Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
recrea
Llegenda del Barça

2012.12.12. 08:49:17

lui1698 írta:
recrea írta:Jövő héten kapom a könyvét, már nagyon várom.
Én is valamelyik nap gondoltam rá, hogy gyorsba megrendelem míg van rá lé, de már nincs semelyik könyvesboltban. (legalább is neten) :?
Esetleg majd kölcsönadhatom. (és a Carlsberget szeretem :lol: )
messideco
Presidente del Barça

2012.12.12. 07:14:38

Több helyen olvasni, hogy kamu volt a nyilatkozata a Messi-féle rekorddal kapcsolatban.

De félő, hogy ami késik, nem múlik...
Kép
"And my heart will leave you never."
lui1698
Llegenda del Barça

2012.12.11. 20:54:03

recrea írta:Jövő héten kapom a könyvét, már nagyon várom.
Én is valamelyik nap gondoltam rá, hogy gyorsba megrendelem míg van rá lé, de már nincs semelyik könyvesboltban. (legalább is neten) :?
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
szszabolcs19
Jugador del Barça

2012.12.11. 20:47:12

recrea írta:Bőven meghaladják a képességei a francia bajnokságot, szépen is termel.
Jövő héten kapom a könyvét, már nagyon várom.

off: Motta is a PSG-ben?
Helló
Küldtem privát levelet:)

Üdv

u.i.: Úgy tudom, hogy ott van Motta is.
recrea
Llegenda del Barça

2012.12.11. 20:38:03

Bőven meghaladják a képességei a francia bajnokságot, szépen is termel.
Jövő héten kapom a könyvét, már nagyon várom.

off: Motta is a PSG-ben?
lui1698
Llegenda del Barça

2012.12.11. 20:26:14

Eddig hármat rámolt be a Valenciennes-nek a kupában, és még van vissza bő 20 perc.

szerk.:

1. http://youtu.be/dlfj_h2ul6g

2. http://youtu.be/Rc3s28G4Xr4

3. http://www.youtube.com/watch?v=zeWgl_do ... e=youtu.be
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
sjd
Llegenda del Barça

2012.12.02. 14:08:45

messideco írta:180 km/h-t ír, ami ha igaz, akkor rekord ha jól tudom.
Rosszul tudod, EZ a rekord. (222 km/h) :wink:
messideco
Presidente del Barça

2012.12.02. 13:51:52

180 km/h-t ír, ami ha igaz, akkor rekord ha jól tudom.
Kép
"And my heart will leave you never."
nagyiibarca
Jugador d'estrella

2012.12.02. 13:44:54

Zlatan barátunk nem kicsi gólt vert!
http://www.youtube.com/watch?v=Ft7b8kLkENY
De így is kikaptak 2-1-re ha nem lenne Ibra a Psg csak a francia középcsapat lenne.
Kép
"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
mess2009
Director del Fútbol

2012.11.15. 19:15:45

kristop írta:eto'onak mennie kellett, azt most hagyjuk hogy miért, de neki nem volt maradása. azon kezdtem el gondolkozni, hogy nekünk igazából benzema mennyire ideális lett volna zlatan helyett. (azt hiszem ugyanabban az évben érkeztek spanyolba) összjátékban legalább olyan jó, mint a svéd, kevésbé mozog statikusan, és ő még képes beállni a sorba, emellett szerény. persze ő olyan hosszútávon nem tudta még megmutatni a zsenialitását, csak fel fel lángolásokat, viszont hozzánk jobban illett volna és nem is dobtunk volna annyi pénzt rá, mint ibrára. persze ez lehetetlen lett volna, mivel ibrát is csak azért tudtuk megszerezni, mivel etoo hajlandó volt az interbe menni, de azért elgondolni jó, mennyivel jobban illett volna hozzánk a francia.
azt kell belátnunk, hogy csak rész információink vannak, egy-egy ilyen játékos balhé kapcsán, de egy biztos: Eto't láttam, Ibrát láttam , sőt Ronaldinhot is láttam és most látjuk Villát és Sanchezt is : mindegyik pocsékul!!! teljesített mielőtt eligazoltak! lehet most magasztalni Ibrát lehet hogy meg is érdemli, de AKKOR nálunk semmit nem ért.
kristop
Entrenador del Barça

2012.11.15. 18:36:17

eto'onak mennie kellett, azt most hagyjuk hogy miért, de neki nem volt maradása. azon kezdtem el gondolkozni, hogy nekünk igazából benzema mennyire ideális lett volna zlatan helyett. (azt hiszem ugyanabban az évben érkeztek spanyolba) összjátékban legalább olyan jó, mint a svéd, kevésbé mozog statikusan, és ő még képes beállni a sorba, emellett szerény. persze ő olyan hosszútávon nem tudta még megmutatni a zsenialitását, csak fel fel lángolásokat, viszont hozzánk jobban illett volna és nem is dobtunk volna annyi pénzt rá, mint ibrára. persze ez lehetetlen lett volna, mivel ibrát is csak azért tudtuk megszerezni, mivel etoo hajlandó volt az interbe menni, de azért elgondolni jó, mennyivel jobban illett volna hozzánk a francia.
westerngom
Entrenador del Barça

