miihii írta:Ugye nemrég is ment a szájhúzkodás, h mi az h Messi mondja meg mikor akar játszani, meg ilyenek. Ezen nagyokat derültem, mert mi volt az alapja!? Az, h a gyermekének születése másnapján lévő EGYETLEN meccsre adta a kezébe Tito a döntést, h késznek érzi e magát a játékra. (A teljesítménye a téma kapcsán lényegtelen...) Se előtte, se utána nem lehetett ilyenről hallani, de ugye megint csak általánosítva lett, és ment a karika elölről.
és ez az egy eset is valószínűleg úgy zajlott, mint ahogy kisebb sérülésekkor szokott mindenki mással is, vagy idegen poszton próbálásnál.
- figyelj, tudod vállalni így is a játékot? persze, semmi gond.
akkor végülis ilyenkor is a játékos dönti el akar a játszani? igen. volt belőle gond? soha.
vagy, mint keitánál, tourénál, adrianonál volt amikor hátvédet kellett játszaniuk. keita volt az, aki meg is mondta pepnek, hogy ő nem vállalja a balhátvédet, szerinte nem tudna megfelelő teljesítményt nyújtani. és utána sylvinho lehozott egy tökéletes bl döntőt. ez a szemét keita, hogy a csapat érdekeit tartja szem előtt, ugye?
Mihu írta:Én csak egész egyszerűen félek, hogy ugyan az lesz vele, mint Ronaldinho-val. Elment a parancsnok, aki a fegyelmet jelentette, egyből úgy gondolta, hogy neki mindent lehet. Nála ez a bulizásban jelentkezett. Leo-nál -ne legyen igazam, de- lehet hogy abban fog, hogy kicsit elszáll magától.
nem ezzel kapcsolatban reagálok, csak emiatt jutott eszembe.
az, hogy mennyire lefogjuk őt húzni, meg mennyire tele lesz a topik elméletekkel, vitákkal, amikor már nem csak jeleket látnak páran az elmúlásra, hanem tényleg előfog fordulni az, hogy az évben neadjisten' csak harminc, vagy negyven gólt fog lőni

és ebbe így belegondolva elröhögtem magam a nevetséges elvárasainkon

mert előfog fordulni előbb, vagy utóbb, valószínűleg utóbb, hogy kiég.
jelenleg csak olyan szintűeken tudunk vitatkozni, hogy sétálgat, vagy hogy vitatkozik a csapattársakkal, és ez így jó, mármint a vita. viszont ezen ismét mosolyognom kellett, hogy basszus a teljesítményébe se tudunk belekötni évi pár alkalomnál többet, annyira alap a folyamatos világ legjobbja szint, és amikor rossz a mezőnyben, akkor is lő egykettőt, vagy gólpasszozik.
nagyon nyálas és szentimentális leszek, de idősen úgy fogjuk őt mesélni, mint ahogy nekünk mesélték pelét, maradonát vagy puskást, és ez jelenleg még felfoghatatlan.