Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Nekem kell, hogy legalább egy karakterben megfogjon valami, magamra ismerjek, példának tartsam, vagy simán csak imádjam. Enélkül egyszerűen nem tudom élvezni a sorozatot, mert nem tudom beleélni magam.messideco írta:Egy kérdés:
Melyik sorozatszereplő a legszimpatikusabb számotokra, melyik személyiségéhez érzed a magadét a legközelebb stb, melyik volt/van nagy hatásra esetleg a jellemfejlődésedre (ha van ilyen)
Egyébként csak én vagyok úgy, hogy borzalmasan irritál már a határozatlanságával meg a szenvedéseivel? Az elején még poén volt, kb. olyan volt, mint Chandler a Jóbarátokban (akit bírtam is), de a 7. évad végére inkább szánalmas volt már, mint humoros a karaktere.soadroli írta: Ted Mosby
a sírhant karakterek már csak azért is jók, mert abszolut emberiek, ugymond teljesen átlagos karakterek, semmi különleges tulajdonsággal nem rendelkeznek.bence-barca írta:Ejj... de az elején tartasz még...lui1698 írta:Te is lábujjakat cumizol?bence-barca írta:Amúgy jó kérdés... Sírhan Művek c. sorozatban szinte mindenki. Talán onnan Claire leginkább.![]()
![]()
Amúgy hogy tetszik?
Dexter Morgan, Ted Mosbymessideco írta:Egy kérdés:
Melyik sorozatszereplő a legszimpatikusabb számotokra, melyik személyiségéhez érzed a magadét a legközelebb stb, melyik volt/van nagy hatásra esetleg a jellemfejlődésedre (ha van ilyen)
Rinku írta:Ja és Dexter fanok: melyik volt az az epizód, aminek végén megkente a csajt, ahelyett hogy megölte volna? Teendőim megszaporodása miatt leálltam kis időre a nézésével, az évad végén egyben pótolom az elmaradottakat. Mikor lesz vége az évadnak? Vagy már vége van?
Dexter Morganmessideco írta:Melyik sorozatszereplő a legszimpatikusabb számotokra, melyik személyiségéhez érzed a magadét a legközelebb stb, melyik volt/van nagy hatásra esetleg a jellemfejlődésedre (ha van ilyen)
Hank Moodymessideco írta:Egy kérdés:
Nekem Ted Mosby abszolút.
Pont ugyanezen személy ugrott be elsőre...Bob_Marley írta:Sheldon Cooper
Kevés sorozatok egyike amit néztem, én nagyon szerettem a Bing Bang Theoryt.Nem tudom van-e még 4ik évadtól nem követem az eseményeket.Többek között ezért is utálom a sorozatokat, mert soha nincs végük....
http://www.youtube.com/watch?v=Hh2m97gtU3Y
Imádom, eredeti nyelven tökéletes, szinkronosan se rossz, de ezer szituációs poént meg szójátékot magyarul nem lehet visszaadni.
Ejj... de az elején tartasz még...lui1698 írta:Te is lábujjakat cumizol?bence-barca írta:Amúgy jó kérdés... Sírhan Művek c. sorozatban szinte mindenki. Talán onnan Claire leginkább.![]()
Én inkább a kedvenc karakteremet mondanám:messideco írta:Egy kérdés:
Nekem a Supernaturalból Dean. Miatta szerettem meg a sorozatot ennyire, hihetetlen mit alakít Jensen Ackles szerintem. Valamiért nagyon megfogott a karaktere..messideco írta:Egy kérdés:
Dark Passenger márpedig nincs!!!bence-barca írta: Nekem a Dark Passenger
Meg néha van bennük időutazás is meg nem valós dolgokBob_Marley írta:Többek között ezért is utálom a sorozatokat, mert soha nincs végük....
Te is lábujjakat cumizol?bence-barca írta:Amúgy jó kérdés... Sírhan Művek c. sorozatban szinte mindenki. Talán onnan Claire leginkább.
Sheldon Coopermessideco írta:Egy kérdés:
Nekem a Dark Passengermessideco írta:Egy kérdés:
Ezzel egy baj van, hogy a 2. évad 2007ben játszódik, és a fickó meg 2006 óta diliházban volt...Forrest írta:dexter
szinte ordít ,hogy a gyújtogatósra keni majd dexter laguerta gyanúját a fináléban. travist is megégették szóval ez lesz szerintem. hiszen belső ember a gyújtogató jól látja a helyzeteket. dexter majd szépen elhelyez a lakásában egy két trófeát és ennyi lesz.
Mert amúgy hosszan írtál volnasoadroli írta:TWD, csak röviden
EPIC!!!!!!!!