Nem tudom,hogy ennél az embernél hallottam-e már irritálóbb idiótát. Ha teljesen őszintén leírnám a véleményemet,azt hiszem,egy hét kényszer pihenőt tuti kapnék.. Én azt mondom,hogyha valaki ilyen színvonalú közvetítésre vágyik,menjen el a sarki késdobálós kultúrközpontba és hallgassa a negyven éve keményen részeg Sanyi bá't,aki a maradék agysejtei segítségével és a Pákó-színtű szókincsével próbálkozik a látottakat elemezni. A "poénok" színvonala hasonló lesz, a stílus ugyanúgy nem való televízíó hangszórójába, csak ezzel a dilettáns idiótával ellentétben Sanyesz nem kap érte fizetést. Nevetséges,hogy egy ilyen ember munkát kaphat egy országos sportcsatornánál. Jó példája annak, hogy a magyar média számára mindig van lejjebb.
A teljes szakma véleményét sajnos nem tudom róla,de amikor a személyes kedvencemtől, Méhes Gábortól volt alkalmam kérdezni, akkor kitért a válasz elől, miszerint vele kapcsolatban nem nyilatkozik. Érdekes, bárkiről kérdezhetted,de Horti tabu volt. Elég egyértelmű, hogy miért..