Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ne várd, hogy Messi gólt lőjön. Nagyon dekoncentrált.Deus írta:Iniesta nem gyenge golpasszt adott.
Messi lohetne ma kettot...
Es ez a 3 vedos rendszer iszonyat rossz....
Biztosra veszem, hogy meg van az oka rá, hogy így állunk fel. Xavi nem játszott hétközben, a Cesc-Iniesta trió pedig félelmetesen jól muzsikál most. Elől is csak Villa helye volt kérdéses. A védelem összetétele sztem a kp-nk és még inkább az ellenfél taktikájával van összefüggésben. Valószínűleg ki lett elemezve, hogy betolják a csapatbuszt a kapu elé, aztán rajta. Emellett Bartra és Montoya játszottak a hét közepén és valószínűleg fognak is a Celtic ellen. Én nem aggódok. Viszont ilyen ultra offenzív csapatot már nem nagyon tudnánk kialakítani.visca el barca írta:hihetelen mennyire nem bizik tito montoyaban meg bartraban. az összes tehetségunket el fogjuk herdálni.

Mert szerinted ha kihagyott a heti 8-10 edzésből 1et akkor nem fog semmi érni a játéka? Most tegnap megszületett a kisfia örülni kell. Ma meccs van és szerintem bőven van ő olyan profi, hogy ezt ki tudja most zárni. Nem hiszem, hogy azért menne ő ma a Camp Nouba, hogy megmutassa a picit, vagy akár ünnepeltesse magát.mess2009 írta:Messi gondolom tartott egy kis pezsgős edzést sokra ne számítsunk tőle, de ha ott lesz az már egy előny.
Biztos hogy nem. Akkor már inkább Xavi. 343 lesz szvszbence-barca írta:Valdes - Adriano Busquets Mascherano Alba - Xavi Cesc Iniesta - Pedro Messi Villa #fcblive
Mér régóta kíváncsi vagyok, h mi lenne, ha a Xavi Cesc Ini 3mal kezdenénk. Ma úgy látszik kiderül!Vajon így Cesc vkpt játszik? Arsenalban anno sokáig azt játszott