Lionel85 írta:Khm... Puyol és Pinto mellett ő volt a rangidős. Mivel nincs formában, szerintem a minimum elvárás az, hogy ha már végre a saját posztján játszhat, akkor jobban odateszi magát.Megértem, hogy a csapat teljesítménye rányomja a bélyegét a játékosra, de könyörgöm, ha a kapu előtt van és kapura kell lőni, akkor milyen ráhatást várunk a többiektől? Ha a kapuval szemben állsz, akkor te magad döntöd el hogyan lövöd kapura a labdát. Nem tudom megszámolni hányszor kellett volna befejeznie az akciót Villának, de mindannyiszor rendre rosszul döntött. És ez akkor is igaz, mikor az alapjátékosok játszanak és jól megy a csapatnak. Villa akkor is 5 zicceréből 3-szor a kapusba veri a labdát.
Én még mindig ott tartok, hogy a jó játék nem úgy megy, hogy akarom és megy. Azon vitatkozhatunk, hogy az akarás mennyire volt meg benne (sztem azért akarni akart), de a helyzetkihasználás nem motiváció kérdése még mindig.
Az meg kicsit vicces, hogy nem ez az első eset, hogy ilyen szinten játszó focistákról 1-2-3 meccs alapján akarja valaki bebizonyítani, hogy igazából nem is tudnak focizni. (Alexisről pl. nemrégiben meglepve tudtam meg, hogy alapvető technikai hiányosságai vannak, mert nem tudott valamelyik meccsen egy labdát átvenni.) Villa a spanyol bajnokság egyik legeredményesebb góllövője, meglepődnék, ha ez úgy jött volna össze, hogy 5 ziccerből csak 2-t lő be egész életében. (Ráadásul ennek az aktualitását sem értem, mert sztem rendre 20 percekre beállva, 1-2 helyzetből lőtte meg a góljait, míg pl. Messitől az utóbbi hetekben nem egy olyat láttam, hogy tiszta lövőhelyzetből cselezte el magát)
De alapvetően még mindig arról vitatkozunk, hogy most jól v rosszul játszott-e a Benfica ellen (illetve jól v rosszul játszik általában), miközben én csak azt tartom röhejesnek, hogy ennek kapcsán máris Torresre akarja itt valaki elcserélni.