2012.11.15. 18:19:52

1.) menni kellett Eto o-nak, mert "rossz ember" volt morálisan egy jó csapatban!
(: pedig a teljesítménye és képességei alapján a tökéletes ember volt a posztján!
2.) ide hozták Ibrát, aki a "legrosszabb ember volt" morálisan bármilyen csapatban előzőleg!
3.) elzavarták Ibrát aki (jéééééé) a "legrosszabb ember volt" morálisan egy jó csapatban!
(: pedig a teljesítménye és képességei alapján a tökéletes ember volt a posztján!

Az euro milliókat pedig talán már hagyjuk is.....

- igaz én nem értek a foci "professzionális/ tudományos" oldalához, DE! ezt a mélységű farokságot nehezen fogadom el bármilyen sztár edzőtől/ menedzsertől! Ezek a döntések szimpla emberi gyarlóságok voltak az én vagyok a főnök és én döntök mindenben, az edző részéről!
Nem kell ezt szépíteni..... a csúnya, hogy mint edző ezt megteheti/ megtehette! Az élet a kupákkal hosszú távon mégis Guardiolát igazolta. pont.
recrea
Llegenda del Barça

2012.11.15. 15:45:39

recrea írta:
Sanama írta:
Én is így gondolom és az itt töltött jövőjére is ezt vetítettem volna, miszerint húzóember marad.

Azóta sem értem a logikát (azon most lépjünk túl, h eleve Eto'o eladása irdatlan baromság volt), kiadunk érte 60 milliót, mert nem olyan "sablon", mint a többi játékosunk, Eto'o távozásával űr keletkezett centerben, tehát minden adott. Erre olyanná akarjuk formálni, mint a többieket, mert nem teszik emberileg, szakmailag. Könyörgöm, vakon igazoltuk?!
A másik, nálam egy center minden idegszálával a kaput támadja, többet nem is tennék hozzá. Nem beszélve arról, h két alattomos barátunk (de mondhatnám a komplett védelmet) méltó játszópajtásra lelt volna a klasszikusokon.

Tetézzük, további eurómilliós veszteséggel megszabadulunk tőle, az európai középcsapat Milannak adjuk ajándékba, megvesszük Villát, kirakjuk a szélre, old meg pajtás, igaz, mindig is center voltál. Aztán Alexis, a következő pofára esés pedig Neymar lesz, előre látom.

Én is szeretem Pep-et, de ez a megoldás...
Hagyjukmert már át lett nyalva sokszor. Szakdolgozatot lehetne írni erről a témáról kezdve onnan,hogy Eto'o-t el kellett adni :D De lényegtelen.
Akárhol játszik bizonyít, és ezt kevesen mondhatják el magukról
Tudom, igazad van, csalódottságomban írtam, mert tegnap kint voltam a válogatott meccsen. Utána arra gondoltam, h jobb lett volna, ha a norvégok szomszédait hívjuk. Egy focistát láthattam volna, igaz, azon a meccsen sem volt sokkal több.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.11.15. 15:39:09

recrea írta:
Sanama írta: Itt is húzóember volt, ameddig Peppel nem balhézott össze.
Én is így gondolom és az itt töltött jövőjére is ezt vetítettem volna, miszerint húzóember marad.

Azóta sem értem a logikát (azon most lépjünk túl, h eleve Eto'o eladása irdatlan baromság volt), kiadunk érte 60 milliót, mert nem olyan "sablon", mint a többi játékosunk, Eto'o távozásával űr keletkezett centerben, tehát minden adott. Erre olyanná akarjuk formálni, mint a többieket, mert nem teszik emberileg, szakmailag. Könyörgöm, vakon igazoltuk?!
A másik, nálam egy center minden idegszálával a kaput támadja, többet nem is tennék hozzá. Nem beszélve arról, h két alattomos barátunk (de mondhatnám a komplett védelmet) méltó játszópajtásra lelt volna a klasszikusokon.

Tetézzük, további eurómilliós veszteséggel megszabadulunk tőle, az európai középcsapat Milannak adjuk ajándékba, megvesszük Villát, kirakjuk a szélre, old meg pajtás, igaz, mindig is center voltál. Aztán Alexis, a következő pofára esés pedig Neymar lesz, előre látom.

Hagyjukmert már át lett nyalva sokszor. Szakdolgozatot lehetne írni erről a témáról kezdve onnan,hogy Eto'o-t el kellett adni :D De lényegtelen.
Akárhol játszik bizonyít, és ezt kevesen mondhatják el magukról
recrea
Llegenda del Barça

2012.11.15. 15:36:19

Sanama írta: Itt is húzóember volt, ameddig Peppel nem balhézott össze.

