Mivel felmerült nfl.com-on is, így feldobom itt is a kérdést, mivel akár az idei idényt is befolyásolhatja még.
Mi alapján legyen jövőre a draft sorrend meghatározása?
1. Teljesen random, döntsön a szerencse.
2. Az idei év eredményei alapján, az esetleges új belépőket előre sorolva.
3. Az idei év eredményei alapján, az újakat hátra sorolva.
A fair play alapján a 2 és 3 opció természetesen akkor élhet, ha most senki nem kezd el tankolni a jövő évre, mivel ezzel mások helyzetét értelemszerűen befolyásolják. Ez egyébként különösebb figyelést nem igényel, mindenki észreveszi, ha az ellenfele sztárjai a padon csücsülnek, és szól.
Valamennyire mindenki fejtse ki a véleményét a dologról, vitassuk meg értelmesen!
Az én véleményem a szokásos ligakiegyenlítős elv miatt a 2. variáció. Made érvével, hogy pl ő utolsó előtti pickjével húzta a legjobbat nehezen tudok azonosulni, mivel úgy gondolom félig-meddig itt most a mindenki először draftolt NFL-es témában dolog eléggé sok mákfaktorral látta el az idei draftot. Hiába volt pl Xanthor kerete előzetesen a legbombasztikusabb, mégis sokáig még a PO is csak álomnak tűnhetett, és még most sem rá fogadnék. Ahogy pl a saját keretemet is jóval többre tartottam, de részint a saját hibámból, részint a választott játékosok csapatainak betlizései miatt (Fitz - Ari, McCoy - Eagles), sérülések, és egyéb pechek miatt nem váltották be a reményeket.
A lényeg annyi, hogy az idei draft által okozott erőviszonyokat nem biztos, hogy érdemes alapul venni.
Mondjuk így visszaolvasva elég rossz fényt vet a dologra, hogy pont én leszek a ligautolsó
Más:
Ment ki trade ajánlat, és egyébként is kérnék mindenkit, aki tele tankolta magát 5 RB-vel, meg ilyenek, az nézzen már be hozzám, mert kétségbeesetten RB needem van