A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Én ebben azt nem értem, h nekünk is sokszor volt már, h egy heten belül 3 meccset játszottak a játékosaink. Igen, MOST nem így van és nekünk kedvezett a sorsolás, de máskor meg nekünk is volt így, h pl vasárnap bajnokság, szerda bl, majd megint szombat. Ez a 4 nap/ 2 meccs ritmus a mai fociban már teljesen bevett, szóval ezt most nem értem Mounál. Ugyanígy előfordul ez nálunk is, a MUnál is, az Internél is, mindenkinél. Most ez hülye példa, de ha vki FIfazik annak is ugyanúgy beszoktak 2-3 meccset sűríteni az egy hetébe, mert ez manapság már megszokott. Persze ettől még abban igaza van, h tényleg rakhatták vna vasárnapra a meccsüket, de akkor meg az van, h kupameccsük van szerdán, és akkor megint ott van ez a 4nap/2 meccs.Barcaman1993 írta:„Nem kezdtünk jól, és a folytatásban is csak egy kicsit lettünk jobbak. Megpróbálok igazságos lenni, és amikor a csapatom veszít, nem keresek kifogásokat más dolgokban. Nyilvánvaló, hogy aki játszik szerdán, nem kellene ma is játszania. Nyilvánvaló, hogy vannak más csapatok, amelyek irányítják a versenynaptárt, amelyet mi nem tehetünk meg, de a legmagasabb szinten szereplő profikról beszélünk, akiknek erősnek kell lenniük mentálisan, elhivatottnak kell lenniük és önfeláldozónak. Amikor látom Stepáneket, aki harmincnégy évesen három meccset játszik a Davis-kupában, és meghal az országáért, akkor egy huszonhárom-huszonnégy éves futballistának le kell tudnia játszani két meccset négy nap alatt. De mint mindig, én beszélek, az egyetlen, aki ma beszélt, én vagyok, a rosszfiú a filmben" – osztotta ki egyszerre saját játékosait és klubját, valamint a Barcelonát a szakember.
http://www.footytube.com/video/real-bet ... =wv_relboxBritishKnight írta:Valaki tud egy olyan összefoglalót küldeni amin nem csak az egy Betis gól van hanem a helyzetek is?
És persze Casillas dekázására is kíváncsi lennék
DióhéjbanMikaos írta:A szokásos madridi meccskép.
Csak most más lett a végeredmény.
Én 26k-ért vásároltam meg a mai real buktátPrimitive írta:Ha ez kell hozzá arra a szelvényre én sem sajnálok 500 forintot. Ennyit megér. Ha nem jön, akkor se fogom szeretni a Madridit, ha pedig igen, hát akkor sem...Marci írta:Mindenki nyugodtan dőljön hátra, ez lesz a végeredmény. Fogadtam hendivel is a Madridra és arra is, hogy lesz legalább három gól.![]()
Betis nem gyenge teljesítményt tett ki a pályára... Madrid halvány volt! Azért a Betis kapusnak megköszönhetjük. Kaká lövése, Ronaldo fejese... Summa summarum, a holnapi meccs még jobban felértékelődött!
Még meglehet, legyünk pozitívak
Akkor igyekszem nem fórumközelbe lenni.MichaaBee írta:Akkor is így állsz hozzá, amikor a madridisták jönnek ide verni a nyálukat egy-egy botlásunk után?StickyFingaz írta:Ritka pillanat a madridi vereség.Ki kell élvezni amennyire csak lehet.visca el barca írta: ez ám a hozzállás![]()
Akkor is így állsz hozzá, amikor a madridisták jönnek ide verni a nyálukat egy-egy botlásunk után?StickyFingaz írta:Ritka pillanat a madridi vereség.Ki kell élvezni amennyire csak lehet.visca el barca írta: ez ám a hozzállás![]()
Ha ez kell hozzá arra a szelvényre én sem sajnálok 500 forintot. Ennyit megér. Ha nem jön, akkor se fogom szeretni a Madridit, ha pedig igen, hát akkor sem...Marci írta:Mindenki nyugodtan dőljön hátra, ez lesz a végeredmény. Fogadtam hendivel is a Madridra és arra is, hogy lesz legalább három gól.
Igen,a jövő héten lesz.Pavel írta:Nem tudjátok, hogy jövőhéten van-e a madridi derbi?
Mert, ha igen akkor már most kezdek imádkozni egy x-ért.
Ritka pillanat a madridi vereség.Ki kell élvezni amennyire csak lehet.visca el barca írta:ez ám a hozzállásStickyFingaz írta:Most de jó lenne ha lenne egy madridistás accom.Kéne egy kicsit trollkodni.![]()
remeleme holnap behuzzuk valenciaban és +11 lesz
Ki lehet számolni:Enjoy írta:[troll ON]Mennyi pont kell még, hogy Madridban sorfalat kapjunk?[troll OFF]

StickyFingaz írta:Most de jó lenne ha lenne egy madridistás accom.Kéne egy kicsit trollkodni.
ez ám a hozzállásStickyFingaz írta:Most de jó lenne ha lenne egy madridistás accom.Kéne egy kicsit trollkodni.