Cumbee írta:Elég jó kis csapat lett ez.

Ez a szépsége az év közbeni draftnak, hogy az emberek nagy része még mindig az év eleji draftlist alapján húz és simán lehet gyöngyszemeket gyűjtögetni. Szerintem elégedett lehetsz ezzel. (Így meg, hogy autodraft volt, így meg pláne.) Az egyébként nem baj, hogy 1 csapatból több embered is van, év közben majd úgyis alakul a dolog. Viszont ha tanácsolhatok valamit, szerintem Pau-tól még most az elején próbálj meg megszabadulni. D'Antoni rendszerében neki lesz a legkisebb szerepe, már 2-3 meccs után jött is az első nyilatkozat tőle, hogy több labdát szeretne, szóval őt szvsz most még jobb áron tovább lehet adni, mint amennyit később ér majd. Nash meg így akkor maradhat, ő gyenge idény kezdet ellenére, az új edző miatt a tavalyi számai környékére várható.
+1 Ha Mullens elérhető FA-n, akkor én rajta elgondolkodnék egy Hawes-ért cserébe mondjuk.
+2 Game-el üdvözlünk a George szurkolók táborában.

1. Gasolt próbálom elcserélni, szóval folyamatban a dolog.
2. Nash papát amúgy is meg akartam tartani, ráadásul még te is megerősítettél a dologban, úgyhogy marad, úgyis nagy kedvencem volt régen a Phoenixben.
+1. Hawes-t amúgy is ki akartam rúgni, Landryn gondolkodtam, mint helyettesítőjén, de Mullens lehet, hogy jobb ötlet.
+2. Paul George, Paul George, king of Indiana
ESPN: jó, hogy dicsértem Bargnanit, a pénteki csoda után tegnap kemény 4 pontot produkált 8 lepattanó mellett.

Mondjuk Garnett, Redick és DeRozan is remek volt, ők ellensúlyozták a digót.
Mai szereplők: Waiters, Brook Lopez, Sessions, Monta Ellis.
Ebben a ligában Ricky Rubio a free agentek között található. Ő ugye december közepén térhet vissza, szerintetek érdemes minél hamarabb lecsapni rá?
PL: újabb hulladék hét, bár már meg sem lepődöm rajta. Ivanovic clean sheet, 6 pont, többiek 1, 2 vagy 3...
Kanty, azért nem panaszkodhatsz, majdnem húsz ponttal vezetsz, ráadásul a következő héten garantáltan 70 pont fölé mész, amekkora máker vagy.