Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát ellenük nem akartak focizni, csak a mezeket dobták ki a pályára. Majd ellenünk, de remélem mi eredményesebbek leszünk!ozsimiki írta:Remélem ellenünk is olyan trék lesznek, mint a Madrid ellen voltak, illetve az utóbbi időben mi sem szoktunk megszenvedni ellenük, főleg nem otthon.#David Villa# írta:Na úgy látom José Luis Torrente jócskán felpörgette a csapatot. Szépen hangolnak a Barca elleni meccsre
Annyira nem tartok én attól a meccstől.
Remélem ellenünk is olyan trék lesznek, mint a Madrid ellen voltak, illetve az utóbbi időben mi sem szoktunk megszenvedni ellenük, főleg nem otthon.#David Villa# írta:Na úgy látom José Luis Torrente jócskán felpörgette a csapatot. Szépen hangolnak a Barca elleni meccsre
És VEB ezt is megjósolta...Gareth Tello írta:Visszatért a régi Falcao, eddig kettőnél tart a Depor ellen, 55. percben 3-0-ra megy az AtMa.
Ja, Koke két gólpassz.
A Valencia már megint tíz emberrel fejezte be a meccset, most Jonast szórták ki.lui1698 írta:Valencia 2 - 5 Sociedad...ehh
Megérte elküldeni Emery-t.
Igen én is így gondoltam,de mégis hihetetlennek tünt.Leomessi14 írta:Nem akart hosszabbitani ezertnem jatszatjak.gianni írta:Tudja valaki mi van Fernando Liorntével?
Nem vagyok képben most vele
Nem akart hosszabbitani ezertnem jatszatjak.gianni írta:Tudja valaki mi van Fernando Liorntével?
Nem vagyok képben most vele
Pedig 2012. szeptember 6.-i adat szerint ez az ember a "góré"Rinku írta:Világ leggazdagabb? Az arabok bepisálnak a röhögéstől ezen az "aprópénzen"...Mexikóban lehet, hogy a leggazdagabb, ha a Kartelt leszámítjuk.
én ezt olvastamRinku írta:Világ leggazdagabb? Az arabok bepisálnak a röhögéstől ezen az "aprópénzen"...Initom írta:Most nem régen hallottam,hogy a világ leggazdagabb embere megvette az Osasunát.
Hivatalosan a leggazdagabb, Mexikói csóka,valami telekom tulaja.
Vagyona 67 milliárd $.Mexikóban lehet, hogy a leggazdagabb, ha a Kartelt leszámítjuk.
Világ leggazdagabb? Az arabok bepisálnak a röhögéstől ezen az "aprópénzen"...Initom írta:Most nem régen hallottam,hogy a világ leggazdagabb embere megvette az Osasunát.
Hivatalosan a leggazdagabb, Mexikói csóka,valami telekom tulaja.
Vagyona 67 milliárd $.
a nevet nem tudom.de az atleticot akarta.Deus írta:Nem a Carlos Slim -ről beszéltek ? Mármint nem úgy volt hogy ő megveszi Atletico Madridot?
Köszi a tájékoztatást.Capon írta:Ovideo az.
Pár év múlva megnézzük mire jutottak.