mess2009 írta:én meg ezen röhögnék ahogy te látsz, de nincs kedvem hozzá ez valójában szomorú. talán azt jól kezdted..."hogy szinte mindennel próbálkoztunk.... de a folytatás: csak sikertelenül! aki pedig a focit a Celtic-en kéri számon nekik azért van egy mentségük: győztek!
én úgy látom, hogy kilehet kapni tizenöt meccsenként (egyébként is lehetetlen lehozni veretlen egy szezont), de akkor úgy kapjunk ki, hogy mindent megtettünk a győzelemért, mindent megpróbáltunk. na, ez mind megvolt, akkor mi a probléma? még csak nem is estünk ki sehonnan, elsők maradtunk. a játék képére se mondhatjuk, hogy már nem domináljuk az ellenfeleket, és nem tudunk helyzetekig se jutni. akkor miért hisztiznek itt sokan?
ez szerintem a tipikus elkényelmesedés. egész pep érában is az volt a tapasztalatom, hogy itt világvége hangulat meg mittomén mi volt, amikor leikszeltünk, vagy neadisten' kikaptunk. tökmindegy mi történt a meccsen, ha iksz lett, akkor az egyenlő azzal, hogy szarok voltunk. akkor ez a hiba, meg az a hiba, miért nem lövőnk távolról, miért lövünk bénán távolról, miért ad be ilyen bénán alves, miért nem játszik villa középen, miért nem az játszott aki éppen padozott, miért nincs más taktikája a csapatnak, meg ilyen hülyeségek még.
pedig annyi az egész, hogy attól függetlenül, hogy egy hihetetlen szinte soha nem látott dominanciát alakított ki ez a barca, attól még nem ez a normális, és rohadtul van egy másik csapat is a pályán. ez volt most is. nem voltunk rosszak, helyzetek, ziccerek, aztán kivédte a kapus, vagy kapufa, vagy mellélőttük, vagy nem adta meg a bíró, akármi. ilyenkor pedig az van, amitől rohadtul elszoktunk, hogy aztmondjuk,
figyelj celtic, max respect, mi mindent megpróbáltunk, hatalmas gratula életetek meccséhez. nem pedig az, hogy ha nem nyerünk az egyenlő azzal, hogy mindenki egy rakás szerencsétlenség volt, rossz a taktikánk, az edző rosszul csinálta a dolgát, meg minden.
Alcantara írta:"Vesszek meg", ha nem ugyanezt gondoltam a sokadik beadása után.
Ráadásul ma elég jó százalékban sikerültek is, mind a kapu elé érkezett pár kivétellel.
Csak ki a francnak? Számíthatnak rá, hogy beadja 10 alkalomból 7-szer.
Legalább mondták volna neki, ne kínlódj, úgysem érkezünk!

pl ilyenből lett alexis kapufája, ilyenből fejelt sajnos rossz helyre pedro (hosszúra kellett volna), és ilyenből lett egy pár tizenhatos előteréből elkövetett - amúgy bűn rossz - lövés. ha csak az egyikből gól lett volna, már megérte volna, ő meg nyilván nem tudhatja, hogy most befejezik-e a beadását.