Alcantara írta: Viszont, ha utánanéztél a VV topicnak, akkor látnod kellett volna amiről írtam. Nem kívánom újra pörgetni ezt a lejárt lemezt, mindenkinek van véleménye valamiről, attól, hogy különbözőek az álláspontok még lehet értelmesen beszélgetni. Én tudomásom szerint soha nem provokáltam senkit, ha kritikusan fogalmaztam, akkor az azért volt, mert úgymond megtaláltak, erre reflektáltam. Szerintem láttad már, hogy értelmes hozzászólásokat szoktam tenni, sok ember itt ehhez képest inkább "gügyög", de nem lehet senkit elítélni fogalmazásbeli, gondolkodásbeli hiányosságok miatt, egészen addig, hogy meg nem találnak. Nincs üldözési mániám veled kapcsolatban sem, de amit gondoltam azt le kellett írnom úgy éreztem.
Csak a BARCA!
+1 záró OFF
Igen, utána néztem és egyáltalán nem láttam, amiről írsz, nevezetesen, h neked bármilyen formában bármire is reagáltam volna. Kb 6 másik fórumerrel beszélgettünk a témában, te pont nem voltál köztük. Így innét kezdve egy semmi alapot nem támasztó beszélgetést kezdeményeztél velem, elég támadó hanggal, h én utazom rád és ezért találtál most meg. Pedig kb egy ujjamon meg tudom számolni, ahány reakcióm érkezett a postjaidra, ez aztán a nagy utazás
Ráadásul írod, h senkit nem lehet elítélni a fogalmazásbeli, gondolkodásbeli hiányosságok miatt. Nos, akkor már nulláztad is a vitaindító soraidat, h miért nem szólunk be Deusnak az ominózus megfogalmazásért. Mert tényleg nyilván viccelődni akart és elég morbid fogalmazásbeli "hiányossággal" tette ezt, ami gondolkodásbeliekre is utal ezáltal. Mert többségünk tuti nem így írt volna be...
Annak örülök, h nincs üldözési mániád, mert levezettem több ízben is, alátámasztva, h mennyire nincs is miért
SZERK.: AZ OFF JELLEGŰ POSTOKAT MINDKETTŐNKTŐL TÖRLÖM HAMAROSAN!
ON
A meccset nem láttam, viszont azt igen, h írjátok, h gyengén muzsikált.
Reméltem, h pörögni fog, mint a csocsóbábú és tud üzenni a kicsinek és az anyukának. De akkor ezek szerint rányomta a bélyegét, h fejben máshol járt és talán egy-két kupica is lement az örömre. Talán hétközben a BL-ben bepótolhatja a dolgot és meglátjuk milyen üzenetet küld az immáron kibővült családnak