soadroli írta:
3. System of a Down

Adom

Mondjuk "legmeghatározóbbnak" nem mondanám őket, igaz kedvenc együttesem nekem is, de 2 dolog nem jött össze nekik :
Szerintem túl későn kezdték: Serj túl volt a 30-on, amikor kiadták az első lemezt, ezért a Toxicity után eléggé kezdett elkopni a hangja, ami egy együttesnél 2 album után nagyon nem jó. A mai hangjáról meg olyan, mintha héliumot szívott volna a SOAD koncertek előtt.
A másik: Ez a szünet sztem nagyon nem jött jól. 1 évbe kiadtak 2 albumot, mindkettő első helyen debütált Amerikában, platina, meg minden lemez lett, erre 5 évre elvonultak, ami alatt még Serj felénekelhetett volna 1-2 SOAD albumot. A szóló cuccaival nincs bajom, de nem üti meg a System szintjét.
+ egy kicsit régebbi hír, ám ezt inkább soadroli neked címezem, mert nem hinném, hogy a többiek ennyire vágják ezt :
Malakian egyedül készíti el a kettes Scars On Broadway lemezt
Röviden : A System 2006-os feloszlása után a gitáros/énekes Daron Malakian és a dobos John Dolmayan megalapították saját együttesüket, a Scars on Broadway. Ebből az együttesből idén kivált John, és a másik gitáros, Franky Perez, ezért Daron barátunk úgy döntött, hogy otthon veszi fel az új lemezt EGYEDÜL! feljátszva minden hangszert.
Nagy koponya a csávó, kedvenc zenészem (profilkép

), de ez sztem túl nagy falat lesz neki.