Daniel Alvés

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Mire számítasz tőle?

Kiszorítja Dest-et és SR-t
21
34%
Fele-fele arányban osztoznak majd a perceken
17
27%
Csereember lesz
11
18%
Nem sokat fog játszani, inkább az öltözőben fog segíteni a csapatnak
13
21%

Szavazatok száma: 62
kanty
Llegenda del Barça

2012.11.26. 18:07:14

thiagoalcantara írta:am az nem lehet gond véletlenül, hogy "elhülyéskedi" kicsit a bemelegítést? mindig a meccs elején sérült meg
Profikról beszélünk. Itt nincs olyan, hogy elhülyéskednek egy bemelegítést.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
thiagoalcantara
Jugador del Barça

2012.11.26. 17:37:15

am az nem lehet gond véletlenül, hogy "elhülyéskedi" kicsit a bemelegítést? mindig a meccs elején sérült meg
recrea
Llegenda del Barça

2012.11.26. 17:34:25

albicelesteX írta:15-20 nap...nekem ne mondja senki hogy minden rendben van,mert itt komoly gondok vannak valamelyik stábbal....ennyi sérültünk az utóbbi 4 évben nem volt, mint most fél év alatt,valamit nem jól csinálnak...
Szerintem sem.
Érdekes, h az elmúlt években általában korábban tértek vissza a sérültek, mint ahogy az előrejelzések mutatták. Míg pl. a Real-nál inkább később. Lehetséges olyan, h nem épült fel teljesen, nem regenerálódott a sérült testrész vagy túl korán terhelte az illető és ez nem rövid-, hanem hosszútávra hat ki?!
Kérdés, h Alves rásérült-e, vagy "új" helyen húzódott meg.
albicelesteX
A Vadász

2012.11.26. 17:26:13

15-20 nap...nekem ne mondja senki hogy minden rendben van,mert itt komoly gondok vannak valamelyik stábbal....ennyi sérültünk az utóbbi 4 évben nem volt, mint most fél év alatt,valamit nem jól csinálnak...
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.11.26. 13:10:28

salas9 írta:
miihii írta:Ha minden igaz, 7-10 nap pihenő vár rá combizom sérülés miatt.
Előbb azt olvastam, hogy 15-20 nap. Így kihagyja az Alaves(bár itt szerintem alapból Montoya kezdett volna) Bilbao, Benfica, Atletico Mardid és a Betis elleni összecsapásokat.

OFF: Rajta kívül jelenleg Muniesa, Bartra, Abidal, Cuenca, Villa és Alexis sérült. Remélem a tavaszt úgy tudjuk elkezdeni, hogy mindenki a fedélzeten lesz :wink:
Alves, ha így folytatja, akkor sok sót itt már nem fog enni. Rendre lesérül, olyan hű, de nagyon jól nem igazán játszik, Motoya meg egyre jobb. Jó lenne, ha ha Dani barátunk összeszedné már magát, mert ez nem állapot, hogy játszik 2 meccset, majd 3 hét pihi. Na mindegy. Amíg jönnek az eredmények, addig elmegy. Egyébként nem valószínű, hogy ennyi meccsről lemarad. 2 hét múlva lesz a Betis elleni meccs, ami ugye már 14 nap. Az Atletico elleni meccsre, ami azért nem mindegy, felépülhet, remélhetőleg addigra fel is fog. Addig a Betis elleni meccsünk lesz igazán kemény, ott nagyon oda kell figyelnünk.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
salas9
Entrenador del Barça

2012.11.26. 12:50:08

miihii írta:Ha minden igaz, 7-10 nap pihenő vár rá combizom sérülés miatt.
Előbb azt olvastam, hogy 15-20 nap. Így kihagyja az Alaves(bár itt szerintem alapból Montoya kezdett volna) Bilbao, Benfica, Atletico Mardid és a Betis elleni összecsapásokat.

