2012.11.10. 00:05:30
Kicsit megnyugodtam, mert itt semmit nem láttam, még kézmozdulatot se, hogy legyintene, vagy bármi...Ettől függetlenül nekem még mindig nem szimpatikus, amilyen irányba változott. Pofázik a bírónak, pofázik az ellenfélnek, ha két ujjal megcsípik a mezét, már néz a bíróra hogy spori fújja már le, ha nem történik meg, akkor meg megáll, és elégedetlenkedik, meg csapkod...Tello-nak, Cuenca-nak többször is szemrehányást tett, dumált, ha nem jó megoldást választottak, pedig olvastam a Barca könyvben, hogy ha Ronaldinho nem áll mellé mikor felkerült a nagyokhoz, akkor még a WC-re se mert volna elmenni, nehogy valamelyik sztár épp akkor akarjon menni amikor Ő, és ezzel elvegye a lehetőséget Deco-ék elől a brunyálásra...persze ez nem így volt leírva, csak érzékeltetni akartam, mennyire kis bes.ari, visszahúzódó kölyök volt, a világsztárok között. És R10 felkarolta, és mindenki segítette. Mikor bejött az Albacete ellen, akkor elhatározta hogy gólt rúgat vele. Egyszer nem sikerült, mert les lett, megpróbálta mégegyszer. Messi meg ehelyett letolja a fiatalokat. Lehet tanácsokat adni, vagy figyelmeztetni a másikat hogy legközelebb máshogy csinálja, de nem olyan hangnemben, meg flegma pofával, ahogy Ő tette/teszi...Ilyenkor gondoljon arra, hogy neki hogy estek volna ezek...Ha R10 így szólt volna vissza neki, ahogy Ő szólt rá Tello-ra, akkor szerintem kiíratkozott volna még a La Masia-ból is...