lui1698 írta:
Amúgy a vígjátékok szerintem annyira nem vészesek. Mármint azért jön ki évente pár normális darab, a gond az, hogy az ilyen erőltetett szrokból, mint pl. a Diktátor 1000 jön melléjük.
Másnaposok, Borat, Tapló télapó, Vaskabátok, Zombieland.... ezek elég durca kis filmek az elmúlt évekből.
Jön ki pár normális darab, de hol van ez a többi műfajhoz képest?
Azért ha belegondolsz mondjuk egy "jó vígjátékok 2011-ben" vs. "jó drámák 2011-ben" számszerűsített összehasonlításba, egy 0:10 simán lenne...
Nekem kb. a 2009-es Másnaposok/Zombieland (nem tudom, melyiket láttam később) volt az utolsó film, amin nem csak úgy fel-felnevettem, hanem tényleg szinte végigröhögtem. Azóta meg semmi, még animációs filmek is humorosabbak voltak ebben az időszakban, mint bármi más. Idén 21 Jump Street nem volt rossz, de nem ez a szint, a Safety Not Guaranteed meg bármennyire is jó, nem egészen ez a műfaj. És ennyi.
lui1698 írta:Úgy nézem, hogy idén ismét érdemes lesz megnézni az Oscar filmeket talán. (tavaly nálam totál kuka volt az egész, ilyen ff baromságokkal inkább hagyjanak engem)
The Master, Argo, Hobbit?, Lincoln, Hitchcock, Nyomorultak....
Mondjuk az utolsó 3 nálam tipikus Oscarra készített film, és annyira érdektelen számomra, hogy az hihetetlen. (életrajzi, életrajzi és klasszikus sztori, ezzel belőlem ki is halt mindenfajta várakozás velük kapcsolatban)
Az első feléhez viszont hozzácsapnám még a Cloud Atlast, nekem titkos befutóm az év filmje jelöltre.
(btw tavaly sztem az egész év kuka volt, idén alapból brutális a felhozatal ahhoz képest. De jövőre is lesz egy pár érdekes alkotás, és érdemes azt figyelni, hogy elkezdték borzalmasan erőltetni a sci-fit, lassan már minden második 2013-as produkció ebből a műfajból van)