A hétvége filmtermése
Tolvajok városa
A képlet egyszerű: legyen egy jó témád, írd meg segítséggel a forgatókönyvet, rendezd meg a filmet, és legyél te a főszereplő

ezt csinálja Orson Welles vagy Woody Allen is, hogy Edward Woodról ne beszéljünk.
Ben Affleck is a tutira akart menni szerintem, mikor hozzáfogott a filmhez. És jó sült ki belőle érzésem szerint.
Sokrétű a film, és ha valaki egy értelmetlen akciófilmet akar amiben csak lövöldözés van, akkor az melléfogott. A film lezárása meg különösen jó, egész jól összerakott film volt, bár a bankárnő karakterét jobban ki lehetett volna hozni.
7/10
Kalandférgek karácsonya
Nem tudom ismeritek-e a Kalandférgek c. franchiset, de egész jó szerintem.
Sajnos nagyon rámentek a készítők erre a divatos 3d technikára, és a látványt maximálisan ki akartak emelni, ami sokszor a film kárára vált. Nem mondom, sok esetben jól kihozták, és elérték amire szánták, de sokszor értelmetlen és fölösleges volt.
Amúgy valahogy éreztem a sztori alakulását, nem mondanám sablonosnak, de jöttek egymás után az események, persze pár esetben meg is lepődtem. A csajok meg egész jók voltak
6.5/10
Ted
Ez a legfrisebb, pontosan most fejeztem be.
Egyelőre még nem tudok pontos diagnózist mondani.
Érződött a family guyos hatás, ez kétségtelen, Mila Kunis is alapember Seth McFarlene-nél. Az igazat megvallva, sokszor úgy tűnt, mintha a FG-t nézném, de még sem.
Szerintem a film nem akart világmegváltó szerepet, és egy könnyed, de minőségi film került ki belőle.
7/10
+1
Lazacfogás Jemenben
:hmmm:
Nem tudom, hogy vagyok a filmel, érdekesnek tűnt, de csináltak belőle egy nyálas drámát. A filmet
Lasse Hallström rendezte, aki olyan szentimentális cuccukat alkotott, mint a Dear John vagy a Hacsi (és ezek közül egyik film sem tetszett, jegyzem meg).
Volt humoros része is a filmnek, az bejött, valamint az is h próbált rávilágítani valamire, de azt maga a film sem tudta eldönteni, h mit akar, talán a két főszereplő egyik beszélgetése során hangzik el: ''
annyira lehetetlen, mint a lazacfogás Jemenben'', ezt azért megjegyzem
A sejket nem tudom, hogyan akarták ábrázolni, de nekem úgy tűnt h az ország vezetője, pedig Jemen elnöki köztársaság, mindegy ez csak zárójelben.
5.5/10