Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor én nem értek a focihoz vagy "csak" nincs ízlésem. Szerintem ezzel a meccsel vallatni lehetne, annyira unalmas volt, tele hibákkal, dekoncentrációval, semmi helyzettel. Nem vagyok hajlandó elfogadni, h így játszik a csapat egy Zaragoza ellen. Nem igazán tudom, mi a célunk ezzel, az attraktív, gólra törő, minden helyzetből a kaput támadó, hajtós csapat nálam eltűnt. És nem érdekel a demagóg duma, miszerint ennyi meg ennyi meccset megnyertünk.noname írta:Vilanova Barcája sokkal szórakoztatóbb focit játszik, mint Pep-é az utóbbi időben. Látszik ez most is a Zara ellen. Pörög a meccs, vannak hibák, de ezek általában az előre játszásból erednek.
Mi lenne itt ha nem klubrekorddal nyitott volna Tito...csababarca írta:Nem látok olyan elemet,amit ő rakott volna hozzá, viszont a védekezésünk romokban hever.
Nah mindegy,amíg jönnek az eredmények nem nagyon lehet piszkálni,de nagyon nem tetszik amit látok idén.
pep nem ezért ment el. pontosan megmondta, hogy miért, és évekkel azelőtt megmondta, hogy miért FOG elmenni. ahogy az történt is.daffy írta:volt gond is,mert pep is elment valamiért. ő sem tudott már mit tenni
beírsz egy negatív értékelést a tito topikba,ahol megnevezed negatívumként a sok kapott gólt. mégis mire kellett volna gondolnunk?csababarca írta:Azt ki mondta hogy Tito hibája komolyan?
honnan tudod hogy nem nézi és nem elemzi a meccset,amely után ezt megteszi? az biztos nem lehet,hogy a védők gyengék? mint alves és valdes is. mascherano luftot rúg,a többi meg azt sem tudja hogy hol van. a kp sem szűr úgy,xavi sem kiemelkedő. fabregas most talál magára és még lehet sorolni. meglepne,ha edzői kérés lenne az eddig jól működő szerkezet felbontásaamiket az edzői stábnak kéne elmondania.
az is a védők sara. miért csúszik el,mert tito kéri?csababarca írta:ennek semmi köze ahhoz,hogy folyamatosan elcsúszik a védekezésdaffy írta:tito nem tehet a sérültekről,alves és valdes bénázásairól
erre csak egy gálvölgyi poént tudok idézni. áll a cola automatanal, mögötte kilóméteres sor áll, és folyamatosan dobálja be az érméket. rászól a mögötte lévő: jó ember ne haladna már? - kuss, amig nyerek iszok.csababarca írta:Pepre mondták,hogy kapott egy csapatot,mindenki nyert volna velük,blabla. Pepnél ezt ferdítésnek tartottam,tartom,de Titonál eddig úgy tűnik áll ez. Egyenlőre viszi a csapat, ez a szerencséje,de a játék kritikán aluli. Nem látok olyan elemet,amit ő rakott volna hozzá, viszont a védekezésünk romokban hever. Bárkitől képesek vagyunk gólt kapni,ráadásul ilyen óvodásakat, mint amilyet a Mallorca rúgott. és rengeteg ilyet kaptunk idén,hogy a védekezésünk elcsúszik,hosszún meg érkezik valaki.
Nah mindegy,amíg jönnek az eredmények nem nagyon lehet piszkálni,de nagyon nem tetszik amit látok idén.
ennek semmi köze ahhoz,hogy folyamatosan elcsúszik a védekezésdaffy írta:tito nem tehet a sérültekről,alves és valdes bénázásairól
tito nem tehet a sérültekről,alves és valdes bénázásairólcsababarca írta:Pepre mondták,hogy kapott egy csapatot,mindenki nyert volna velük,blabla. Pepnél ezt ferdítésnek tartottam,tartom,de Titonál eddig úgy tűnik áll ez. Egyenlőre viszi a csapat, ez a szerencséje,de a játék kritikán aluli. Nem látok olyan elemet,amit ő rakott volna hozzá, viszont a védekezésünk romokban hever. Bárkitől képesek vagyunk gólt kapni,ráadásul ilyen óvodásakat, mint amilyet a Mallorca rúgott. és rengeteg ilyet kaptunk idén,hogy a védekezésünk elcsúszik,hosszún meg érkezik valaki.
Egyetértek. Ilyenkor a nagy sztárjaink már inkább csak gurigáznak. A Celtic ellen egy Montoya-Bartra-Song-Alba Sergi Roberto-Rafinha-Dos Santos Pedro-Cesc-Tello csapat garantáltan jobb meccset, és valószínűleg jobb eredményt hozott volna. Ez lehetne a másik út: a bunkerfoci ellen felküldeni a fiatal csikókat, az öregek beszállnak a végén 20-30 percre.miihii írta:Én meg inkább ennek a feljavításában látom a megoldást.remontada írta: Sokszor tényleg kényelmesen passzolgatnak.
Vhogy az az érzésem az ilyen "busz" elleni meccseken, h kényelmesebbre vesszük a figurát, mert felbillen a pálya, előbb-utóbb úgyis jön a gól, pláne ha majd elfárad az ellenfél. Igen ám, de a fárasztáshoz sokkal gyorsabban kellene járatni a labdát, több elmozgással, stb.
