Sanama írta:
Itt is húzóember volt, ameddig Peppel nem balhézott össze.
Én is így gondolom és az itt töltött jövőjére is ezt vetítettem volna, miszerint húzóember marad.
Azóta sem értem a logikát (azon most lépjünk túl, h eleve Eto'o eladása irdatlan baromság volt), kiadunk érte 60 milliót, mert nem olyan "sablon", mint a többi játékosunk, Eto'o távozásával űr keletkezett centerben, tehát minden adott. Erre olyanná akarjuk formálni, mint a többieket, mert nem teszik emberileg, szakmailag. Könyörgöm, vakon igazoltuk?!
A másik, nálam egy center minden idegszálával a kaput támadja, többet nem is tennék hozzá. Nem beszélve arról, h két alattomos barátunk (de mondhatnám a komplett védelmet) méltó játszópajtásra lelt volna a klasszikusokon.
Tetézzük, további eurómilliós veszteséggel megszabadulunk tőle, az európai középcsapat Milannak adjuk ajándékba, megvesszük Villát, kirakjuk a szélre, old meg pajtás, igaz, mindig is center voltál. Aztán Alexis, a következő pofára esés pedig Neymar lesz, előre látom.
Én is szeretem Pep-et, de ez a megoldás...
Még valami, amit LG ír, kiért megy ki az ember meccsre, sajnos rövidül a lista. Messi, Cr, Ibra, Iniesta, Neymar, Hazard, Ibra, R10, Falcao, Agüerro, csókolom. Kb. a 2005-ös Realban több volt.