neobarca írta:kanty írta:Nem vétózza ezt meg senki, mindenki nekünk drukkolt, hogy végre megegyezzünk.

Közhírré tétetik! Megszületett a 3. megállapodás is!

Azért ez is megért egy misét. Akkora felhajtás volt, mintha egy James-Durant trade üttetett volna nyélbe.
Amúgy én megértelek kanty komolyan! Bob olyan gyerekeket vadászik ami miben egy laikus semmi fantáziát nem lát. És pont ez a gyanús nem? Mit tudhat Bob amit én/mi nem...
Mint 1 éve Nelson trade-nél.

Pfff
Mit tudhat Bob?Gyerekek kb fél év után nyertem meccset előző héten (mindjárt mindkét ligában is

) oké hogy volt egy offseason közben s eltelt pár nap, de nem hiszem hogy attól kellene rettegni mit tudhat Bob amit mi nem

Eredmények nem ezt mutatják, hogy jól csinálnám a dolgokat, NFL-ben is miután cseréltem vereség-vereség hátán, s tavaly sem előre sikerült lépni hanem hátra NBA-ben
Chalmers amire nekem kell assistolni arra tökéletes lesz, Hinrich meg ő mást nem fog csinálni csak gólpasszokat adni 4-5 meccsenként s az meg jó.
Gee meg minden évben a szívemhez nő, sok kategóriában segítség kis sunyiban, tavaly is elpasszoltam, utána már bezzeg nem tudtam sociotól visszaszerezni

Általában valóban az van, hogy én szeretek közepes vagy gyengébb embereket kinézni magamnak, mert ilyen emberekkel lehet előrébb kerülni.Úgyis mindenkinél ott vannak a nagyágyúk, akkora különbségek nincsenek, de ilyen hátsó kategóriás emberek aranyat érhetnek.Chalmers 8-3-5re talán jó lesz, de olyan embert aki 5öt assistol és keveset dob, kevés van, nekem meg ilyen kellett.
Uh nagy furfangot nem kell keresni a dologban
Ezen a héten meg gyülekeznek a viharfelhők

Ellis megsérült, Hinrich sérülten játszik, Stuckey influenzás, Waiters kicsit elfáradt a sok meccstől, Beal az óceánba nem talál be, Kaman meg Deng+Parsons aki tartja eddig a hetet.Sima EB ligában meg azért jött 1-2 dolog, de pl Bogutra azt mondják csak jövőre fog rendesen játszani, addig vagy meccsenként 10-15 perc vagy pihen, há nagyszerű

Pedig amolyan Randolphos idényt vártam tőle