Én meg inkább ennek a feljavításában látom a megoldást. Tegnap is rá lehetett fogni, h mindent megpróbáltunk, amit csak a fociban lehet, de össze kell hasonlítani az első 83 percet meg az utolsó 10-et. Ég és föld volt a tempóbeli különbség és máris összezavarodott a skót védelem.remontada írta: Sokszor tényleg kényelmesen passzolgatnak.
Működött, de a Chelsea ellen már akkor sem működött:) Eto, Villa a nyíltabb brit csapatok ellen (Arsenal, ManU) villogott. Azóta pedig a bunkerfoci csak fejlődött.sjd írta:Eto'o és Villa sem volt az, mégis szerinted működött akkor a játék.
(Először is hadd jegyezzem meg, hogy nem kell minden topikba beírni ugyanazt szó szerint, elsőre is megértettük)remontada írta:Megoldás szerintem nem az önmegtagadás, azaz a bunkerfoci, hanem a támadójáték erősítése. Kell egy erős középcsatár, aki Messi mellett/előtt játszik a védekező brit (olasz) csapatok ellen, és aki a tegnapi Alves beadásokból egyet-kettőt befejel, belő.
Szerintem sem. A Celtic a jó nemzetközi másodvonal képviselője, tehát minden szempontból osztálykülönbség van a két csapat között. És ez nem egy kicsúszott vereség, a Celtic következetesen végigvitte az akaratát. Vagyis a taktikájával képes volt áthidalni az osztálykülönbséget. Ha tehát a Barca Bl-t akar nyerni, lépnie kell. Szerintem tegnap Tito és a csapat végigvette a jelenlegi repertoárt, sikertelenül.recrea írta:Szerintem nem elfogadható, h a Barcelona kikap a Celtictől.
Igaz ezt kifelejtettem, bár ma is az összes lövésünk ami ugye nem volt sok, de azok is rendre elakadtak az első védőkben. Mikor már a kapu elé vannak szorítva 10 akkor már nehéz átlőni. Plusz 100 ilyen lövésből 5ször találunk kaput a többi 95-höz meg mentőt kell hívni a nézőtérre.kennyke04 írta:Szerintem bőven elég lenne az is, hogy 20-25ről az első percekben mindenki lövöldözzön, több okból is jó: beakadhat 1és akkor már játszhatjuk a szokásosat, ha meg nem, megzavarja oly módon a védekezést, hogy 2-3 védő tuti ki fog lépegetni és majd ekkor jöhetnek a lövőcselek, befutások, lögybölések. Mindegy lenne, ha nem is ér kapuig a rúgás, de ki fognak lépni a védők és ez lenne a lényeg, ez nem stílus váltás lenne részünkről, csak hátrányba ez a gyorsabb útja a gólszerzésnek szvsz... legutóbbi BL döntőnk tökéletesen példázza, hogy tudjuk ezt és célravezető.Capon írta:Nem az a bajom, hogy egy bunker focit játszó csapat ellen nem tudunk túl sok mindent kezdeni, mert másoknak sem megy/menne. Túl sok jó megoldás nincs erre. Ami van és használható lenne azt meg nem játsszuk és nem is tudjuk játszani. Ugye a kontrára gondolok.
Egyetértek. Ez volna a megoldás szerintem is. Dirr-durr mindenhonnan. Ha Xavi és Iniesta nem is, de Alves, Villa, Messi távolról is tud veszélyes lenni.kennyke04 írta:Szerintem bőven elég lenne az is, hogy 20-25ről az első percekben mindenki lövöldözzön, több okból is jó: beakadhat 1és akkor már játszhatjuk a szokásosat, ha meg nem, megzavarja oly módon a védekezést, hogy 2-3 védő tuti ki fog lépegetni és majd ekkor jöhetnek a lövőcselek, befutások, lögybölések. Mindegy lenne, ha nem is ér kapuig a rúgás, de ki fognak lépni a védők és ez lenne a lényeg, ez nem stílus váltás lenne részünkről, csak hátrányba ez a gyorsabb útja a gólszerzésnek szvsz... legutóbbi BL döntőnk tökéletesen példázza, hogy tudjuk ezt és célravezető.
Szerintem bőven elég lenne az is, hogy 20-25ről az első percekben mindenki lövöldözzön, több okból is jó: beakadhat 1és akkor már játszhatjuk a szokásosat, ha meg nem, megzavarja oly módon a védekezést, hogy 2-3 védő tuti ki fog lépegetni és majd ekkor jöhetnek a lövőcselek, befutások, lögybölések. Mindegy lenne, ha nem is ér kapuig a rúgás, de ki fognak lépni a védők és ez lenne a lényeg, ez nem stílus váltás lenne részünkről, csak hátrányba ez a gyorsabb útja a gólszerzésnek szvsz... legutóbbi BL döntőnk tökéletesen példázza, hogy tudjuk ezt és célravezető.Capon írta:Nem az a bajom, hogy egy bunker focit játszó csapat ellen nem tudunk túl sok mindent kezdeni, mert másoknak sem megy/menne. Túl sok jó megoldás nincs erre. Ami van és használható lenne azt meg nem játsszuk és nem is tudjuk játszani. Ugye a kontrára gondolok.