A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
de egy normál esetben padon ülő embernél ez nem elfogadható, hogy tesz rá!visca el barca írta:kb annyira érdekli a jatekosokat is mint engem... persze profik meg miegymás, de láthatólag tesznek az egészre...

A Digi 2 adja.Alexander Mahone írta:Mi adja a meccset? Digi 1-en MU meccs van.
Thiago... Máskor is játszott már bal összekötőt.thiagoalcantara írta:Pinto - Montoya, Puyol, Mascherano, Adriano - Song, Thiago, J. Dos Santos - Sergi Roberto, Villa, Tello
kíváncsi leszek hogy fognak felállni a pályán, csak 2 csatár van

Nahát ez teljesen elkerülte a figyelmemet akkor, nem tudom volt-e egyáltalán hír róla főoldalon. Mindegy, akkor csak sajnálom, hogy nem lehet ilyenkor ott, most biztos kezdő lenne. Köszi a tájékoztatást.ab1daL írta:Sérült, 2 hétre dőlt ki, amiből lassan letelt 1 hét szerintem. Szóval nem súlyos a sérülése.
Sérült, 2 hétre dőlt ki, amiből lassan letelt 1 hét szerintem. Szóval nem súlyos a sérülése.18Barca99 írta:Bocsi, hogy ha hülyeséget kérdezek, de Bartra-val mi van? Sérült? Vagy mért nincs a kupába készülő keretbe?
Pinto - Montoya, Mascherano, Adriano, Planas - Song, Thiago, Roberto - Tello, Villa, Deulofeu. Én így tenném fel.Gareth Tello írta:Pinto - Montoya, Song, Adriano, Planas - Thiago, Jonathan, Sergi Roberto - Tello, Villa, Deulofeu.
Már 1-1Gareth Tello írta:Közben a Sociedad 1-0-ra vezet a Córdoba ellen, szóval lehet, hogy mégsem lesz másodosztályú ellenfelünk.