Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Mezner2 írta:Kicsit más: Van itt bárki,aki bekajálta ezt a CR nem látott a fél szemére a 10.perc után,de azért még lőtt egy gólt dolgot??
Persze, tudom, csak Barcaman hsz-éből azt szűrtem le, hogy a nagycsapatban játszott meccsekről van szó.lui1698 írta:Viszont mellette játszott a Castilla-ban.Gareth Tello írta:A 2010-2011-es idény óta kemény öt meccsen lépett pályára a srác.
Ezt én is tapasztaltam, az viszont más tészta, hogy mit gondol minderről a vezetőség...lui1698 írta:20 éves a gyerek, jó hogy nem szorít még ki euró tízmilliókért vett játékosokat a keretből.
Viszont szerintem már az is jót tesz egy játékosnak, ha a nagyokkal van, velük edz.
Ha tényleg meg van benne a potenciál akkor lehet esélye, mert ahogy odaát olvasgatom a véleményeket a jelenlegi támadókkal nem túlzottan elégedettek a szurkolók. (DM, Higu, Özil)
Viszont mellette játszott a Castilla-ban.Gareth Tello írta:A 2010-2011-es idény óta kemény öt meccsen lépett pályára a srác.

Ki találta meg, ki ápolgatta, ki főzött neki teát, ki mesélt neki a kukacos mesekönyvből... Ez ismerős valahonnan (amin 18as karika van, 18 hónaposnál idősebbeknek agykárosodást okozhat)...Gareth Tello írta: José nagy király. „Mentálisan nagyon erős Morata, remélem, nem lesz rá rossz hatással, hogy a góljával most egy ideig a középpontba kerül. Ki hozta őt az első csapathoz, ki figyelte őt három éven át, ki akadályozta meg, hogy eligazoljon? Én voltam az!”
A 2010-2011-es idény óta kemény öt meccsen lépett pályára a srác.Barcaman1993 írta:Sztem Tello 1 hónap alatt többet játszott, mint ez a gyerek az elmúlt majdnem 2 és fél szezonban...Gareth Tello írta:José nagy király. „Mentálisan nagyon erős Morata, remélem, nem lesz rá rossz hatással, hogy a góljával most egy ideig a középpontba kerül. Ki hozta őt az első csapathoz, ki figyelte őt három éven át, ki akadályozta meg, hogy eligazoljon? Én voltam az!”![]()
Sztem Tello 1 hónap alatt többet játszott, mint ez a gyerek az elmúlt majdnem 2 és fél szezonban...Gareth Tello írta:
José nagy király. „Mentálisan nagyon erős Morata, remélem, nem lesz rá rossz hatással, hogy a góljával most egy ideig a középpontba kerül. Ki hozta őt az első csapathoz, ki figyelte őt három éven át, ki akadályozta meg, hogy eligazoljon? Én voltam az!”
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... st-2190641Barcafery16 írta:Valaki tudja mi lesz Ronaldoval?
Amíg be nem gyógyul a sérülése, addig nem gyantáztathatja a szemöldökét, de amúgy túl van az életveszélyen.Barcafery16 írta:Valaki tudja mi lesz Ronaldoval?
És mi ennek annyira, de annyira örülünk....REMY írta: a végére csak behúztukés még a fals 11-es se kellett hozzá. Elképesztően nehéz meccs volt, mert a pálya alkalmatlan volt a focizásra + a valenciaiak hentelő módba váltottak.
???S.Agüero írta:akkor 1-1.REMY írta:hozzáteszem, hogy a levante gólja les volt...salas9 írta:Hozzáteszem a 16-on kívül történt a szabálytalanság...
hozzáteszem, hogy a levante gólja les volt...salas9 írta:Hozzáteszem a 16-on kívül történt a szabálytalanság...
Azt hittem, hogy ma akár lehet 10-11 is közötte, de ezek után már kétlem. Főleg Ballesteros besárgult már az elején, meglepő lenne, ha végig a pályán maradna.salas9 írta:Kásás Ronaldo góljával vezet a Madrid.
Ferrert, Cocut, Luis Enriquét, Rivaldót, Pepet elnézném még... No meg Laudrup is átugorhatna Walesből.miihii írta:Vítor Baía; Ronald de Boer; Thomas Christiansen; Fernando Couto; Jon Andoni Goikoetxea; Jari Litmanen; Gaizka Mendieta; Lluís Milla; Miquel Àngel Nadal; Felip Ortiz; Michael Reiziger; Xavier Sánchez Jara; Boudewijn “Bolo” Zenden
A madridi keretről nincs infóm.
baj Mátyás, ülj le, egyes. mondjuk van egy-két ember aki nemtom' mit keres itt, christiansen sztem nem is játszott a nagy csapatban, csak a b-ben, meg kölcsönben, goiko soha nem is játszott itt, reiziger meg hagyjukS.Agüero írta:Az baj, ha én ebből a csapatból 4 ember nevéről hallottam még csak?