Slither írta:Bob_Marley írta:Azért ha az FA féle 2 ötletből, miszerint ha valakit felveszel aznap még nem kerül a csapatodba illetve hogy le legyenek zárva, ezekből már lehetne jót kihozni

És akkor nekem sem érné meg tankolni.
Ha a tankolás ellen ez kell, akkor simán variálhatunk az FA felszedéseken (én úgyse nagyon nyúlok hozzájuk elégedett vagyok a keretemmel).
Na akkor ez legyen így, hogy a felvetett 2 variációt iktassuk be.
Hozzáteszem jó hogy neked nem kell vele babrálnod mert megvagy elégedve, de gondolj másokra is, meg úgy alapvetően a mostani FA nem jó.
S kicsit az is felvetődik bennem, hogy a tankolás ellen ezerrel vagy, mert az érdeked hogy ne legyen, mert ahogy írtad nem tetszik hogy valaki megerősödik (miközben itt hosszútáv van) de az FA "probléma" annyira nem érdekel, mert ott nem érdeked mi történik mert neked jó

Slither en bloc úgy csináljuk mindenkinek jó legyen.
Az meg hülyeség hogy a bajnok még kapjon 1/1et.
Olyan felvetést meglehet beszélni hogy
1;azonos körű pickből maximum kettő lehet
2;cserénél maximum 3 kör különbség lehet.
S akkor nincs gond hogy óriási tankolás van, mondjuk hozzáteszem az viszont vicces hogy a tankolást "nem engeditek" mert a cél egy folyamat jó csapat kiállítása s tök mindegy hogy idén jövőre 5 év múlva ki nyer, mert lehet valaki úgy csinálja hogy 10 év múlva jó, mert folyamat építkezik.
S ehhez meg elengedhetetlen a draftcetlik használata.
Na de visszatérve akkor FA-t úgy állítsuk be hogy aznap ne lehessen betenni, illetve akkor legyen már valami waiver.
S akkor mindenki boldog