovich-al értek egyet, s bírom is az öreget a stílusa miatt. De, azért Stern-nek nem kis szerepe van abban, amit jelenleg az NBA jelent, normális, hogy minden centért megküzd.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.12.01. 18:59:05

http://www.sport1tv.hu/Blogok/Toros_Bal ... -vegnapjai
Egyet értek Bazskával, hihetetlen hogy képesek voltak megbüntetni Popovichot.A csávónak totál igaza van, hogy nem áll be a színjátszásba, az ő feladata hogy a csapata lehetőleg ott legyen Júniusban és nyerjen, ki a francot érdekel, hogy országos csatorna közvetítette a meccset, aki szereti az NBA-t megnézi ugyanúgy teljesen mindegy hogy Parker játszik vagy Patty Mills (főleg hogy utóbbi is ügyes kis játékos) nem sztárokért ülök le meccset nézni, hanem a sportélményért a játék szeretetéért, s bizonyos csapatért.
ÁÁÁÁ hihetetlen, hogy megbüntették.

Mi tegnap legyűrtük a Blazerst, Green végre megint összekalapált egy jó meccset :D
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése