Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Esetleg majd kölcsönadhatom. (és a Carlsberget szeretemlui1698 írta:Én is valamelyik nap gondoltam rá, hogy gyorsba megrendelem míg van rá lé, de már nincs semelyik könyvesboltban. (legalább is neten)recrea írta:Jövő héten kapom a könyvét, már nagyon várom.
Én is valamelyik nap gondoltam rá, hogy gyorsba megrendelem míg van rá lé, de már nincs semelyik könyvesboltban. (legalább is neten)recrea írta:Jövő héten kapom a könyvét, már nagyon várom.
Hellórecrea írta:Bőven meghaladják a képességei a francia bajnokságot, szépen is termel.
Jövő héten kapom a könyvét, már nagyon várom.
off: Motta is a PSG-ben?
Rosszul tudod, EZ a rekord. (222 km/h)messideco írta:180 km/h-t ír, ami ha igaz, akkor rekord ha jól tudom.
azt kell belátnunk, hogy csak rész információink vannak, egy-egy ilyen játékos balhé kapcsán, de egy biztos: Eto't láttam, Ibrát láttam , sőt Ronaldinhot is láttam és most látjuk Villát és Sanchezt is : mindegyik pocsékul!!! teljesített mielőtt eligazoltak! lehet most magasztalni Ibrát lehet hogy meg is érdemli, de AKKOR nálunk semmit nem ért.kristop írta:eto'onak mennie kellett, azt most hagyjuk hogy miért, de neki nem volt maradása. azon kezdtem el gondolkozni, hogy nekünk igazából benzema mennyire ideális lett volna zlatan helyett. (azt hiszem ugyanabban az évben érkeztek spanyolba) összjátékban legalább olyan jó, mint a svéd, kevésbé mozog statikusan, és ő még képes beállni a sorba, emellett szerény. persze ő olyan hosszútávon nem tudta még megmutatni a zsenialitását, csak fel fel lángolásokat, viszont hozzánk jobban illett volna és nem is dobtunk volna annyi pénzt rá, mint ibrára. persze ez lehetetlen lett volna, mivel ibrát is csak azért tudtuk megszerezni, mivel etoo hajlandó volt az interbe menni, de azért elgondolni jó, mennyivel jobban illett volna hozzánk a francia.
Tudom, igazad van, csalódottságomban írtam, mert tegnap kint voltam a válogatott meccsen. Utána arra gondoltam, h jobb lett volna, ha a norvégok szomszédait hívjuk. Egy focistát láthattam volna, igaz, azon a meccsen sem volt sokkal több.recrea írta:Hagyjukmert már át lett nyalva sokszor. Szakdolgozatot lehetne írni erről a témáról kezdve onnan,hogy Eto'o-t el kellett adniSanama írta:
Én is így gondolom és az itt töltött jövőjére is ezt vetítettem volna, miszerint húzóember marad.
Azóta sem értem a logikát (azon most lépjünk túl, h eleve Eto'o eladása irdatlan baromság volt), kiadunk érte 60 milliót, mert nem olyan "sablon", mint a többi játékosunk, Eto'o távozásával űr keletkezett centerben, tehát minden adott. Erre olyanná akarjuk formálni, mint a többieket, mert nem teszik emberileg, szakmailag. Könyörgöm, vakon igazoltuk?!
A másik, nálam egy center minden idegszálával a kaput támadja, többet nem is tennék hozzá. Nem beszélve arról, h két alattomos barátunk (de mondhatnám a komplett védelmet) méltó játszópajtásra lelt volna a klasszikusokon.
Tetézzük, további eurómilliós veszteséggel megszabadulunk tőle, az európai középcsapat Milannak adjuk ajándékba, megvesszük Villát, kirakjuk a szélre, old meg pajtás, igaz, mindig is center voltál. Aztán Alexis, a következő pofára esés pedig Neymar lesz, előre látom.
Én is szeretem Pep-et, de ez a megoldás...De lényegtelen.
Akárhol játszik bizonyít, és ezt kevesen mondhatják el magukról
Hagyjukmert már át lett nyalva sokszor. Szakdolgozatot lehetne írni erről a témáról kezdve onnan,hogy Eto'o-t el kellett adnirecrea írta:Én is így gondolom és az itt töltött jövőjére is ezt vetítettem volna, miszerint húzóember marad.Sanama írta: Itt is húzóember volt, ameddig Peppel nem balhézott össze.
Azóta sem értem a logikát (azon most lépjünk túl, h eleve Eto'o eladása irdatlan baromság volt), kiadunk érte 60 milliót, mert nem olyan "sablon", mint a többi játékosunk, Eto'o távozásával űr keletkezett centerben, tehát minden adott. Erre olyanná akarjuk formálni, mint a többieket, mert nem teszik emberileg, szakmailag. Könyörgöm, vakon igazoltuk?!
A másik, nálam egy center minden idegszálával a kaput támadja, többet nem is tennék hozzá. Nem beszélve arról, h két alattomos barátunk (de mondhatnám a komplett védelmet) méltó játszópajtásra lelt volna a klasszikusokon.
Tetézzük, további eurómilliós veszteséggel megszabadulunk tőle, az európai középcsapat Milannak adjuk ajándékba, megvesszük Villát, kirakjuk a szélre, old meg pajtás, igaz, mindig is center voltál. Aztán Alexis, a következő pofára esés pedig Neymar lesz, előre látom.
Én is szeretem Pep-et, de ez a megoldás...
Én is így gondolom és az itt töltött jövőjére is ezt vetítettem volna, miszerint húzóember marad.Sanama írta: Itt is húzóember volt, ameddig Peppel nem balhézott össze.
Itt is húzóember volt, ameddig Peppel nem balhézott össze.Varatrix írta:Elmondása alapján pont akkor játszott volna gyengén ha beáll a sorba. Zseni a srác és lehet néha lustának meg flegmának tűnik, de hosszútávon ő a húzóember akárhol van. A játékstílusát mindíg is szerettem és elismertem. Emberként a könyve lendített rengeteget a megítélésén.Boixos írta:ilyenkor azért sajnálom, h nem állt be nálunk a tornasorba...
Elmondása alapján pont akkor játszott volna gyengén ha beáll a sorba. Zseni a srác és lehet néha lustának meg flegmának tűnik, de hosszútávon ő a húzóember akárhol van. A játékstílusát mindíg is szerettem és elismertem. Emberként a könyve lendített rengeteget a megítélésén.Boixos írta:ilyenkor azért sajnálom, h nem állt be nálunk a tornasorba...
Akkor nagyon nem egyezik az ízlésünk, mert én pont az ilyen zseniket szeretem. Xavi v. Pirlo valóban klasszisok, de én nem azért ülök le focit nézni, hogy azt nézzem, hogy ők milyen sokat, és milyen pontosan passzolnak, meg milyen ügyesen tartják labdát. Nem, én a bombagólokért, váratlan megoldásokért, sarkalós gólpasszokért nézem, és ezekből Ibra mutat a legtöbbet talán a mai futballban. Abban igazad van, hogy nem az az ember, aki meghal a csapatárt, és fut hátra védekezni, meg felszántja. Valóban lusta egy kicsit, néha végig sétál egy egész meccset is, de ez jellemző is a hozzá hasonló zsenikre, Ronaldinho v. Deco és hasonló karakterek voltak. Talán már Ibra az utolsó napjaink élfocijában, aki ezt az irányvonalat képviseli.Bob_Marley írta:Véleményem szerint amit hozzátud tenni a játékhoz az kevés, nyilván klasszikus középcsatár így nem várható el, hogy osztogasson, bár vannak remek zsugái, de védekezéshez lusta, s elől is sokszor ha elmegy a kedve akkor áll mint a cövek.Én nem igazán szeretem az ő stílusát, s azzal nem értek egyet, hogy ha Messit meg Ronaldot kivennénk, akkor...Játéktudásban, játékintelligenciában Xaviéknak a cipőjét sem köthetné be, de idevehetem Pirlot, s még pár játékost bőven.
Ha nem ő nyeri, akkor senki!Sanama írta:a zseni az zseni. Puskás díj elkelt.