Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Tulajdonos?Initom írta:Én is csak hallottam nagybátyámtól,aki mondjuk megszállott Arsenal fan,és nagyon tájékozott. Elvileg jövő évtől,tehát ha nem lesz BL,akkor is biztosított lesz a pénz...
Én is csak hallottam nagybátyámtól,aki mondjuk megszállott Arsenal fan,és nagyon tájékozott. Elvileg jövő évtől,tehát ha nem lesz BL,akkor is biztosított lesz a pénz...Game90 írta:Erről nem is hallottam.Initom írta: De jó hír hogy egy elég erős szponzor kereste fel a klubot évi ~20 milliót kaphat a csapat. <- ilyet hallottam
Erről nem is hallottam.Initom írta: De jó hír hogy egy elég erős szponzor kereste fel a klubot évi ~20 milliót kaphat a csapat. <- ilyet hallottam
Ott a pont. Sőt, előfordult, hogy év végén volt osztalék a tulajdonosoknak.sjd írta: Azért ezt lehet magyarázni akárhogy, de az Arsenal nem volt rosszabb anyagi helyzetben 2005-ben, mint a Barca vagy a Real. Eleve a stadion elnevezésért is kapnak egy rakat pénzt, egyszerűen csak arról van szó, hogy a tulaj nem finanszírozza őket sem hitelből, sem saját zsebből. Innentől kezdve meg kevesebb a TV-s pénz a BL után, nem lehet igazolni, ami miatt megint rosszabbul megy a csapatnak és kevesebb pénz folyik be, és szép lassan betetőzi magát most a folyamat.
De amit írtam,az sem elhanyagolható körülmény,még ha igazat is adoksjd írta:Azért ezt lehet magyarázni akárhogy, de az Arsenal nem volt rosszabb anyagi helyzetben 2005-ben, mint a Barca vagy a Real. Eleve a stadion elnevezésért is kapnak egy rakat pénzt, egyszerűen csak arról van szó, hogy a tulaj nem finanszírozza őket sem hitelből, sem saját zsebből. Innentől kezdve meg kevesebb a TV-s pénz a BL után, nem lehet igazolni, ami miatt megint rosszabbul megy a csapatnak és kevesebb pénz folyik be, és szép lassan betetőzi magát most a folyamat.Initom írta: A probléma ott van hogy nincs pénz. Gazidis eltzárta a pénzcsapot,valamint az Emirateset is törleszteni kell...
A gazdasági válság érezteti a hatását a Highburyben megépült házakat sem úgy veszik ahogy tervezték...
Azért ezt lehet magyarázni akárhogy, de az Arsenal nem volt rosszabb anyagi helyzetben 2005-ben, mint a Barca vagy a Real. Eleve a stadion elnevezésért is kapnak egy rakat pénzt, egyszerűen csak arról van szó, hogy a tulaj nem finanszírozza őket sem hitelből, sem saját zsebből. Innentől kezdve meg kevesebb a TV-s pénz a BL után, nem lehet igazolni, ami miatt megint rosszabbul megy a csapatnak és kevesebb pénz folyik be, és szép lassan betetőzi magát most a folyamat.Initom írta: A probléma ott van hogy nincs pénz. Gazidis eltzárta a pénzcsapot,valamint az Emirateset is törleszteni kell...
A gazdasági válság érezteti a hatását a Highburyben megépült házakat sem úgy veszik ahogy tervezték...
És milyen okkal menesztenéd?Initom írta: már tüntettek is a szurkolók . Gazidis ellen,főleg.
Ez egyre viccesebb,Wenger meg él mint marci hevesen,az évi 7,5 milliójával.
Ééén már rég menesztettem volna. De már betelt a pohár .
Criticism of Arsene Wenger is just ridiculous. Without him, Man City wouldn't be the team they are today.Initom írta: Ez egyre viccesebb,Wenger meg él mint marci hevesen,az évi 7,5 milliójával.
Ééén már rég menesztettem volna. De már betelt a pohár .
már tüntettek is a szurkolók . Gazidis ellen,főleg.Game90 írta:Arsenal - Swansea 0-2
10. hely, 5W, 6D, 4L. Gyülemlik a hányás.
Ez esetben nem is írok a meccsünkről, hogy ne keserítselek még jobban el.Game90 írta:...
Első pár meccs után el voltam ájulva tőle, de az utóbbi 1 hónapban, ahogy a csapat, ő is szürke, az ellenfelek rájöttek, ha ő ki van kapcsolva, akkor gyakorlatilag nem érünk semmit sem, szóval rá jobban figyelnek. Azért 2-3 nagy passza még mindig van meccsenként ill. továbbra is ő a legkreatívabb játékosunk, de szerintem nagyon hangulatember, ami nem a legjobb, mert ha az első 5-10 percben faragják őt az agyatlan védők, akkor elmegy a kedve az egésztől.Gareth Tello írta: Amúgy Cazorla sem rossz eddig, nem?

Egyetértek. A Real mellett számomra az egyik, ha nem a legunszimpatikusabb csapat a Chelsea. Bár az nem tudom, hogy milyen taktikai elképzelés volt, hogy Oscart letette a padra. Abba az 1 emberben több kreativitás van, mint a többiekben összesen.lui1698 írta:Bármennyire is szimpatikus gyerekeket igazolt idén a Chelsea, azért öröm ezt látni.
Nah ez itt a lényegmessideco írta: Eddig sem volt az...