OFF: Rajta kívül jelenleg Muniesa, Bartra, Abidal, Cuenca, Villa és Alexis sérült. Remélem a tavaszt úgy tudjuk elkezdeni, hogy mindenki a fedélzeten lesz :wink:
Kép
miihii
KHAL

2012.11.26. 00:25:03

Ha minden igaz, 7-10 nap pihenő vár rá combizom sérülés miatt.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
shutterisland
Director del Fútbol

2012.11.25. 23:51:59

mi történt már megint ? hihetetlen. :x
shutterisland
Director del Fútbol

2012.11.20. 23:28:16

ma is felmérgelt párszor, de a góljától eltekintve is néhány foszlányban láttunk már olyan foszlányokat, amik az igazi danira emlékeztetnek.
a gólját is ide számolva ma volt idén az egyik, ha nem a legjobb teljesítménye.
0520
Barça C

2012.11.20. 20:42:43

Végre elsült a lába! :)
Gokuci
Jugador del Barça

2012.11.12. 16:06:59

Tegnap az első gól megint abból lett, hogy ő kilométerekkel később érkezett vissza, mint az embere. Ezt illene már az edzői stábnak is észrevenni, hogy a védőmunkája kritikán aluli...
Mondjuk a támadóban sincs köszönet azokkal a "beadásokkal"...
Jöjjön Montoya!!!
Kiváló netes foci, kézilabda és hokimanager:
Csak ajánlani tudom!

http://www.powerplaymanager.com/r896199" target="_blank
shutterisland
Director del Fútbol

2012.11.12. 00:37:50

ha nem adogatna be folyamatosan vakon, akkor annyira nagy problémám nem lenne vele, szimplán csak mesze van a top formájától.
de így néha már tényleg felszab.

bár amikor jön támadásban, akkor mindig megjátszható, vagy ha éppen nem, akkor a segítségével széthúzzuk a pályát, szóval mégis hasznos elem.
habár montoyával is nagyjából meg van ez, azért alves még mindig előrébb jár ebben.
csak ugye azok a fránya beadások, és fenn maradások.
Leomessi14
Entrenador del Barça

2012.11.11. 21:04:06

Ez már ilyen brazil betegség...Nem értem mi történik velük 30 éves korukra. Most nem kezdem el sorolni de már a közelmultból is jó hosszú listát lehetne irni a hirtelen kiégett brazil focistákrol. :roll: Kár érte mert Montoya tényleg ügyes és kezdő lesz egy áv múlva de nekem hiányzik az ami pár éve megvolt Deco és Dinho idejében. És Dani az első éveiben ebből valamit visszaadott és ha ő is elmegy akkor gyakorlatilag senki sem marad. (Thiagoban azért bízok nameg Adriano de ő azert nem az a szint bár iden nagyon jó).
Ettől még ugyanúgy szeretem a csapatot csak ez eszembejutott és kár érte. Ezért is örülnék Neymarnak, szerintem betudna illeszkedni. :)
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
kristop
Entrenador del Barça

2012.11.11. 20:51:59

sjd írta:Azon gondolkozom, hogy a tavalyi Clasico-n gyakorolt 3 védős felállást játszottuk? (Van középcsatár, nincs jobbtámadó, helyette Alves lép fel (és marad fent) sokkal gyakrabban)
Nekem annyira szembetűnően nem járt szinte a saját térfelén (első gólnál pl.), hogy csak erre tudok gondolni.
Egyébként azért 4. gólnál megint a "lelátóra rúgott" egy labdát Sancheznek, de ettől még bőven gyenge volt.
azt játszottuk, annyi különbséggel, hogy az akkori alves jó formában volt.
sjd
Llegenda del Barça

2012.11.11. 20:46:16

Azon gondolkozom, hogy a tavalyi Clasico-n gyakorolt 3 védős felállást játszottuk? (Van középcsatár, nincs jobbtámadó, helyette Alves lép fel (és marad fent) sokkal gyakrabban)
Nekem annyira szembetűnően nem járt szinte a saját térfelén (első gólnál pl.), hogy csak erre tudok gondolni.
Egyébként azért 4. gólnál megint a "lelátóra rúgott" egy labdát Sancheznek, de ettől még bőven gyenge volt.
messideco
Presidente del Barça

2012.11.11. 20:08:34

Akkor nem csak én vettem észre a mai produkcióját :roll:
Kép
"And my heart will leave you never."
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.11.11. 19:59:05