Még valami, amit LG ír, kiért megy ki az ember meccsre, sajnos rövidül a lista. Messi, Cr, Ibra, Iniesta, Neymar, Hazard, Ibra, R10, Falcao, Agüerro, csókolom. Kb. a 2005-ös Realban több volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára recrea 2012.11.15. 15:41:05-kor.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.11.15. 15:33:38

Ibra a svéd válogatottban:

2012:
8 meccs, 8 gól
Összesen:
85 meccs, 39 gól

Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.11.15. 15:00:29

Varatrix írta:
Boixos írta:ilyenkor azért sajnálom, h nem állt be nálunk a tornasorba...
Elmondása alapján pont akkor játszott volna gyengén ha beáll a sorba. Zseni a srác és lehet néha lustának meg flegmának tűnik, de hosszútávon ő a húzóember akárhol van. A játékstílusát mindíg is szerettem és elismertem. Emberként a könyve lendített rengeteget a megítélésén.
Itt is húzóember volt, ameddig Peppel nem balhézott össze.
akki USA tpicban jelen van, nekik mondom, Szaniszló Csabi a podcastben így kommentálta, mikor látta először a gólt:
aaaa úúúúúúúúúúúúú!!!!! :D
Varatrix
Director del Fútbol

2012.11.15. 13:51:13

Boixos írta:ilyenkor azért sajnálom, h nem állt be nálunk a tornasorba...
Elmondása alapján pont akkor játszott volna gyengén ha beáll a sorba. Zseni a srác és lehet néha lustának meg flegmának tűnik, de hosszútávon ő a húzóember akárhol van. A játékstílusát mindíg is szerettem és elismertem. Emberként a könyve lendített rengeteget a megítélésén.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.11.15. 13:04:20

Bob_Marley írta:Véleményem szerint amit hozzátud tenni a játékhoz az kevés, nyilván klasszikus középcsatár így nem várható el, hogy osztogasson, bár vannak remek zsugái, de védekezéshez lusta, s elől is sokszor ha elmegy a kedve akkor áll mint a cövek.Én nem igazán szeretem az ő stílusát, s azzal nem értek egyet, hogy ha Messit meg Ronaldot kivennénk, akkor...Játéktudásban, játékintelligenciában Xaviéknak a cipőjét sem köthetné be, de idevehetem Pirlot, s még pár játékost bőven.
Akkor nagyon nem egyezik az ízlésünk, mert én pont az ilyen zseniket szeretem. Xavi v. Pirlo valóban klasszisok, de én nem azért ülök le focit nézni, hogy azt nézzem, hogy ők milyen sokat, és milyen pontosan passzolnak, meg milyen ügyesen tartják labdát. Nem, én a bombagólokért, váratlan megoldásokért, sarkalós gólpasszokért nézem, és ezekből Ibra mutat a legtöbbet talán a mai futballban. Abban igazad van, hogy nem az az ember, aki meghal a csapatárt, és fut hátra védekezni, meg felszántja. Valóban lusta egy kicsit, néha végig sétál egy egész meccset is, de ez jellemző is a hozzá hasonló zsenikre, Ronaldinho v. Deco és hasonló karakterek voltak. Talán már Ibra az utolsó napjaink élfocijában, aki ezt az irányvonalat képviseli.
Azért megnézném Xavi vagy Pirlo mit tudna kezdeni, ha nekik kéne vinniük a hátán ezt a gyenge svéd válogatottat...
#David Villa#
Capitá del Barça

2012.11.15. 12:55:29

Idei sorozat 10 döntőse már megvan. Az meg, hogy előre odaadják egyesek neki a következő évit, hát?. Még háromnegyed év van hátra...
Boixos
Llegenda del Barça

2012.11.15. 12:54:52

ilyenkor azért sajnálom, h nem állt be nálunk a tornasorba...
PUYOL-XAVI-INIESTA
Deus
Boixos Nois

2012.11.15. 10:34:24

Nem bírom Zlatant, de ez a gól amit lőtt :shock: Nagyon laza!

Itt a gólja:

http://www.youtube.com/watch?v=az4mFb18DUE
KépKép
Dr.Dre
Capitá del Barça

2012.11.15. 10:05:32

Sanama írta:a zseni az zseni. Puskás díj elkelt.
Szerintem csak a jövő évi Puskás díjat fogja megnyerni :S
Az idei top 10 már meg van :roll:
Kép

Titi - The Legend!
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.15. 10:03:23

Sanama írta:a zseni az zseni. Puskás díj elkelt.
Ha nem ő nyeri, akkor senki! :lol:
A legnagyobb befejező csatár! Sajnálom, hogy a mi rendszerünkbe nem illik bele... :(
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Sanama
Llegenda del Barça

2012.11.15. 09:54:14

a zseni az zseni. Puskás díj elkelt.
Lezárt