Harden bemutatkozott, mint 1st option: 44 perc, 14/25 FG, 4/10 tripla, 37 pont, 6 lepattanó, 12 assist, 4 steal, 1 block, 4 TO. Kezdésnek azért nem rossz.
Amikbe belenéztem ma:
- Pacers - Raptors: ilyen meccset hogy lehet elbukni, hihetetlen, West gyakorlatilag egyedül nyerte meg a meccset. Jonas rögtön dupla-dupla és nehéz ellenfele volt Hibbert személyében. Lowry meg egy állat.
- Nuggets - 76ers: felét láttam kb., ez a Philly védekezés még mindig nagyon jó. Ilyen gyenge dobóteljesítménnyel mikor nyert utoljára csapat?
- Rockets - Pistons: utolsó negyedet csíptem el, 9 ponttal ment a Detroit, de szép lassan feljött a Houston, majd Beard 2 assistjából Delfino szerzett 6 pontot, amivel kb. el is dőlt. Új fiúk közül Lin és Asik is elég korrekt teljesítményt hozott.
Hornets-ben is bemutatkoztak az újoncok, egyik jól, másik rosszul, Davis 21 pont, 7 lepattanó, Rivers 7 pont, 1/9 FG.
Adrian Wojnarowski @WojYahooNBA
Y! Sources: James Harden, Houston agree to 5-year, $80 million maximum contract extension.
Curry-t még csak-csak megértem, de ez a DeRozan 4 év 40 millió...
Marc J. Spears @SpearsNBAYahoo
Warriors guard Stephen Curry lands four-year, $44 million contract extension, he tells Yahoo! Sports.
Adrian Wojnarowski @WojYahooNBA
The Toronto Raptors are finalizing a four year, $40 million contract extension with DeMar DeRozan, league sources tell Y! Sports.
Eazzy írta:
Mit nekünk Bynum, mikor van
Hawesome 
Ezen besírtam

Best nickname ever.
Eazzy írta:
Úristen...Mutombo hangja mindig elszörnyülködésre ad okot

Ezt láttad már?
http://www.youtube.com/watch?v=goSbuA53Iqo
"I talked to him for 10 minutes in the phone and I don't understand a thing he said."
csababarca írta:Nézem a FA listát,lehet már nem a legfrissebb,de nem kis nevek vannak.
Baron Davis,T-Mac,Kenyon Martin,Pietrus,BigBen.plusz még elég sok jó név.
Baron-t úgy kéne betolni a pályára, T-Mac elment Kínába bohóckodni, Kenyon Martin-ról azt olvastam, hogy csak az All Star gála után fog aláírni valahova, Big Ben szerintem edzősködni fog, Pietrus passz.
Tocy írta:
Amúgy a podcast utolsó kérdését itt feltenném: Melyik az az 5 csapat, amelyiknek szívesen megnéznéd az összes meccsét?
Nuggets, Wolves (de csak Love-val és Rubio-val), Thunder, Heat, Clippers/76ers (Bynum-mal).