Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
DióhéjbanMikaos írta:A szokásos madridi meccskép.
Csak most más lett a végeredmény.
Én 26k-ért vásároltam meg a mai real buktátPrimitive írta:Ha ez kell hozzá arra a szelvényre én sem sajnálok 500 forintot. Ennyit megér. Ha nem jön, akkor se fogom szeretni a Madridit, ha pedig igen, hát akkor sem...Marci írta:Mindenki nyugodtan dőljön hátra, ez lesz a végeredmény. Fogadtam hendivel is a Madridra és arra is, hogy lesz legalább három gól.![]()
Betis nem gyenge teljesítményt tett ki a pályára... Madrid halvány volt! Azért a Betis kapusnak megköszönhetjük. Kaká lövése, Ronaldo fejese... Summa summarum, a holnapi meccs még jobban felértékelődött!
Még meglehet, legyünk pozitívak
Akkor igyekszem nem fórumközelbe lenni.MichaaBee írta:Akkor is így állsz hozzá, amikor a madridisták jönnek ide verni a nyálukat egy-egy botlásunk után?StickyFingaz írta:Ritka pillanat a madridi vereség.Ki kell élvezni amennyire csak lehet.visca el barca írta: ez ám a hozzállás![]()
Akkor is így állsz hozzá, amikor a madridisták jönnek ide verni a nyálukat egy-egy botlásunk után?StickyFingaz írta:Ritka pillanat a madridi vereség.Ki kell élvezni amennyire csak lehet.visca el barca írta: ez ám a hozzállás![]()
Ha ez kell hozzá arra a szelvényre én sem sajnálok 500 forintot. Ennyit megér. Ha nem jön, akkor se fogom szeretni a Madridit, ha pedig igen, hát akkor sem...Marci írta:Mindenki nyugodtan dőljön hátra, ez lesz a végeredmény. Fogadtam hendivel is a Madridra és arra is, hogy lesz legalább három gól.
Igen,a jövő héten lesz.Pavel írta:Nem tudjátok, hogy jövőhéten van-e a madridi derbi?
Mert, ha igen akkor már most kezdek imádkozni egy x-ért.
Ritka pillanat a madridi vereség.Ki kell élvezni amennyire csak lehet.visca el barca írta:ez ám a hozzállásStickyFingaz írta:Most de jó lenne ha lenne egy madridistás accom.Kéne egy kicsit trollkodni.![]()
remeleme holnap behuzzuk valenciaban és +11 lesz
Ki lehet számolni:Enjoy írta:[troll ON]Mennyi pont kell még, hogy Madridban sorfalat kapjunk?[troll OFF]
StickyFingaz írta:Most de jó lenne ha lenne egy madridistás accom.Kéne egy kicsit trollkodni.
ez ám a hozzállásStickyFingaz írta:Most de jó lenne ha lenne egy madridistás accom.Kéne egy kicsit trollkodni.
Szívbajt hoztad rám, azt hittem lemaradtam a nagy izgalmakban egy Madrid gólról...noname írta:Szép volt Betis. Egyáltalán nem érdemtelen a döntetlen. Leszámítva az utolsó 5-8 percet abszolút kiegyenlített volt a meccs, sőt, a Betisnek voltak nagy helyzetei, míg a Real csak távoli lövésekkel és címzetlen beívelésekkel próbálkozott. Holnap így még fontosabb a Levante elleni meccse. A döntetlennel is nő az előny.
IgenStickyFingaz írta:Már nézni se merem.Vége van?