Gareth Tello írta:Ha már pang a topic...
Közben Redick helyett behúztam Evan Turnert, aki a free agentek között volt, így már nem DeRozan az egyetlen SF-m, meg amúgy is, Turner jobb statokat produkál JJ-nél.
Nekem is jól sikerült ez a hét, 62 pont és még van Ba (ha játszik). Mignolet és Skrtel 1-1 pont, viszont a többiek alakítottak: Demel gólpassz, Rafael 2 gólpassz, Shawcross clean sheets, Sterling gólpassz, Hazard gólpassz, Dyer gólpassz, Tevez 2 gólpassz, Michu 2 gól. Rég álltam már a 2. helyen
Amúgy az milyen fantasy, ahol Evan Turner FA?
NFL Fantasy: na, ebben az évben másodjára jött ki igazán a lépés

Meg is szakadt az 5 meccses vereség szériám

RB és WR játékosaim állatkodtak, összesen szereztem 10 TD-t.
Sima NBA: nem lehetne megoldani, hogy neobarca ellen ne kelljen játszanom? Keeper után simában is megvert. Idáig utolsó helyen állt, de engem simán lealázott, esélyem sem volt

Mondjuk aki Bynum meg A. Davis nélkül nyer, annak jár a respect. Úgy látszik kezdem bebetonozni magam erre a 8-10. helyre.
Keeper NBA: ez meg pont az ellentettje a simának, itt én vertem Bob-ot két héten belül 2x is, most visszakaptad az NFL-es vereségeket

Mindkét oldalon voltak sérülések, de Bob-nál azért jóval komolyabbak, Melo, B. Lopez, Waiters is hagyott ki meccset a héten. Szóval lehetett volna fordítva is az eredmény. Ebben a ligában azért szerencsére jobban megy, most meg jön Slither, tőle azért félek, kíváncsi vagyok mire lesz képes a csapatom

(Remélem Harden játszik ma.)
Ja, a Nets, Bulls, Nuggets, Knicks, Thunder, Lakers, Warriors, Bucks, Jazz csapatokból keresek játékost, Love és Harden kivételével mindenki vihető, Holiday vagy R. Anderson is például. Szóval jöhetnek az ajánlatok (bár amilyen nagy pangás van cserék terén, úgysem fog jönni

).
Ja2, 11. hét nem lehet rivalry week?

Micsoda párosítások lesznek: Slither - Eazzy, Bob - Cumbee, Kanty - Game