Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Egész évben dekoncentrált a befejezéseknél! Titonak fontosabb, hogy hátramey, mint a helyzetkihasználása. Ez nevetséges.18Barca99 írta:Igen igazad van valahol ,de hát mint tudjuk Messi az egyetlen a keretből aki ha azt mondja tud játszani vagy akar játszani akkor játszani fog. Tény, hogy most biztos a pici jár a fejébe, de akkor meg hagyja ki mert így meg majd kapja a kritikákat. Na nem tőlem vagy tőlünk (bár ki tudja amik ma már vannak...) hanem az ellenlábasoktól.Deus írta:Messinek tényleg nem megy a foci most. Jelen pillanatban Thiago -ról jár az agya. Ami megértem, ezért is gondoltam, hogy nem kellett volna betenni a keretbe.
Jó lenne, ha ezt a stílust abbahagynád. Nem jött be neki semmi. Elment a kedve. Minden meccsen nyúzzák.Yaya(07-10) írta:a meccs után dobhatna valaki egy linket, leo mennyit "futott" a meccsen.nekem csak azért van ezzel bajom, mert a többiek harcolnak, küzdnek nekem nem lenne pofán végigállni a meccset...ha meg nincs kedve játszani, ne mondja hogy játszani szeretne. egy olyan Cescet hoztak le, aki egy félidő alatt többet futott mint messi a meccsen. ez a szitu akár féltékenységet szülhet, mivel mindenki játszani szeretne. masch borzasztó...
Igen igazad van valahol ,de hát mint tudjuk Messi az egyetlen a keretből aki ha azt mondja tud játszani vagy akar játszani akkor játszani fog. Tény, hogy most biztos a pici jár a fejébe, de akkor meg hagyja ki mert így meg majd kapja a kritikákat. Na nem tőlem vagy tőlünk (bár ki tudja amik ma már vannak...) hanem az ellenlábasoktól.Deus írta:Messinek tényleg nem megy a foci most. Jelen pillanatban Thiago -ról jár az agya. Ami megértem, ezért is gondoltam, hogy nem kellett volna betenni a keretbe.

Mert Valdes nélkül aztán ugyanitt tartanánk. Semmi bajom nincs Messivel, de ma egyelőre többet tett Valdes azért, hogy nem az ellenfél vezet. Jó lenne néha ezt is észrevenni, mint ahogy a támadóink hibáit is.Alexander Mahone írta:Ittál? Gondolkodj már el azon, hogy mondjuk egy ilyen hiba után is élteti a közönség, meg a Chelsea elleni kihagyott 11-ese után is. Vajon miért? Talán mert nélküle nagyon nagyon nem itt tartanánk. Okos.herlius írta:Remélem akik hetek óta Valdes-t savazzák, azok most megteszik ugyanezt Messi 1000%-os ziccere után is. Csak hogy következetesek legyünk. Ez ugyanis pont akkora hiba volt, mint Valdes potyái.