Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak maffia-filmek?lui1698 írta:Bedobok egy kis cukiságot:
Ti, hogy raknátok össze minden idők legdurcásabb maffia szervezetét filmes alakítások alapján?
Itt egy kis segítség, cosa nostra családfa:
http://paxus.files.wordpress.com/2010/03/mafia-tree.png
Ahogy ezt az ironikusnak vélt kérdést láttam, elolvastam újra a válaszát és mos megértettem. Előbb csak félre értelmeztem. Így azért világosabb lett a kép, második olvasás utánFaust írta:
Oszt mé' nem?
Oszt mé' nem?sjd:
Köszi a válasz, de nagyon nem lettem beljebb
Egy nevet mondok:lui1698 írta:Bedobok egy kis cukiságot:
Ti, hogy raknátok össze minden idők legdurcásabb maffia szervezetét filmes alakítások alapján?
Itt egy kis segítség, cosa nostra családfa:
http://paxus.files.wordpress.com/2010/03/mafia-tree.png
Ha jól tudom, akkor az első rész eleve az "Episode IV" felirattal jött ki, ugyanakkor a napokban olvastam valami olyat, hogy mindez csak a forgatás közben dőlt el, tehát igen is, meg nem is a kérdésedre a válasz. Nem így tervezte eleve, de ugyanakkor nem is utólagos betoldás az első 3 film.bence-barca írta:Lenne egy kérdésem itt azoktól, akik jobban benne vannak a Star Wars témában.
Én eddig abban a tudatban vtam (amit mindig furcsálltam is), h Lucasnál el volt tervezve, h először az "utsó" 3 majd az első 3 rész lesz megcsinálva. Olvastam most egy cikket és elbizonylatanított ebben a hitemben.
Na szóval az lenne a kérdés, h ez így vt, ahogy én gondolom/ gondoltam vagy évek után látta meg benne a lehetőségét és amolyan előzmény trilógiát forgatott?
Remélem érthető amit kérdezek.
Maximálisan egyetértek. (Faust: és tényleg, a Dark City is nagy film, bár én még az Én, a robotot is szeretem Proyastól)visca el barca írta:egy totál elcsépelt világvége tucatfilmEl fanático írta:Este 9 órától a Cool-on a Képlet című film lesz - ha már Nicolas Cage a témaAjánlós!
![]()
aki tévézésre adja a fejét inkább nézze az azonosságot 21:30tol a viasaton. klassz kis thriller
egy totál elcsépelt világvége tucatfilmEl fanático írta:Este 9 órától a Cool-on a Képlet című film lesz - ha már Nicolas Cage a témaAjánlós!
Nekem a Con Air is nagyon bejött. Sőt, még a Fegyverek szava, és a Szikla isFaust írta:Az Ál/arc is rohadt jó.
Nekem ez a kedvencem Tőle, jobban belegondolva az Ál/arc az egyetlen film ami tetszik Cage-től. A Fegyvernepper-t erősen közepesnek tartom.Faust írta:Az Ál/arc is rohadt jó.
ne vicceljj m-r, zseniális film. soha nem értettem h lehet szereplőt annyira utálni h miatta kinyomjon az ember egy filmetmessideco írta:A Hét élet pedig kinyomva, nem szeretem Will Smith-t, talán majd egyszer....
Az árva rohadt jó film, a másikat nem láttam, de az Árva tuti jobbfcjoc írta: az Árva illetve a Fantomlakó!
Igen a Fliegauf féle film az.sjd írta:Köszi!
Csak a pontosítás végett, ez a Fliegauf Benedek-féle Dealer lesz? (imdb többet is kidobott)
Night and Fog-nál elég volt meglátni a rendező nevét és sikítva menekültem el.De ez a Soviet Story viszont érdekesnek ígérkezik.