Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak, hogy kötekedjek.daffy írta:de volt
a 72es szezon különleges volt az olimpia miatt,de volt ligakupa. a lefolyását korábban linkeltem. 73-96ig nem volt ilyen lebonyolítás
korábban egy fifa.com-os,szóval hivatalosnak tekinthető hírt is belinkeltem a 85ös rekordról,a kérdés az,hogy el akarjátok-e hinni vagy sem. a rekord ezek szerint még él
Így van, ráadásul a legsportszerűbb játékosnak járó díjat is Puyol kapta... Hihetetlen. Ahelyett, hogy a sportszerűség mintapéldányának, Pepének adták volna... Szemét LFP, szemét újságírók, szemét takarítók, szemét UNICEF, szemét Puyol.Capon írta:Pedig CR annyi rekordot megdöntött és annyira megérdemelné. Ez is csak szimpátia szavazás volt. Szemét média, UEFA stb, mindenki szemét.
de voltRohamcsiga írta:72-ben nem volt ligakupa a müncheni olimpia miatt.Az 1972-73-as német ligakupában rúgott 12-t...
72-ben nem volt ligakupa a müncheni olimpia miatt.Az 1972-73-as német ligakupában rúgott 12-t...
Mondjuk így akkor megvan, köszönöm, tévedtem, elnézést. Így gratulálok neki, brutális, hihetetlen gólmennyiség.cps46 írta:Az 1972-73-as német ligakupában rúgott 12-t a wikipedia szerint, és ez nincs benne a fenti linkben.
Mivel a Bayern nem jutott tovább a csoportjából, így valószínűleg pont '72-re esett ez a 12 gól.
Az a kérdés, hogy az hivatalos meccsnek számít-e.
Ronaldotól sokkal különb volt az nem, amikor az 5-0-s meccsen meglökte Guardiolát?Imperial írta:Igen, mert irigyek az emberek CR-re, és direkt ki akarnak vele szúrni!
CR több pénzt keres, jobban néz is ki, és emiatt sokkal több nőt pisztolyozott le, erre pedig irigyek az edzők, a média, és mindenki, ezért inkább direkt Messinek adják, aki egyébként tudásában messze elmarad a portugál élő legendától. Messi még ráadásul önzőbb is, csak a statisztikusok machinációjának köszönhetően van több gólpassza.
Azt meg ne is említsük, hogy mennyire unszimpatikus a karaktere, hiszen emlékezzünk csak vissza arra a tömegkatasztrófára, amit Messinek a Real-közönségbe rúgott labdája okozott. Sosem felejtem el azt pillanatot, és mindig szóba is fogom hozni akármikor Messiről van szó, mert amint csak rá gondolok elkezd habzani a szájam, és a könnyem is kicsordul a sok szegény afrikai kisgyerekre gondolva!
Szívesen!
Az 1972-73-as német ligakupában rúgott 12-t a wikipedia szerint, és ez nincs benne a fenti linkben.Pavel írta:Én összeszámoltam az alábbi honlapon található lőtt góljai számát.
http://www.bigsoccer.com/community/thre ... ry.899630/
73-at számoltam. Hol van a maradék 12?
A maradékot a haverokkal kolbászsütögetés közben, ill. nyaraláson a Speichersee partján lőtte.Pavel írta:Én összeszámoltam az alábbi honlapon található lőtt góljai számát.
http://www.bigsoccer.com/community/thre ... ry.899630/
73-at számoltam. Hol van a maradék 12?
És azt sem értem, hogy sokáig G. M.-t nem is emlegették csak Pelé félelmetes rekordját, ahogyan közeledtünk a 75-höz egyszer csak előkerült a 85-ös szám.
BEK-ben lőtt 12-őt 4 meccsen abban az évben.amiből 12 "other goals", ki tudja mi
Ha attól érzed magad tökös gyereknek, h lekezelően beszélsz, tedd nyugodtan, engem nem zavar, de ettől még nem lesz igazad.Alcantara írta:Nem értem, hogy miért kérdőjelezitek meg Gerd Müller rekordjának valószínűségét?
A nemzetközi sajtó és szakemberek hülyék lennének és csúsztatnának szerintetek?
Müller egy egészen más típusú játékos volt. "Szinte semmit" nem csinált meccseken, de amikor a 16-os belső területén a labda hozzákerült, lehetett az ellenfélnek indulni közepet kezdeni.
Az, hogy egy másik évben jóval kevesebbet rúgott mit bizonyít?
Hülyeségnek is van itt határa.