Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért ennek az ellenpéldáját is láthatjuk. Nem mondom, hogy nekem sem szúrta még ki a szememet, de amíg így játszik és így termel, addig egy rossz szót sem lehet a srácra szólni. Aztán ez a meccs meg tényleg olyan volt, hogy semmi sem jött össze. A helyzetek kimaradtak, ráadásul a csapat a 2. félidőben nem igazán akart már nagyon támadni, ráadásul a végén le is rúgták. Vannak ilyen meccsek.Barcelonakappa írta:Sokáig valóban mentegettem Messit a lazsálása miatt, de amit tegnap is csinált, az én szememben botrányos. A mérkőzés nagy részében valóban csak őt figyeltem, és elképesztő, hogy mások megszakadnak, ez a pali meg csak sétál a pályán.Sajnos Tito sem fogja lekapni, ha nem megy neki, ennél nagyobb bajnak látom, hogy szerintem nincs minden rendben csapaton belül, bizonyos emberek között nagy a feszültség, ami nem sok jót fog szülni.
előre ne mondjunk semmit, majd kiderül, hogy Thiago mit szeret csinálni, mekkora tehetség lesz a fociban.Ordog írta:Ez a mondat gyönyörű volt, büszke lehetsz magadra.Deus írta: Végre huzavona után kitojta a gyereket Antonella![]()
![]()
Kis Thiago-t meg isten hozta, nem hiszem h ugyan olyan nagy tehetség lesz mint az apja, de a lényeg, h megvan a baba és egészséges, így Messi továbbra is hozhatja a 100%-os formáját
Ez a mondat gyönyörű volt, büszke lehetsz magadra.Deus írta: Végre huzavona után kitojta a gyereket Antonella![]()
![]()
Ha őmaga nem is jön, a csemetét elzavarhatná, hogy gurítson helyette egy párat. Ha csak fele olyan jól tolja majd a zsugát, mint a fater, akkor már adhatjuk neki a szerződést.Deus írta:Kíváncsi leszek rá, hogy holnap játszani fog -e Messi vagy inkább a családdal marad.
Mivel nem erről a bolygóról származik egyesek szerint a papa, még az is meglehet.S.Agüero írta:Jól nyomja a kis Thiago, biztos gyorsan beilleszkedett a csapatba, ha már holnap játszik.corol írta:Az MTI is kiadta a hírt (origo). Gratula és holnap már játszik is.