sjd írta:lui1698 írta:Na, asszem én is várok az Argo-val (vagy mozi), mert a minősége kb. olyan, mint jutyúbon a 240p-s videóké.

Ez az a bizonyos kínai subos webrip? Most szedem, nem írnak rosszakat róla.
Bár a Looper sem volt a legjobb ebben a verzióban, de kétségkívül nézhető volt.
Én az említett rippel néztem tegnap este.
Egyáltalán nem vészes a minősége képileg, viszont a felirata kicsit hagy maga után kívánnivalót. Az a kínai égetés meg elég érdekes, mert kábé ha 10szer jelenik meg a képen néhány írásjel... Ami mondjuk nekem nem gáz, de odakint ebből mit értettek meg vajon
Maga a film sztem elég jó lett. Nem túl akciódús, de azért fenntartja a feszültséget végig, ahogy érzékeltetik, h mi van kockán. Maga a szabadítási művelet, az Argo akció meg elég vadul lett kidolgozva, elég merész vállalkozás volt. Mellesleg kivitelezhetőbb lett volna, ha a magyar Argo-t akarják kint forgatni és ezzel az ürüggyel lépnek be

Árpa lett volna a kezes, Kuplung meg biztosította volna, h nemhogy kiengedjék őket, hanem egyenesen elzavarják a stábot
Szóval összességében egy egész jó kis film, érdemes megpillantani

És nem feltétlenül HD-ben mert ez nem ilyen látványfilm. Sőt, ez a minimális mozis hatás meg még korhűbbé is teszi
10/7.5
Szerk.:
Jut eszembe, megnéztem a
Lawless-t is nemrég.
Nagyon bejövős volt a film. Hardynak mocskosul jól állt ez a szerep (is), a szűkszavú, marcona erőember. LaBeouf csávót is elhittem ebben a szerepben, a nyápic kisöcsi, aki nagyra vágyik. Guy Pearce meg szintén hátborzongató volt (főleg a sérója

).
Am is tetszenek az ilyen alkoholtilalmas gengszterkedős filmek, de ez tényleg beszippantott. Úgy elrepült az a majd' két óra, mint a huzat. Ez többször nézős lesz, az ziher
10/8