Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A legjobb az volt, amikor Tello a balon nyomta, Messi bement középre, Villa pedig ki jobbrakristop írta:kicsit mindfuck is, hogy elvileg a középcsatár pozícióban az igazi, kapott egy meccset most ott, mégis atom homály volt. a balszélen pedig, ahol elvileg gyenge, egyre jobb teljesítményt hozott az előző meccseken.
ugyanaz mint a búvároknál a dekompressziós betegség. A nyomáscsökkenés trombózist okozhat gondolom amit ilyenkor tolnak a hasonló sérüléseknél pl vérhígítók megnövelik a kockázatot.A mai cikkhez hozzászólva, mit értett ez alatt a doki, hogy "el is veszíthette volna a lábát"???
Nem, úgy értette, hogy megélhetési tolvajok ellophatták volna szegény David lábát, kihasználva, hogy állapota miatt képtelen az önvédelemre. Aztán pedig a megszerzett végtagot váltságdíj fejében juttatták volna vissza a Barcának. Rosellnek persze sietnie kellett volna a fizetéssel, ha nem akarja, hogy szegény David lába megsemmisüljön szerves anyagként.Deus írta:A mai cikkhez hozzászólva, mit értett ez alatt a doki, hogy "el is veszíthette volna a lábát"???Ne röhögjetek ki, de amputációra gondolt vagy mi?
![]()
Nagyon morbid dolog jutott eszembe egyből. Nem vagyok járatos az orvostudományban, de tényleg, mit értett ez alatt? Hogy lebénult volna az egyik lába? Amputáció? Vagy mi?
Szerintem amputációra gondolt.Ha olyan mértékben roncsolódik a csont hogy nem tuják helyrehozni,akkor szerintem amputálják.Deus írta:A mai cikkhez hozzászólva, mit értett ez alatt a doki, hogy "el is veszíthette volna a lábát"???Ne röhögjetek ki, de amputációra gondolt vagy mi?
![]()
Nagyon morbid dolog jutott eszembe egyből. Nem vagyok járatos az orvostudományban, de tényleg, mit értett ez alatt? Hogy lebénult volna az egyik lába? Amputáció? Vagy mi?
egy az, amit a kollega írt, hogy 31 lesz.32évesen már rég kifele megy a fociból
Jobban belegondolva talán Yaya volt az aki többek között azért ment mertFirefox írta:Hát igen, mi nem eladjuk, hanem elajándékozzuk a játékosainkat ...![]()
Villának kétségtelenül mardnia kell, ha jön az ifjú Pelé, ha nem. Főleg így, hogy kezd formába lendülni, hatalmas szerepe lehet a csapatban.
Hát igen, mi nem eladjuk, hanem elajándékozzuk a játékosainkat ...nagyiibarca írta:[ amúgyis mi sose szoktunk játékosokat eladni
Villa nyáron mégcsak 31-leszBritishKnight írta:Szerintem se adjuk el télen ,viszont nyáron átadólistára tenném.Mert ugye jön Neymar,addigra Villa 32éves lesz és hátha egy P$G elviszi magasabb áron.32évesen már rég kifele megy a fociból.Nem lesz már ő hasznos tagja a Barcának(főleg ha Neymar jön)
Szerintem se adjuk el télen ,viszont nyáron átadólistára tenném.Mert ugye jön Neymar,addigra Villa 32éves lesz és hátha egy P$G elviszi magasabb áron.32évesen már rég kifele megy a fociból.Nem lesz már ő hasznos tagja a Barcának(főleg ha Neymar jön)nagyiibarca írta:Nyár óta ez megy hogy a Juve vagy a Liverpool fogja elvinni őt akár már télendavidvillabest írta:David Villát megint a Juvéval hozták szóba. Szerintem ez a történet full kamu :S
láttuk hogy végre kezd belejönni ha folytatja a gólszerzést akkor szinte bizots
hogy nem fogjuk eladni mert a csapat hasznos tagja lehet.
Nyár óta ez megy hogy a Juve vagy a Liverpool fogja elvinni őt akár már télendavidvillabest írta:David Villát megint a Juvéval hozták szóba. Szerintem ez a történet full kamu :S
Egyébként az említett orvos nyilatkozott, hogy beadta Villa-nak a minél több gól-doppingot, amit allitása szerint Messi is kapni fog, ha több mint 1 meccsen nem rúg gólt!!!!sjd írta:Szerintem ő is azon az Armstrong-doppingon van, mint Messi, és hát látjuk Messinek milyen bal lába lett tőle...miihii írta:Úgy tűnik bizonyítani akarja, h teljesen rendbe jött, mert a visszatérése óta az 5 góljából ez volt a 4. a korábban sérült bal lábával