Sanama írta:ma is mit csinált? volt 1 értékelhető beadása, meg 2 olyan elpasszolása a saját 16osnál, hogy azt egy CR büntette volna 2x. hihetetlen
Botrány az az ember.
Azon röhögtem már a végén,hogy még véletlenül se talál embert egyetlen beadása sem. értékelhetetlen amit nyújt,ráadásul védekezésben róla kaptuk megint az első gólt,a tizinél meg az ő helyén kellett Businak védekeznie.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Sanama
Llegenda del Barça

2012.11.11. 19:49:20

ma is mit csinált? volt 1 értékelhető beadása, meg 2 olyan elpasszolása a saját 16osnál, hogy azt egy CR büntette volna 2x. hihetetlen
Capon
Llegenda del Barça

2012.11.10. 16:53:03

Gareth Tello írta:
Capon írta:Alvesnek hogy álla szerződése? 2014-ig szól vajon?
Csak próbálok okoskodni hogy Montoyát mennyi ideig lehetne Alves mellet szépen beépíteni és hogy még mindig elég jó korban lenne ahhoz Dani, hogy jó pénzt kapjon érte a klub a szerződése lejárta előtt.
Brazilian right back Dani Alves has agreed a new contract at Primera Division side Barcelona which will keep him at the club until the summer of 2015.
Akkorra Montoya 24 lesz.
(A mostani tapasztalatok alapján szerintem akkorra bőven lesz olyan jó, hogy átvegye az első számú jobbhátvéd szerepét Alvestől.)
Köszi az infót.
Azt sem szabad megvárni, hogy lejárjon a szerződése.
Montoyának akkor az ideivel együtt 2 éve lehetne szépen fokozatosan bejátszani magát a csapatba.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Sanama
Llegenda del Barça

2012.11.10. 11:22:35

barca99 írta:
kristop írta:még mindig tartom, hogy a beadás dolog elvan túlozva. nem ad be rosszabban, mint a többi elit szélsőhátvédek, és ugyanúgy dobálja befelé a labdákat, mint az első évében. az egy dolog, hogy sokszor feleslegesen, de ez a sok felesleges kell azért a néhányért, ami bejön.
Teljesen egyetértek, mindig könnyebb habzó szájjal fröcsögni a beadásain, mint utánanézni, hogy másokhoz képest hogyan ad be.

A legutóbbi alkalommal, amikor szintén ez volt a téma, a whoscored.com-on utánanéztem, hogy az öt legjobb európai bajnokság játékosai hogyan adnak be. Sajnos a tavalyi adatokat nem sikerül most előkaparnom, de egyáltalán nem voltak rossz statjai, pedig nálunk nincsenek jól fejelő, magas játékosok. Ráadásul úgy emlékszem, inkább középpályások voltak jobbak nála, nem szélsővédők.

Tehát az egy dolog, hogy sok vak beadása van, de még így sincs sok játékos, aki jobban adna be nála, főleg, ha csak a védőket nézzük. A gólpasszain meg nincs mit magyarázi.
Itt alapvetően azzal van baj, hogy MIÉRT AD BE MAGASAN? Nézzétek meg Albát, vagy még Abidalt. Meg lehet oldani laposan is. És hát egy 165cm átlagmagasságú csapatnál talán hasznosabb is, mint ívelgetni.
barca99
Llegenda del Barça

2012.11.10. 10:47:07

kristop írta:még mindig tartom, hogy a beadás dolog elvan túlozva. nem ad be rosszabban, mint a többi elit szélsőhátvédek, és ugyanúgy dobálja befelé a labdákat, mint az első évében. az egy dolog, hogy sokszor feleslegesen, de ez a sok felesleges kell azért a néhányért, ami bejön.
Teljesen egyetértek, mindig könnyebb habzó szájjal fröcsögni a beadásain, mint utánanézni, hogy másokhoz képest hogyan ad be.

A legutóbbi alkalommal, amikor szintén ez volt a téma, a whoscored.com-on utánanéztem, hogy az öt legjobb európai bajnokság játékosai hogyan adnak be. Sajnos a tavalyi adatokat nem sikerül most előkaparnom, de egyáltalán nem voltak rossz statjai, pedig nálunk nincsenek jól fejelő, magas játékosok. Ráadásul úgy emlékszem, inkább középpályások voltak jobbak nála, nem szélsővédők.

