eddig adriano, thiago és a két középső védő mutatott valamit. ami szomorú, hogy ők már legalább egy éve az első keret tagjai, az újak eddig semmi. sergi roberto és jds valami elképesztően sok ütemtelen, gyengébbik lábra érkező, vagy csak simán rossz passzt adnak kicsiben a pálya közepén. pedig ők együtt toltak egy egész idényt a bében ott. villa nekem játszópajtás nélkülinek tűnik, tello, song és montoya meg egyszerűen gyengének.
deulofeu nem volt rossz, így szépen lassan szoktatni kell az első csapathoz.
Mondjuk szerintem jó se... a mai alapján azt lehetett leszűrni, hogy legfeljebb örökölni lehet a labdát tőle. Leszegett fejjel megy előre, csel, csel, csel... Megmondom őszintén, nekem egyelőre egyáltalán nem szimpatikus.
a mai alapján azt lehetett leszűrni, amit eddig is tudtunk. hogy baromi tehetséges, már most durva cseleket csinál, lendületes és remek meglátásai vannak. emellett pedig azt, hogy önző, védekezésben inkább csak plusz egy ember, és nem mindig a legjobb megoldásokat választja.
amúgy pont annyira önző, mint messi, csak a különbség hogy az utóbbi hatékonyabban csinál mindent és amikor remek passzokra van lehetőség, akkor a tökéletes ütemben a csapattársa elé tudja azokat tálalni.
ahogy tito mondta, nagyon sokat kell még fejlődnie, és nem feltétlenül képességekben. én személy szerint nem nagyon erőltetném még az első csapatban, csak lefutott meccseken. tizennyolc éves, lesz még ideje.