2012.11.08. 15:53:57
Annyira utálok ilyenkor feljönni a fórumra, hogy eszméletlen.
Olyan szinten tudnak egyesek a "verhetetlen csodacsapat" oldalról átesni az "idén semmit nem nyer a csapat" oldalra, hogy hihetetlen.
Tito balfsz, a fél keretet el kéne passzolni, Messi kiégett, a Celtic meg skót.
Mihu leírta a meccs alatt, hogy mi a szitu, én azzal a hsz-szel tudok azonosulni.
Ilyen 10 méteres 120 kilós tahóbarmokkal, akik ráadásul odaállnak a saját kapujuktól 20 méterre és bekkelnek 90 percig míg világ a világ meg fogunk szenvedni, mert a csapatban mindenki könnyűsúlyú.
Ennek csak akkor vennénk előnyét, ha kijönnének a teknősbékából, de nem olyan hülyék.
Nem meglepő, hogy pont szögletből szereztek vezetést, azért a védelmünk nem érte el szerintem a 175 cm átlagot, a csoki gyerek meg úgy érkezett, mint a gyorsvonat.
Az, hogy a másodikat, hogy kaptuk szintén érthető, a meccs végének közeledtével egyre inkább benne van, hogy kapunk még egyet, mert megyünk előre egyre jobban, és ebben mindig benne van, hogy egy kontrából, vagy esetünkben egy előre vágott labdából meglép valaki az ellentől és akkor cumi van.
Nem kell itt apokalipszis közeli hangulatba kerülni, én azt mondom inkább most kapjunk ki, mint később.
Amúgy meg a Juvén kívül nem nagyon van olyan csapat idén a bl-ben aki ezt a bunkó focit képes lenne hatékonyan lehozni ellenünk.
A védekezésünket majd inkább akkor nézzük meg, ha normális alap védelemmel sikerül végre felállni, és nem úgy, hogy a játékosok lábáról épp leszedik a kötést és úgy zavarják őket a pályára.
Alves is, és aztán Piqué is úgy játszottak, hogy nem rég még a betegágyat nyomták, rajtuk kívül pedig ott volt még Bartra is akinek a mozgása nekem tetszett, de azért neki is bőven kell még perc, hogy azt lehessen mondani rendesen játékban van.
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.