Tehát az egy dolog, hogy sok vak beadása van, de még így sincs sok játékos, aki jobban adna be nála, főleg, ha csak a védőket nézzük. A gólpasszain meg nincs mit magyarázi.
noname
Llegenda del Barça

2012.11.10. 09:20:03

Kíváncsi leszek a köv. 2 átigazolás-szezonra. Alvesért lesznek ajánlatok bőven(25 millát simán megér az újgazdag csapatok bármelyikének). Montoya sokkal jobb, mint Alves volt ennyi idősen. Alvesre pl 22 éves korában volt vásárlási opciónk, de nem kellett a klubnak, mert rosszul védekezik.
Véleményem szerint a sorsa ugyanaz lesz idővel, mint Tourenak. Fog ő játszani, de Montoya kiegyenlíti játékidőben, elégedetlen klesz, nem marasztalják, eladják jó pénzért. Nem is bánnám, hiszen Busquets mellett ő a másik játékosunk, akit csak azért tűrök meg, mert jól játszik.
Addig is remélem jobban fog játszani, cáfoljon rám!
A Fifa egy szégyen
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.11.10. 09:15:33

Szimpatikus nyilatkozat, szinte mindenről szót ejtett, ami épp aktuális.
Idén valóban gyengébb, mint szokott lenni, nem igazán voltak jó meccsei, sőt, kifejezetten rosszak is voltak. Például most szerdán nem értettem, hogy minek ad be folyton, mikor középen senki sem várja a labdát. Végén rájött ő is, és inkább passzolt.

Kész tényként kezeli a Neymar-kérdést, ami arra enged következtetni, hogy ez már több mint kacsa. Szerintem valóban jönni fog a srác, és én nem is bánom, nagyon kíváncsi vagyok rá. Remélem, hogy Alves igazat beszélt róla.
kristop
Entrenador del Barça

2012.11.10. 08:37:49

az utolsó gólpassza, amire emlékszem az a celta elleni tekerése és cesc fejese :D

amúgy jó látni, hogy nem elégedett magával, látja hogy idén kevés. szerinte az erőnlét helyreállításával jönni fog a forma is (ezt a folyamat fel le rohangálás miatt eltudom amúgy képzelni). na, hát akkor hajrá, ezért tartanám a kezdőben. a régebbi, de még a tavalyi alves is > jelenlegi montoya.

még mindig tartom, hogy a beadás dolog elvan túlozva. nem ad be rosszabban, mint a többi elit szélsőhátvédek, és ugyanúgy dobálja befelé a labdákat, mint az első évében. az egy dolog, hogy sokszor feleslegesen, de ez a sok felesleges kell azért a néhányért, ami bejön.

alves a barcában:
első év: 5 gól 15 gólpassz
második év: 3 gól 15 gólpassz
harmadik év: 4 gól 20 gólpassz
negyedik év: 3 gól 18 gólpassz
idén: 0 gól, 1 gólpassz

nagyon sokat számított hogy a világ legjobb szélsőhátvédje nálunk volt, én még tolnám, hátha visszakapjuk ezt a szélsőket, támadókat megszégyenítően hatékony védőt!
Chino írta:A formája tényleg ingadozó
ezt mondjuk nem igaz szerintem. idén eddig egy rakás szerencsétlenség volt, és csak az utóbbi pár meccsen lehetett jó megoldásokat látni tőle. azt is szinte csak elől. szóval nem ingadozó, hanem pocsék.
Chino
Llegenda del Barça

2012.11.09. 21:52:02

Szerintem egy nagyon jó és korrekt interjú volt tőle, úgy viselkedett mint egy felnőtt, de azért odaszúrt ahol kellett.

A formája tényleg ingadozó, de ha levetkőzné a pályán mutatott viselkedését egyik személyes kedvencem lenne, azonban egyik szemem sír a másik nevet, mivel nagyon szeretem Montoya-t, hasznosan és éretten játszik, nem lesz belőle tucatjátékos, jó lenne ha tényleg több lehetőséget kapna. Bárcsak középen szenvednénk ilyen problémával.
Forca Barca!!!!
Válasz küldése