Végre megoldódott a flash probléma a boxomon, el is kezdtem egy szezont a Newcastle-el Dr.Dre ajánlására, tényleg jó kis csapat, van kihívás rendesen. Viszont váltottam azonnal 4-3-3-ra, 2 csatárral egyszerűen nem tudok úgy játszani. Jött Varela a Portoból, Kolo Touré a Cityből, Stankevicius jött cserének a védelembe, mindenhol bevetheztő, Krult elcseréltem Bogdánra szőrén, meg Thiago jött 1 évre kölcsönbe opció nélkül.
Kezdőm: Bogdán-Simpson-Touré-Coloccini-Santon-Tioté/Anita-Thiago-Cabaye-Varela-Ben Arfa-P.Cissé
A védekezés része nagyon tetszik, Coloccini egy állat benne. A labdaelpattanós része érdekes, talán egyedül Thiagotól meg Ben Arfától nem pattannak messze a labdák, de mondjuk Bogdántól méterekre szokott mikor picit erősebben hazaadom.
A góllövéssel néha hadilábon állok, főleg 1vs1-ben a kapussal. Grafikán nem sokat változtattak, viszont részletesebb lett a játék, főleg az igazolások terén fejlődtek sokat, az nagyon tetszik. De pl mikor lecserélek valakit, az is végre fejlődött, mutatják táblán a számokat is.
Ami egyelőre negatívum, hogy cselezni szvsz sokkal kevésbé lehet hatékonyan mint az eddigi fifákban (kivéve mondjuk Ronaldo, meg az ilyen top embereket), sokszor szerelnek.
Egyelőre 7 meccs után a 2. vagyok holtversenyben a Cityvel, a MU vezet.
BritishKnight írta:Íme a mackónadrágos csávó:
Ilyen nekem is kell.

Hol lehet ilyet tenyészteni?